Ovidanie Postat Noiembrie 14, 2017 Partajează Postat Noiembrie 14, 2017 Are 110 cm intre axele elicelor diametral opuse. Ceva de genul: Acumulatorii pot sa-i bag in profilul care formeaza sasiul? Sau ar fi mai intelept sa concentrez greutatea in punctul de echilibru? Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Noiembrie 14, 2017 Partajează Postat Noiembrie 14, 2017 Parerea mea ca ar fi mai intelept sa fixezi acumulatorii in punctul de echilibru, sub cadru. Link spre comentariu
mac01 Postat Noiembrie 14, 2017 Partajează Postat Noiembrie 14, 2017 Din ce material este construit cadrul? Link spre comentariu
PINTI Postat Noiembrie 14, 2017 Partajează Postat Noiembrie 14, 2017 (editat) Si de la mine doua intrebari: - Ce masa are cadrul cu motoarele + elicii ? - Ce masa are sistemul electronic + sursa de alimentare? Edit.. Aproximativ, evident. Editat Noiembrie 14, 2017 de PINTI 1 Link spre comentariu
Ovidanie Postat Noiembrie 14, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2017 Teava cu profil circular, din fibra de sticla imbinat cu ajutorul unor cleme. Interiorul tubului este complet disponibil, neobstructionat. Drona nu este a mea. Incerc sa-mi lamuresc amicul ca toata greutatea trebuie concentrata sub punctul de echilibru dar acolo e aglomeratie mare... o camera GOPro, emitator video, emitator localizare GPS cu comunicator GSM (in caz ca pierde drona) si urmeaza un generator electric cu motor termic, evident miniatura. Omul foloseste drona pentru a supraveghea proprietatea, aproximativ opt hectare-trei sere, plantatie de capsuni plus livada de nuci. Ferma este in plin camp, la 6Km de cea mai apropiata localitate si sistematic are probleme cu hotii. Are camere video, senzori de miscare dar cel mai bun sistem de alarmare ... trei caini care au zgarda cu un modul GSM care trimite SMS daca javra este agitata. Link spre comentariu
PINTI Postat Noiembrie 14, 2017 Partajează Postat Noiembrie 14, 2017 Si acei trei caini sunt carati de drona? 1 Link spre comentariu
Ovidanie Postat Noiembrie 14, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2017 Si acei trei caini sunt carati de drona? Scuze daca asta se intelege din postarea mea. Nu stiu cat cantareste fiecare componenta in parte dar daca e necesar pot sa aflu. Momentan drona cantareste 9 kg fara acumulator. Acumulatorul litiu-ion 21V/ 22Ah cantareste cam 3Kg si ofera maximum 15 minute daca nu bate vantul. In teste, cu alimentare externa, drona a ridicat de la sol 18kg si nu era la limita. Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 18, 2017 Partajează Postat Noiembrie 18, 2017 Se pot monta accu ( 4 buc ) in varfurile patratului din interior , rigidizati ( si ) de cele 4 picioare oblice de aterizare ... simetria se pastreaza . Ajuta si la fiabilitate ... daca pica unul , raman ceilalti . Si costul de inlocuire e mai mic ... daca se pun 4 ca cel descris , creste raza de actiune si autonomia . In fine ... exista si ceva legislatie cu dronele , ar fi bine de citit . Link spre comentariu
RealAlex Postat Noiembrie 19, 2017 Partajează Postat Noiembrie 19, 2017 (editat) Eu as renunta atat la gopro cat si la acel generator termic (cu care nu as face mare branza) si as monta o camera Flir Duo. In felul acesta poti depista mult mai usor “hotii”. Astfel poti folosi drona si la alte lucruri ( inspectii termice acoperisuri / panouri solare ). Editat Noiembrie 19, 2017 de RealAlex Link spre comentariu
one Postat Noiembrie 24, 2017 Partajează Postat Noiembrie 24, 2017 Problema masa distribuita / concentrata in centrul de greutate nu va schimba nimic din punct de vedere static, doar din punct de vedere dinamic ar fi mai bine ca greutatea sa fie concentrata aproape de centru, deoarece cuplul necesar pentru inclinare ar fi mai mic. Alt avantaj al concentrarii bateriilor ar fi ca firele de legatura vor fi mai scurte. Link spre comentariu
dany_cta Postat Noiembrie 25, 2017 Partajează Postat Noiembrie 25, 2017 Daca face supraveghere la ce ii trebuie atata putere de ridicare, greutate si randament pierdut in multe motoare ? Nu era mai destept sa foloseasca o drona cu eficienta in timp in loc de putere, una care sa poata sa pluteasca de 3-4 ori mai mult ? 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum