Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

eroare imprimanta brother hl 1110

Vizitator

Postări Recomandate

Va salut,

Am imprimanta asta careia i-am schimbat cartusul original cu unul compatibil. Pe compatibil l-am mai incarcat odata fara nicio problema. De data asta insa nu mai vrea sub nicio forma sa mi-l vada plin. Stiti cumva cum as putea sa o conving ca e plin cu toner? De unde stie ea ca e plina sau goala? Cartusul nu pare a fi unul destept cu cip sau alte memorii. Am incercat si sa apas de 7 ori pe buton dar fiind in eroare nu a mai comutat pe modul continuu.

Ma pune sa fac ce scrie la paginile 54-55. Asta e eroarea pe care o vede.

Am reusit. Postez si pentru ceilalti.

Numa ca trebuie reinstalate driverele dupa reset-ul asta...

post-249000-0-59748300-1510692542_thumb.png

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• seby19www

2

• Marius84

1

• PINTI

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Poate fi pacalita ca e plina si cand e cartusul gol efectiv, trebuiesc doar obturate niste fante de lumina aflate in lateralul cartusului. Dar daca are pinionul ala montat, musai trebuie adus inainte la pozitia initiala.

Link spre comentariu

Cele compatibile vin gata manarite, au pinionul ala montat. Nu am observat nicio fanta pe cartus si nicio dioda luminiscenta pe imprimanta, dar nici n-am cautat. E bine de stiut. Oricum, cu secventa postat de mine a mers, la a doua incercare. Prima data cred ca m-am grabit.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări