Ovidanie Postat Decembrie 13, 2024 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2024 Deci eu vând ceva echivalent cu TDA1083. Integratele mele sigur sunt bune, din aceeași baretă au fost folosite cateva exemplare și nu au fost probleme. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Decembrie 17, 2024 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2024 Cleme pentru fixat tranzistorii pe radiator. 2 lei bucata. Am aproximativ 100 buc. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Decembrie 23, 2024 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2024 (editat) 1 transformator plus două bobine, 70 lei. Am două seturi. Două transformatoare recuperate din surse care alimentate la 230V livrau 50A la 48V. Sursele erau construite cu UC3895. Bobinele erau serie cu diodele redresoare. Vedeți în foaia de catalog: https://www.ti.com/lit/ds/symlink/ucc3895.pdf Bobine de filtraj, din surse de 30A. 2 buc, 30 lei. Cred că am 9 buc. Astea sunt recuperate din surse de 30A care alimentau o baie de electroliză, mai precis nichelare-cromare, erau în filtrul de pe ieșire, configurație C-L-C-L-C-L-C, trei celule de filtraj serie, nu știam că pt depuneri metalice de calitate este nevoie de riplu așa mic. Editat Decembrie 23, 2024 de Ovidanie Link spre comentariu
George Postat Decembrie 24, 2024 Partajează Postat Decembrie 24, 2024 Craciun Fericit! Doresc eu cele 2 transformatoare din poza. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Decembrie 28, 2024 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2024 60 lei. Alt proiect nefinalizat: Pentru o mașină de bobinat, tot ce trebuie pt. sistemul de avans automat a sarmei de bobinaj. Am uitat să pozez și rigla, alături de mecanism. Dacă există interes, spuneți și luni revin cu alte foto. Link spre comentariu
M.Adrian Postat Decembrie 28, 2024 Partajează Postat Decembrie 28, 2024 (editat) Salut! Il vreau eu daca nu e dat deja. Trimit datele pe pm. Editat Decembrie 28, 2024 de M.Adrian Link spre comentariu
Ovidanie Postat Decembrie 29, 2024 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2024 100 lei toate. Boxe bluetooth. Stanga-jos, JBL, are mufa defectă, jos în mijloc, UG, are acumulatorul uzat, cea din pungă mufă lipsa, cea fără carcasă are difuzor defect. 50 lei toate. Radiatoare perechi. Perechile au fost pozate față-verso. Link spre comentariu
mac01 Postat Decembrie 29, 2024 Partajează Postat Decembrie 29, 2024 (editat) As fi interesat de cele patru radiatoare...dar m-ar interesa dimensiunile, lungimea si inaltimea. Latimea am vazut ca partea de sus are 3cm. Multumesc. Editat Decembrie 29, 2024 de mac01 Link spre comentariu
woodyteo Postat Decembrie 30, 2024 Partajează Postat Decembrie 30, 2024 Vă salut. Dacă mai sunt disponibile, vă rog rețineți pentru mine: 100 lei toate. Boxe bluetooth. Stanga-jos, JBL, are mufa defectă, jos în mijloc, UG, are acumulatorul uzat, cea din pungă mufă lipsa, cea fără carcasă are difuzor defect. Vă mulțumesc! Link spre comentariu
mac01 Postat Decembrie 30, 2024 Partajează Postat Decembrie 30, 2024 Acum 22 ore, mac01 a spus: As fi interesat de cele patru radiatoare...dar m-ar interesa dimensiunile, lungimea si inaltimea. Latimea am vazut ca partea de sus are 3cm. Multumesc. Radiatoarele raman in continuare la vanzare...sunt micute pentru ce imi trebuie mie. Multumesc si scuze pentru deranj! Link spre comentariu
Ovidanie Postat Ianuarie 5 Autor Partajează Postat Ianuarie 5 Finalii amplificatorului cu germaniu: Pe finalul audio, se vad doi tranzistori cu germaniu. 50 lei Finalul cu siliciu. 50 lei 100 lei toate sau 50 lei doua bucati. Cred ca este oscilatorul de stergere, are o bobina rupta. 20 lei Detaliu modul cu germaniu Modul cu siliciu Link spre comentariu
dragangeorge72 Postat Ianuarie 6 Partajează Postat Ianuarie 6 Placa de baza de la Majak 203,cea cu tranzistoare pe Germaniu,puteti sa o rezervati ? Link spre comentariu
hamatdumitru Postat Ianuarie 7 Partajează Postat Ianuarie 7 Rog eu: 100 lei toate sau 50 lei doua bucati. Toate 4 Link spre comentariu
woodyteo Postat Joi la 07:53 Partajează Postat Joi la 07:53 La 29.12.2024 la 23:09, Ovidanie a spus: 100 lei toate. Boxe bluetooth. Stanga-jos, JBL, are mufa defectă, jos în mijloc, UG, are acumulatorul uzat, cea din pungă mufă lipsa, cea fără carcasă are difuzor defect. Ieri am ridicat coletul de la poștă ajuns în cele mai bune condiții. Totul este conform descrierii, deja boxa albă am resuscitat-o prin înlocuirea acumulatorului, încerc să aduc la viață și pe celelalte care au defecte. Mulțumesc mult pentru tot și vă recomand cu încredere! PS. Nu aveți cumva sita din față sau alte componente la boxa JBL, la Cumpărătura nu veniți? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum