Budreala Radu Postat Iunie 30, 2022 Partajează Postat Iunie 30, 2022 (editat) Iau eu benzile de magnetofon, toate, relații în mp. Editat Iunie 30, 2022 de Budreala Radu Link spre comentariu
Ovidanie Postat Iulie 1, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2022 Preamplificator audio cu 3 tranzistori AC125F (germaniu). 15 lei Valoare minima colet 50 lei. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Iulie 4, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2022 100 lei. Gata gaurit, poate fi echipat cu 4 tranzistori in capsula TO3 si o punte redresoare. Excelent pt o sursa reglabila de 8-10A. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Iulie 7, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2022 Reducere la 150 lei: La 25.06.2022 la 22:28, Ovidanie a spus: Reducere 30 lei Netestat, dar in afara de butonul potentiometrului de volum este intreg. UL si UM, excelent pt Antena Satelor. Functioneaza si la 9V, poate fi alimentat din doi acc. litiu 16850 inseriati. Jupiter + Gloria 50 lei ambele. Ambele au antenele intregi. Link spre comentariu
PINTI Postat Iulie 7, 2022 Partajează Postat Iulie 7, 2022 (editat) Sunt interesat de acel reflectometru. M-am edificat despre acele dimensiuni si am editat postarea. Detaliile vor fi stabilite pe MP. Editat Iulie 7, 2022 de PINTI Link spre comentariu
Ovidanie Postat Iulie 7, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2022 Voi masura dimensiunile seara tarziu, cand ajung acasa. Aparatul in discutie nu este doar reflectometru, intre 21 - 32 MHz este si Antenna Tuner. Butoanele "Tune" si "Load" actioneaza condensatori variabili, in interior este o singura bobina, necomutabila. Link spre comentariu
grosu99 Postat Iulie 7, 2022 Partajează Postat Iulie 7, 2022 Condensatorii sunt cu aer sau din cei cu folie ? Link spre comentariu
PINTI Postat Iulie 7, 2022 Partajează Postat Iulie 7, 2022 Acum 22 minute, Ovidanie a spus: Voi masura dimensiunile seara tarziu, cand ajung acasa. Aparatul in discutie nu este doar reflectometru, intre 21 - 32 MHz este si Antenna Tuner. Butoanele "Tune" si "Load" actioneaza condensatori variabili, in interior este o singura bobina, necomutabila. Cunosc in amanunt ce face. Am trimis un MP. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Iulie 7, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2022 (editat) Demolez amplificatorul din foto: Sigma 400 Doua transformatoare (identice) de alimentare, livreaza 2*32V alternativ pt partea de putere si 16V alternativ pt auxiliare. 130 lei bucata, adica aproape gratis. De doua ori cate 10 electrolitici de 2200 micro, 50 lei toti (20 buc). Practic sunt doua cablaje separate cu cate 10 electrolitici. Diodele bonus pt cine cumpara electroliticii. 40 lei bucata: Am doua asemenea cablaje, deocamdata am gasit doar unul. Am manualul de service pt. acest amplificator. Editat Iulie 7, 2022 de Ovidanie Link spre comentariu
Ovidanie Postat Iulie 7, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2022 Dimensiuni aproximative panou frontal: 110×210 mm, adancime aprox. 130mm, cu tot cu mufe. Foto cu interiorul: Link spre comentariu
Ovidanie Postat Iulie 10, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2022 Pentru colegul de forum (nu mai stiu cine) care acu' ceva vreme, intr-o discutie pe WhatsApp, spunea ca ar fi interesant de ascultat aceeasi schema de amplificator, un canal cu siliciu, celalalt canal cu germaniu, pentru comparatie. Din întamplare am descoperit ca am asa ceva: 40 lei totul din foto: Numai circuitele integrate, alea din finalul audio, le-am vazut la vanzare cu 100 lei buc. Link spre comentariu
bmsorin Postat Iulie 10, 2022 Partajează Postat Iulie 10, 2022 Acum 4 ore, Ovidanie a spus: Pentru colegul de forum (nu mai stiu cine) care acu' ceva vreme, intr-o discutie pe WhatsApp, spunea ca ar fi interesant de ascultat aceeasi schema de amplificator, un canal cu siliciu, celalalt canal cu germaniu, pentru comparatie. Din întamplare am descoperit ca am asa ceva: 40 lei totul din foto: Numai circuitele integrate, alea din finalul audio, le-am vazut la vanzare cu 100 lei buc. le vreau eu, discutam în privat. mulțumesc. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Iulie 11, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2022 Multumesc colegului @George ca mi-a atras atentia asupra finalilor de pe amplificatorul "cu germaniu". Finalii sunt KT805B, tranzistorul "palarie" este 2T602, acest amplificator are totusi 2 tranzistori GT402B, care sunt cu germaniu. deci este un amplificator care are doar prefinalii cu germaniu... Link spre comentariu
Ovidanie Postat Iulie 15, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2022 Am doua transformatoare identice, 100 lei bucata. Dupa redresare si filtrare veti avea =/- 45V pentru amplificator si 24V cc pentru alte cele: https://images2.imgbox.com/f3/cd/cYZYPUBC_o.jpg Schema amplificatorului din care am scos transformatoarele: https://images2.imgbox.com/01/5d/dQTaZdRD_o.jpg 35 lei cablajul din foto, este schema de mai sus: Am caietul de service: 4 radiatoare identice, 40 lei bucata. Fiecare radiator poate fi echipat cu 4 tranzistori in capsula TO3. Toate 4 ajung pt. un amplif in clasa A de 15-20W pe canal sau 2*200W in clasa AB: Putin curatate ar arata mult mai bine. Link spre comentariu
Ovidanie Postat August 11, 2022 Autor Partajează Postat August 11, 2022 Abandonate in service: 80 lei toate trei: Jucarie cu telecomanda: 40lei Are un mos-fet explodat, functioneaza o singura senila. Nu are caroseria. 25 lei setul de 4 buc. Primiti doar acumulatorii. I-am folosit in blitz, intr-un SB 800, deja nu mai corespund. Perfecti pentru consumatori care nu cer curenti mari, cum ar fi aparate de radio, etc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum