vl78stc Postat Noiembrie 15, 2017 Partajează Postat Noiembrie 15, 2017 salutare as dori o schema electronica al acestui invertor a plesnit pe alimentare o componenta de culoare albastra si nu stiu ce este,condensator,varistor si valoare multumesc Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 15, 2017 Partajează Postat Noiembrie 15, 2017 Scheme nu prea se gasesc la aceste aparate de sudura , pune o poza cu componenta defecta si zona ei si te ajut Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 15, 2017 Partajează Postat Noiembrie 15, 2017 (editat) Varistor ... puneti un S14K275 . Sau puteti sa - l omiteti , dar " pierdeti " protectia la supratensiune . A fost folosit alimentat la grup electrogen , sau la reteaua trifazata ? ... Editat Noiembrie 15, 2017 de gauss Link spre comentariu
vl78stc Postat Noiembrie 16, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2017 este un apart de sudura saxo1600G si varistorul este ca o moneda de 50bani albastru si e pus pe alimentare 220Vca si la o supra tensiune a plesnit si nu se intelege ce scria pe el,am renuntat la el si functioneaza dar fara protectie, idei,multumesc Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 16, 2017 Partajează Postat Noiembrie 16, 2017 (editat) Ideea e mai sus . Sau alt varistor ... eu pun 2 , in " locuri " diferite de pe schema . Am mai descris in alt topic . Daca nu lucreaza pe grup ( manipulat incorect ansamblul , sant si aici niste reguli ) , sau nu e " bransat " in tablouri trifazate de asa - zisi electricieni ... nu e nevoie ( de varistor ) . Editat Noiembrie 16, 2017 de gauss Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum