gauss Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 (editat) Apropo de comert . Cu ( relativ ) putini ani in urma , pe la firmele unde am lucrat , adaosul comercial era 100 % . Sursa de informare ? Facturile ( de intrare ) , furnizori externi . Pentru toata marfa . Nimic China ( la vremea respectiva ) . De la articole de 0,5 euro pana la 50k euro . Chiar si mai mari ... ma rog , mai rar ... la comanda ! Preturile le stiam pe de rost , faceam fisele de service , garantii etc . P .S . - utilaje industriale , piese de schimb , consumabile , art . de protectia muncii ... si multe altele . Ma rog , din acelasi domeniu . Clienti ... societati , bugetari , dar si persoane fizice . Editat Noiembrie 21, 2017 de gauss Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Daca am gasit eu ceva la oferta oare de ce sa ma mai intereseze de altcineva! Nu asa trebuie sa gandim! Si apropo daca vrei un link cu un produs - tv samsung 4k vandut la emag cu peste 4000 lei si acelasi tv pe un site din germania la aproximativ 650 euro. Oare ce rezulta, ca o ducem mai bine ca ei (duduie economia) sau suntem fraierii altora? La noi comerciantii, nu prea fac acte de binefacere. In general inainte cu vreo doua,trei saptamini , de a face reducerea,''umfla'' pretul treptat, fara sa fie batator la ochi si apoi,dupa ceva timp,afiseaza pretul redus,de multe ori mai mare decit pretul de dinainte. Comerciantii de la noi, sint niste ''banditi''(nu toti),pusi pe capatuiala. Cind vorbesc de reduceri, sa stiti ca e vorba de o mare pacaleala. Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Apropo de comert . Cu ( relativ ) putini ani in urma , pe la firmele unde am lucrat , adaosul comercial era 100 % . Normal ca sunt 100% si mai mari acele adaosuri...de aici si promotiile.Daca din 1000 produse,900 le vinde cu adaos 100%,restul isi poate permite sa le dea si degeaba,asa ca nu le mai plangeti de mila vanzatorilor,ca nu sunt chiar de plans.Faptul ca la noi,aceste promotii au devenit un motiv de castig suplimentar,e alta treaba.In mod normal,blak fraierday a aparut din nevoia de a debarasa magazinele de stocuri pt a putea merge inainte in ce se cheama ideea de comert.O marfa dospita la raft si nevanduta,daca se tine la pret,nici nu va fi vanduta.In alte tari,reducerile sunt substantiale.La noi au prins de gust ca romanii pun botul si la reduceri mai mici,si atunci daca se poate castiga mai mult la aceste promotii,de ce nu? Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Normal ca sunt 100% si mai mari acele adaosuri...de aici si promotiile.Daca din 1000 produse,900 le vinde cu adaos 100%,restul isi poate permite sa le dea si degeaba,asa ca nu le mai plangeti de mila vanzatorilor,ca nu sunt chiar de plans.Faptul ca la noi,aceste promotii au devenit un motiv de castig suplimentar,e alta treaba.In mod normal,blak fraierday a aparut din nevoia de a debarasa magazinele de stocuri pt a putea merge inainte in ce se cheama ideea de comert.O marfa dospita la raft si nevanduta,daca se tine la pret,nici nu va fi vanduta.In alte tari,reducerile sunt substantiale.La noi au prins de gust ca romanii pun botul si la reduceri mai mici,si atunci daca se poate castiga mai mult la aceste promotii,de ce nu? LIKE! Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 (editat) Daca ma uit la patroni ... cred ca au mancat kkt in copilarie , dupa cum spune un banc popular . Astia si cand " pierd " castiga ... mai mult decat ratia normala de profit . Banu' la ban trage ... cu toate motoarele ! Editat Noiembrie 21, 2017 de gauss Link spre comentariu
dany_cta Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Daca am gasit eu ceva la oferta oare de ce sa ma mai intereseze de altcineva! Nu asa trebuie sa gandim! Si apropo daca vrei un link cu un produs - tv samsung 4k vandut la emag cu peste 4000 lei si acelasi tv pe un site din germania la aproximativ 650 euro. Oare ce rezulta, ca o ducem mai bine ca ei (duduie economia) sau suntem fraierii altora? Chiar te-as ruga sa ne dai link-urile sa vedem si noi. Restul se pare ca nu prea au avut de-a face cu comertul IT asa cum am specificat mai sus. Daca un procesor i7 il ia magazinul cu juma de pret si adauga 100% comision inseamna ca eu sunt popa. Acum o sa incepeti sa imi povestiti ce adaosuri comerciale exista si la tigari, paine si guma de mestecat, nu ? Cine a avut de-a face cu domeniul respectiv stie foarte bine. Si pentru toti care nu inteleg limba romana trebuie sa repet: nu vorbesc de accesorii si maruntisuri, nu vorbesc de incarcatoare, cabluri, tablete si telefoane care se vand la kilogram. Vorbesc de lucrurile scumpe care merita cumparate la reduceri, gen telefoane de top (adaos comercial 100% ? serios ???), televizoare mari si scumpe, procesoare, placi video, etc... Cine a avut de-a face cu comertul stie foarte bine ca adaosul comercial mare e numai pe produse mici, nu o sa vinzi in vecii vecilor un produs de 2000ron cu adaos comercial 100%. Niciodata. Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 (editat) Sigur ? ... s -a intamplat de sute ( mii ) de ori , eram de fata ! ... Ma rog , nu bunuri de larg consum , dar daca e cu factura , cont , contract de vanzare - cumparare ... se cheama ca e tot comert , nu ? ... P .S . - am de - a face cu comertul ... am invatat niste ani ce si cum . Cu manuale si note . Editat Noiembrie 21, 2017 de gauss Link spre comentariu
dany_cta Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Nu se cheama comert, se cheama contract cu statul Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 (editat) Alta aku' ... Am explicat in postul 61 . Dar ... daca nu se vrea , nu exista . Cam atat . P .S . - m - as bucura sa pot vinde statului . Dar sant prea mic ... si poate cinstit . P .P .S . - statul nu permite adaosuri asa mici , la ce cumpara . Bate la ochi ... Editat Noiembrie 21, 2017 de gauss Link spre comentariu
yo9gcc Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Doua linkuri, si sigur daca o sa cauti mai mult gasesti si mai ieftin! https://www.emag.ro/televizor-led-smart-samsung-138-cm-ue55mu6179-4k-ultra-hd-tizen-ue55mu6179uxzg/pd/D5X5VNBBM/?X-Search-Id=9742b9c5c3b8a93fe0b3&X-Product-Id=25995892&X-Search-Page=1&X-Search-Position=0&X-Search-Action=view https://www.otto.de/p/samsung-ue55mu6179uxzg-led-fernseher-138-cm-55-zoll-4k-ultra-hd-smart-tv-360-video-player-591295635/#variationId=591295636-M24 Link spre comentariu
alcon Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Cat mai tine Black Friday? Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Prosteala tine pana cand fraierii vor fi separati de banii din buzunare . Black FraierDay a fost inventata ca o unealta a consumerismului ... Link spre comentariu
Spitfire Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 O placa de baza care costa acum 2 saptamani 230 lei, acum costa ~320-350 de lei- cei de la pcgarage le-au vandut pe toate la pretul vechi, restul le-au scumpit de black fraierday: https://www.pcgarage.ro/placi-de-baza/asus/n3050m-e/ https://www.emag.ro/placa-de-baza-asus-cu-procesor-intelr-celeronr-dual-coretm-n3050-1-60ghz-socket-1170-n3050m-e/pd/DXQB0YBBM/ https://www.vexio.ro/placi-de-baza/asus/93177-mb-intel-n3050-asus-n3050m-e/ Link spre comentariu
alcon Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Prosteala tine pana cand fraierii vor fi separati de banii din buzunare . Black FraierDay a fost inventata ca o unealta a consumerismului ... Banuiam eu... Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Nu va zic sa va luati, va zic sa cititi review-urile. https://m.emag.ro/set-toate-icoanele-de-care-are-nevoie-o-biserica-82-de-icoane-icoane-individuale/pd/DQX30DBBM/ Acum cand vad ca au pretul asta, chiar cred in black friday. Erau 8999.99 lei la BF, acum sunt iar 13284.00 ron. Pfuuu, regret ca n-am apucat sa le iau la reducere. Oricum, cititi review-urile ca merita! Link spre comentariu
Postări Recomandate