AdR!@N Postat Noiembrie 30, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2017 In specificații zice ca ar avea 3W...mie îmi trebuie vreo 6W. Cred ca vreo 3-4W are și cel cumpărat de mine și e cam leneș. Am văzut și eu pe AliExpress diverse motorașe asemănătoare, doar ca îmi e aiurea sa aștept aprox 2 luni după el. Va multumesc pentru ajutor. O seara plăcută tuturor! Link spre comentariu
valivoi Postat Noiembrie 30, 2017 Partajează Postat Noiembrie 30, 2017 Nu cred ca asteptati 2 luni ,eu anul asta am avut 10 pachete din China si au ajuns in cam 20-25 zile,sau poate gasiti tot la ei compresorul cu totul functie de specificatii Link spre comentariu
AdR!@N Postat Noiembrie 30, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2017 Am ceva comenzi și au depășit 60 de zile, unele, în schimb, au ajuns cam în 25-30 de zile. Specificatiile compresorului nu le cunosc exact, as putea sa masor doar presiunea, debitul nu am cum. Am masurat, deasemenea, doar parametrii electrici:0.3A in gol, 0.45A in sarcina și 0.8-1A cu evacuarea obturata. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 4, 2017 Partajează Postat Decembrie 4, 2017 Ca sa aproximezi debitul, bagi aer intr-o punga si cronometrezi. Apoi masori volumul bagat scufundand punga in apa. Vezi cat se ridica nivelul de apa intr-un vas cunoscut. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum