Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

vestel 17mb60-4.1

Gaby1104

Postări Recomandate

Buna seara !

Am acest sasiu cu tuner dtos403lh122e defect (tuner trasnit , se vede puricos ) Ma intereseaza daca a inlocuit cineva acest tuner cu modelul tdtc-g101d si daca necesita ceva modificari deoarece dupa cum se vede ar cam fi .la fel . Spun asta deoarece detin un tdtc-u si nu vad nici-o diferenta intre ele .

Va multumesc ! O seara placuta !!

Link spre comentariu

posibil sa nu fie recunoscut de soft,si atunci trebuie cautat soft pentru acea placa si acel tuner si display

e posibil ca unul din ele sa nu stie dvb-c

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Multumesc d-nu Iuliantv . Cind am liber salvez softul de pe placa asta si schimb tunerul .Daca sunt probleme macar am softul salvat . Va tin la curent cu ce se intimpla .

O seara placuta va doresc !!

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Buna ziua !

Am cumparat o placa 17mb60-4.1 functionala pentru acest tv dar problema este ca softul a cam fost matrasit de cel care m-ia trimiso si nu prinde decat programele analogice . Ma poate ajuta cineva cu un soft bun ca sa nu ma mai apuc sa schimb selectorul de canale de pe placa asta pe cealalta ?

Va multumesc . Stima !!

Link spre comentariu

Tv-ul este HD si cind l-am instalat prima data clientului meu prindea programele hd libere si digitalele pe cablu .Am incercat sa copiez softul de pe placa cealalta dupa niste intructiuni de pe internet dar nu are optiunea de copiere pe stick .Placa asta ce am cumparato nu vad de ce nu ar merge cu un soft bun deoarece e identica cu originala din tv. Eu ziceam sa nu mai mut selectoarele de pe una pe cealalta ca stiti cum este cu incalzirea placilor .

Multumesc .O seara placuta!!

Link spre comentariu

Tv-ul este HD si cind l-am instalat prima data clientului meu prindea programele hd libere si digitalele pe cablu .Am incercat sa copiez softul de pe placa cealalta dupa niste intructiuni de pe internet dar nu are optiunea de copiere pe stick .Placa asta ce am cumparato nu vad de ce nu ar merge cu un soft bun deoarece e identica cu originala din tv. Eu ziceam sa nu mai mut selectoarele de pe una pe cealalta ca stiti cum este cu incalzirea placilor .

Multumesc .O seara placuta!!

La MB60 totul se schimba din softul usb, adica tipul de display, tipul de tuner....etc, flashul spi 25Q80 este doar pentru setarile tv-ului, adica programe, lumina, contrast.....etc, posteaza tipul de display ca sa-ti caut un soft pentru stick usb.

Link spre comentariu

E un TOSHIBA 19EL833B . D-nu iuliantv softul este OK . dar tot pentru analogice .Pe cablu akta programele digitale intra pe frecventa nu in vhf sau uhf.Parca incepe de undeva de la 10900 nu stiu sigur . Am gasit softul de westwod care prinde si digitale dar cand termina si apare primul program se blocheaza si nu mai schimba nimic. In softul dumneavoastra nu apare la prima instalare optiunea de cautare antena sau cablu .

Poate mai aveti si altceva .Va multumesc .

Link spre comentariu

E un TOSHIBA 19EL833B . D-nu iuliantv softul este OK . dar tot pentru analogice .Pe cablu akta programele digitale intra pe frecventa nu in vhf sau uhf.Parca incepe de undeva de la 10900 nu stiu sigur . Am gasit softul de westwod care prinde si digitale dar cand termina si apare primul program se blocheaza si nu mai schimba nimic. In softul dumneavoastra nu apare la prima instalare optiunea de cautare antena sau cablu .

Vezi ca ai un MP

Link spre comentariu

Daca nu gasesti soft adecvat, muta nand flashul(acolo e softul tv-ului) de pe placa defecta pe placa noua, asta daca tuner-ele de pe placi sant identice si nu ai incercat resoftare de pe stick la prima placa cu tuner defect.

post-237484-0-76942800-1514375530_thumb.jpg

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Tunerele sunt identice .<SAMSUNG> . Dupa cum am spus placa originala prinde programele acum numai analogice dar foarte puricoase si se schimba numai din butoanele de pe placa de baza . De pe telecomanda nu mai are toate functiile. Nu am incercat resoftarea . E posibil sa fie softul deteriorat de la traznet ?Am mai schimbat un tuner la un philips traznit si nu au fost probleme . Mai astept sfaturi !!

Stima !!

Editat de Gaby1104
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări