Voltus Postat Noiembrie 17, 2017 Partajează Postat Noiembrie 17, 2017 Se distrug in bormasina pentru ca turatia e prea mica . In Dremel ( biax) rezista mai bine . 1 Link spre comentariu
valivoi Postat Noiembrie 17, 2017 Partajează Postat Noiembrie 17, 2017 Dremel cu disc de taiere,cat discul e mai mare se face taierea pe laturile lungi ,cand se micsoreaza diametrul prin uzura se face taierea pe laturile mici. Link spre comentariu
flomar60 Postat Noiembrie 17, 2017 Partajează Postat Noiembrie 17, 2017 Colegii au oferit solutii bune....dar, cea mai buna este asta: ...doua gauri cu burghiu mai mic astfel incat sa nu se suprapuna si utilizarea frezei si dispozitivelor aferente.... Spor! Link spre comentariu
Sandu 64 Postat Noiembrie 17, 2017 Partajează Postat Noiembrie 17, 2017 Se pot confectiona discuri de taiere ,eu facut din disc pentru flex de 1,2mm grosime Pentru taiere am facut o stanta,dar se poate taia si cu o foarfeca dupa ce desenezi un cerc de 25-30mm Link spre comentariu
manolo Postat Noiembrie 17, 2017 Partajează Postat Noiembrie 17, 2017 Pai daca sint gata facute pentru mini freza ,de ce sa ma chinui? Link spre comentariu
Sandu 64 Postat Noiembrie 17, 2017 Partajează Postat Noiembrie 17, 2017 (editat) se uzeaza repede si daca le folosesti des costa Editat Noiembrie 17, 2017 de Sandu 64 Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 17, 2017 Partajează Postat Noiembrie 17, 2017 am reusit...destul de bine. din pacate nu a mers cu dremel deloc. am dat doua gauri de 10mm, am folosit o freza ca sa unesc ce a ramas apoi...multe pile... nu a fost pozitie deloc ptr dremel, nici macar cu extensia aia furtunete.. Link spre comentariu
q_acdc Postat Noiembrie 18, 2017 Partajează Postat Noiembrie 18, 2017 4 gauri,soricel cu panza adecvata si o plila! Link spre comentariu
Spitfire Postat Noiembrie 18, 2017 Partajează Postat Noiembrie 18, 2017 La o grosime a tablei de otel de 1,5mm, merge si cu electroliza, silentios si fara riscuri de accidentare. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 18, 2017 Partajează Postat Noiembrie 18, 2017 asa e. mai greu e sa dresezi electroliza sa racaie doar unde vrei tu. mai era varianta sa dau usa cu spray, Pozitiv20, si pe urma sa o corodez cu clorura ferica. nu ? Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 18, 2017 Partajează Postat Noiembrie 18, 2017 Nu, pt ca merge doar la cupru. Poate cu acid.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum