vergil Postat Noiembrie 17, 2017 Partajează Postat Noiembrie 17, 2017 (editat) Am acest softulet SONY FORJE 7.0 , Care nu vrea sa mai functioneze pe inregistrare . Am setat la compatibilitate , la optiuni-wave , leam setat in fel si chip .L-am instalat si dezinstalat de mai multe ori . Se instaleaza , introduc serialul, si este ok . Daca doresc sa editez o melodie , functioneaza fara probleme . Nu mai functioneaza pe inregistrare . Ma trimite la optiuni , si sugereaza sa anulez ”none” de la ”registerer”. Aici nu este alta optiune decat none . Fac precizarea ca l-am avut instalat si a functionat exceptional . A trebuit sa reinstalez windowsul , si ma confrunt cu aceasta problema . Windowsul (7 ultimate ) reinstalat este dupa acelasi cd . Rog respectuos daca ma puteti ajuta cu o solutie . Multumesc . Editat Noiembrie 17, 2017 de vergil Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 25, 2017 Partajează Postat Noiembrie 25, 2017 Vezi pe la placa de sunet cum este configurata intrarea de semnal (line in). Eventual si in control panel/sound(s) Link spre comentariu
vergil Postat Noiembrie 25, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2017 (editat) . la recomandarea dv , am umblat in control panel , si da , era setat /dezactivat realtec . Acum functioneaza . Multumesc , multa sanatate . Editat Noiembrie 25, 2017 de vergil Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 25, 2017 Partajează Postat Noiembrie 25, 2017 (editat) Asta se mai intimpla cind se foloseste HDMI ca video out si trece automat sunetul pe HDMI, anulind placa onboard sau cea dedicata audio, in favoarea sunetului pe HDMI. Spor la treaba si sanatate la maxim! Editat Noiembrie 25, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
vergil Postat Noiembrie 25, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2017 Multumesc de informatii . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum