Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Black Friday...?

Postări Recomandate

Unele marfuri se mai si ieftenesc . Daca ar fi doar o pacaleala integrala , s - ar duce vestea . Si ar " cadea " evenimentul in ochii tuturor . Asa , are parte de pareri pro si contra . Sa fie bine , ca sa nu fie rau ... Din cresterea ( anticipata ) vanzarilor , poti sa ieftenesti 2 - 3 articole semnificative , cautate si binecunoscute . E o picatura de ploaie in valul lichid de cumparaturi si cumparatori ... in anii anteriori se blocau si site - urile . Oricum , injuraturi primesc si de la firmele de curierat rapid . Ma rog , de la agenti ... si de la cei care asteapta trimiteri fara legatura cu " sarbatoarea " , termenul de 24 ore s - a dublat . Cel putin in urbea mea , la cele 2 societati mari de curierat ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Ce este ștocăreala asta? BOR nu cumpara de BF, are alte surse de achizitie! Ia-le tu pe toate dela SH si deschide-ti o BP daca tot ai gasit o oportunitate de piata cum fac cei de dreapta!

Mie imi place stocareala asta. O sa imi deschid biserica particulara. O sa iau chiar 2 seturi ca sa am si de rezerva in caz ca se afuma de la lumanari sau ca se sterg de la bale. Sunt in cautare de ceva moaste, macar pentru deschidere. Le pot inchiria si dupa ce iau caimacul, le dau inapoi.

PS: o sa le iau noi. SH poate au zgarieturi de stanga...

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări