Ovidanie Postat Ianuarie 17, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2019 5 lei bucata: Doua difuzoare de 22 inch, 100 euro ambele difuzoare. In foto sunt foarte prafuite, arata mult mai bine in realitate, nu au fost rebobinate. Potentiometru motorizat ALPS, are iluminare pe buton. Din cate-mi amintesc ledul butonului este bicolor. Pret 25 lei. Link spre comentariu
saptemari Postat Ianuarie 21, 2019 Partajează Postat Ianuarie 21, 2019 Om de incredere, recomand. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Ianuarie 25, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2019 http://s254.photobucket.com/user/Ovidanie/Bazar/Condensatoori KV/story Diversi condensatori la 6KV, pret intre 10 si 40 lei. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Ianuarie 26, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2019 Doua transformatoare de 4cm patrati, din pacate sunt diferite. Din cate-mi amintesc unul este pentru 5K-8ohm-5ohm si celalalt 3k3-8ohm-5ohm. Pret 50 lei ambele. Casti cu ambele difuzoare inseriate, 3200 ohm in total, potentiometrul de reglaj in serie cu castile. Disponibile doua bucati. Lampi 12J1 cu soclul aferent. Pret 25 lei lampa intreaga plus soclul intreg. Am mai multe bucati. Tranzistori cu germaniu, 25 lei toti. Transformatorul de alimentare din radioreceptorul Stradivari 3: Pret 50 lei Are doua secundare separate de aprox 7V pt. filamente si doua secundare de 315V inseriate. http://www.radiohistoria.sk/Oldradio/main.nsf/wcatalid/E972CB2EB2605BCAC12576760041780A/$file/vnitrek.JPG Camera endoscop, functionala, 150 euro negociabil. MediaBox cu android. Perfect functional, se conecteaza la net atat pe cablu cat si wireless. L-am folosit cu mouse wireless, telecomanda era inutila, intre timp am pierdut telecomanda. Accepta carduri de 32Gb, capacitate mai mare nu am incercat. Probabil functioneaza si cu HDD extern...nu am incercat. Perfect si pentru radio online, puteti instala o gramada de programe din Play Store. L-am folosit pana luna trecuta cand mi-am transformat vechiul laptop in MediaBox, laptop-ul avea balamalele rupte si nu renta reparatia. Pret 80 lei, fara card, fara telecomanda inutila, fara mouse. Primiti alimentator cu stecher pt. UK. Link spre comentariu
imreberes Postat Ianuarie 26, 2019 Partajează Postat Ianuarie 26, 2019 Traful de alimentare si cele doua trafuri de iesire mi-ar trebui mie. Link spre comentariu
Vizitator silviu62 Postat Ianuarie 26, 2019 Partajează Postat Ianuarie 26, 2019 Lampi 12J1 cu soclul aferent. Pret 25 lei lampa intreaga plus soclul intreg.-2lampi+2 socluri. Am trimis mesaj. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Ianuarie 27, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 Foarte mare si arata grozav de bine pentru vechimea lui. Provine dintr-un aparat de radio cu lampi, Orion AR612. Pret 40 lei. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Februarie 4, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2019 15 lei tot ce este in foto: O lanterna cu acumulator de 6V si bec de 4,5V. In foto cu acumulatorul puteti vedea becul. Constructie ingrijita, carcasa din material plastic care nu este casant, waterproof. Fara incarcator, acumulator defect. Pret 25 lei. Senzor de temperatura, provine din aparatura medicala. Nou, nefolosit, eu l-am desigilat pt. foto.. Aproximativ 1,5K la temperatura corpului. Cablu siliconic de 2,5 metri. Pret 30 lei. Convertor tensiune, alimentat la 12V livreaza +/-12V si +5V. Testat, functioneaza. Provine din aparatura medicala.Pret 25 lei. Tester pentru EKG-uri. F.unctioneaza cu baterie de 9V. Pret 40 lei. Rama foto digitala. Citeste cam orice fel de carduri, am testat-o inclusiv cu carduri de 8GB. Functioneaza alimentata la 12V. Cadou excelent varstnici sentimentali. , se vinde fara alimemntator. Revin cu dimensiunile. Pret 60 lei Pret 40 lei cu tot cu antena: Link spre comentariu
Ovidanie Postat Februarie 10, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2019 Perfect functional, ruleaza Win7. Calculator cu placa de baza Asus A330GC. Cumparatorul primeste carcasa, placa de baza, sursa, doua bancuri de memorie, total 2GB memorie. Din calculator pastrez HDD-ul. Pret 200 lei Link spre comentariu
Vizitator Carmen Mironovici Postat Februarie 15, 2019 Partajează Postat Februarie 15, 2019 aveti mp Link spre comentariu
Ovidanie Postat Februarie 21, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2019 Senzor crepuscular de exterior, Moeller DS-GK 237771. Produsul este nou, in cutia originala. Pret 150 lei negociabil. Contactor Moeller DIL R22 pret 35 lei. Produs nou, in cutia originala. Modem GSM ASLH363 Mai multe detalii pe net, gasiti absolut orice. Pret 150 lei cu tot cu antena GSM. Antena GSM 40 lei. Protectie supratensiune trifazic/monofazic. Pret 30 lei bucata. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Februarie 23, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2019 Reducere de pret: doua modemuri GSM si doua antene 200 lei. Sunt noi, la cutie. trebuiau sa fie folosite la sincronizarea semafoarelor dar proiectul nu a trecut de studiul de fezabilitate...au preferat sa traga fibra optica, au iesit de 50 de ori mai scump si implicit mai multi bani de supt de la bugetul local. Un amic m-a rugat sa le vand, 50 lei bucata. Par a fi noi, nefolosite. Nu mai are cutiile originale. Perfecte pentru cablaje! Link spre comentariu
Ovidanie Postat Februarie 27, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2019 Casti intregi, complete, testate cu degetul umezit pe bornele stecherului, functioneaza. Pret 90 lei. Microfon militar, recuperat din autostatiile "Zil". Facut sa reziste pe mana recrutilor. Pret 35 lei. Electovalva, provine din aparatura medicala, regla debitul de aer.. Pret 30 lei Link spre comentariu
Ovidanie Postat Martie 1, 2019 Autor Partajează Postat Martie 1, 2019 Ceea ce se vede pe balamale si incuietori este un oxid alb, oarecum solubil in apa. Inn interior nu este oxidat. Pret 150 lei, usor negociabil. Link spre comentariu
Ionelc Postat Martie 2, 2019 Partajează Postat Martie 2, 2019 On 1/26/2019 at 1:23 PM, Ovidanie said: Doua transformatoare de 4cm patrati, din pacate sunt diferite. Din cate-mi amintesc unul este pentru 5K-8ohm-5ohm si celalalt 3k3-8ohm-5ohm. Pret 50 lei ambele. Casti cu ambele difuzoare inseriate, 3200 ohm in total, potentiometrul de reglaj in serie cu castile. Disponibile doua bucati. Lampi 12J1 cu soclul aferent. Pret 25 lei lampa intreaga plus soclul intreg. Am mai multe bucati. Tranzistori cu germaniu, 25 lei toti. Transformatorul de alimentare din radioreceptorul Stradivari 3: Pret 50 lei Are doua secundare separate de aprox 7V pt. filamente si doua secundare de 315V inseriate. http://www.radiohistoria.sk/Oldradio/main.nsf/wcatalid/E972CB2EB2605BCAC12576760041780A/$file/vnitrek.JPG Camera endoscop, functionala, 150 euro negociabil. MediaBox cu android. Perfect functional, se conecteaza la net atat pe cablu cat si wireless. L-am folosit cu mouse wireless, telecomanda era inutila, intre timp am pierdut telecomanda. Accepta carduri de 32Gb, capacitate mai mare nu am incercat. Probabil functioneaza si cu HDD extern...nu am incercat. Perfect si pentru radio online, puteti instala o gramada de programe din Play Store. L-am folosit pana luna trecuta cand mi-am transformat vechiul laptop in MediaBox, laptop-ul avea balamalele rupte si nu renta reparatia. Pret 80 lei, fara card, fara telecomanda inutila, fara mouse. Primiti alimentator cu stecher pt. UK. Buna ziua, ce versiune de android are si ce model este ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum