Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Neon led conectare la priza ?

cearda

Postări Recomandate

Daca pe placa langa cabluri scrie ACV 220 si undeva mai jos scrie "No touching" atunci banuiesc ca acele cabluri merg la un stecher si direct in priza. Cablurile alea sunt lipite de dvs sau asa a venit placa? si de unde e placa? daca de la vreun magazin local puteti intreba acolo sau de pe site-ul de unde e luat.

Ca sa fiti mai sigur ca nu distrugeti ledurile inseriati un variator de tensiune din alea pentru perete, se gasesc in comert cu pana in 15-18 lei si mariti usurel tensiunea sa vedeti cum se comporta.

Aveti totusi GRIJA ca pe placa scrie "No touching" deci dupa ce o bagati in priza sa nu o atingeti ca exista riscul de electrocutare.

Editat de M.Adrian
Link spre comentariu

Poți conecta rețeaua la orice capăt, fiindcă benzile au posibilitatea de a fi legate în paralel, prin conectarea ,,în cascadă,, exact cum sunt și benzile flexibile, ce pot fi tăiate în segmente de sine stătătoare...numai că aici fiecare ,,segment,, se alimentează la 230V nu la 12V..

Link spre comentariu

Nu il pot conecta la retea,firele cu 220v de pe placa fac contact cu carcasa neonului,care este din aluminiu.

Asa a proiectat chinezu. :hdgfhgdf

Cum fac,sa nu mai faca firele contact cu carcasa ?

IMG_20171116_220319.jpg
IMG_20171116_220355.jpg
IMG_20171116_220439.jpg
Link spre comentariu

Nu il pot conecta la retea,firele cu 220v de pe placa fac contact cu carcasa neonului,care este din aluminiu.

Asa a proiectat chinezu. :hdgfhgdf

Cum fac,sa nu mai faca firele contact cu carcasa ?

IMG_20171116_220319.jpg
IMG_20171116_220355.jpg
IMG_20171116_220439.jpg

Totusi cred ca sint izolate fata de radiator. Ar fi culmea sa fie asa cum zici.

Link spre comentariu

Totusi cred ca sint izolate fata de radiator. Ar fi culmea sa fie asa cum zici.

Eu vorbesc cat se poate de serios,nu glumesc.

Am măsurat cu multimetru,ambele fire fac contact cu carcasa.

Link spre comentariu

Eu vorbesc cat se poate de serios,nu glumesc.

Am măsurat cu multimetru,ambele fire fac contact cu carcasa.

Pai in cazul asta firele sint in scurt. Un fir mai ca admiteam,dar amindoua? Ciudat! Ai incercat sa alimentezi ''neonu''? Daca vrei sa-l alimentezi inseriaza un bec,nu de alta, dar in cazul in care sint in scurt, sa nu se lase cu ''artificii''

Link spre comentariu

Eu cred ca e cazul sa renuntati sa mai dati sfaturi daca persoana nu poseda un minim de cunostinte. Electricitatea nu e pentru toti. Este mai periculoasa decat isi inchipuie unii colegi de forum.

Postul #9 este concludent.

Link spre comentariu

Eu cred ca e cazul sa renuntati sa mai dati sfaturi daca persoana nu poseda un minim de cunostinte. Electricitatea nu e pentru toti. Este mai periculoasa decat isi inchipuie unii colegi de forum.

Postul #9 este concludent.

Ai dreptate! Mea Culpa! :tryre

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări