Vizitator drn_adria Postat Iunie 9, 2007 Partajează Postat Iunie 9, 2007 salut tuturorincep repede sa aflu raspunsu cat mai repedeasa: miam luat un amplificator de masina jbl 1200w si ceea ce nu stiu e cum pot sa il conectez sa nu imi fac un scurtstiu ca: + de la amplificator merge la borna + de la baterie si - de la amplificator pot sa il pun pe "-" de la borna asa ceea ce nu stiu eu e ce inseamna "GND" de la amplificator si de unde ii mai trag eu un cablu ca sa conectez "gnd"am vazut ca cdplayeru are si el patru cabluri printre care e unu negru pe care scrie "GROUND" as vrea sa stiu dak tre sa leg de la acel ground un cablu care duce la gnd-u de la amplificatorsi sa mai stiu si ce rol are acel "gnd" ptr ce e de faptsi inca o nelamurire ar fi:miam pus 4 neoane in masina si niste lumini cu leduri in afara masinii si as vrea sa stiu dak le leg toate in total sunt...12 lumini dak le leg toate la un singur intrerupator are ceva??sau ar fi mai bine sa le las separat si sa le conectez la mai multe prize? VA multumesc:D: Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 9, 2007 Partajează Postat Iunie 9, 2007 Gnd il legi la minusl bateriei sau pe caroserie. In nici un caz pe casetofonCand te temi sa faci un scurt pui un bec in loc de siguranta de pe baterie.Daca faci scurt becul se apride si nu se intampla nimic.Altfel ti-ar sari siguranta.Sper ca folosesti cablu gros, ai baterie sanatoasa si pui siguranta separata pe baterie.Leduri poti pune cate vrei pe un intrerupator.postul se muta la setiunea auto. :pol: Link spre comentariu
Vizitator drn_adria Postat Iunie 9, 2007 Partajează Postat Iunie 9, 2007 pai.....gnd de la amplificator la minus de la baterie...si atunci "rem" de la ampolificator?? ptr ca are amplificatoru asta asa: "+" ; "gnd" ; "rem" Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iunie 9, 2007 Partajează Postat Iunie 9, 2007 grea botanica asta ..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum