Ovidiu.Babutia Postat Mai 26, 2022 Partajează Postat Mai 26, 2022 Puteti trimite o poza cu un tub el34 in afara cutiei? Link spre comentariu
Ovidanie Postat Mai 27, 2022 Autor Partajează Postat Mai 27, 2022 Polizor, mini-strung, circular, slefuitor, etc. 300 lei. http://www.cartula.ro/forum/topic/8864-vand-mini-strung-rusesc/ Am meu arata foarte bine, curatat putin arata ca nou. Are 10-11 cm inaltime, am uitat sa pozez. Dintr-un Technics, racea doua STK-uri imense. 20 lei Din sursa IEMI i4115, 0-30V, 0-15A, Pret 90 lei. Talpa radiatorului are 10mm grosime. Excelent ca forma, se potriveste bine pe carcase. MP 10, 21, 25, 26, 37, 40: 5 lei bucata. Sunt ale unui amic, ofera valabila pana luni. Valoare minima colet 50 lei. Link spre comentariu
daniels Postat Mai 27, 2022 Partajează Postat Mai 27, 2022 Acum 16 minute, Ovidanie a spus: Din sursa IEMI i4115, 0-30V, 0-15A, Pret 90 lei. Talpa radiatorului are 10mm grosime. Excelent ca forma, se potriveste bine pe carcase. Aveti 2 bucati? Link spre comentariu
Ovidanie Postat Mai 27, 2022 Autor Partajează Postat Mai 27, 2022 Nu, am doar unul. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Mai 30, 2022 Autor Partajează Postat Mai 30, 2022 Un amic ma roaga sa-i vand: Dupa curatare va arata mai bine. Acum 15 ani functiona corect. 100 lei Amplificatorul A350. Un client l-a demontat in vederea restaurarii. Momentan lipsesc butoanele dreptunghiulare si cateva suruburi. Apar si butoanele in curand. Functiona inainte sa-l demonteze...acum 15 ani. Pret 180 lei Reviste legate impecabil, 40 lei coletia pe un an. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Iunie 2, 2022 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2022 Radiatorul din foto plus radiatorul de pe amplificator (sunt identice), 120 ambele buc. Urmeaza doua transformatoare identice, din A350, pret 120 lei 2 buc. Freza folosita in tehnica dentara, scula capabila sa functioneze 8 ore fara incalzire exagerata si nici nu face zgomot, puteti lucra lejer in apartament, garantat nu deranjeaza vecinii. Are turatie reglabila, chestia aia neagra, actionarea se face cu piciorul. Pret 350 lei, am 3 sau 4 mandrine (pensete) sau "piese de capat"-asa erau denumite de tehnicieni. Link spre comentariu
nelu100 Postat Iunie 2, 2022 Partajează Postat Iunie 2, 2022 (editat) Va salut, Doresc sa cumpar cele doua radiatoare -120 lei . Editat Iunie 2, 2022 de nelu100 Link spre comentariu
dragangeorge72 Postat Iunie 2, 2022 Partajează Postat Iunie 2, 2022 Buna ! V-am dat mesaj pt EQ350. Link spre comentariu
yoo Postat Iunie 3, 2022 Partajează Postat Iunie 3, 2022 Bună ziua. Trafurile de A350 le vreau eu. Va mulțumesc anticipat. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iunie 3, 2022 Partajează Postat Iunie 3, 2022 Amplificatorul A350 este complet? Link spre comentariu
Ovidanie Postat Iunie 3, 2022 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2022 Nu mai este, tocmai l-am demontat azi dimineața. Lipseau butoanele dreptunghiulare. Ambele cablaje 75 lei: Link spre comentariu
Ovidanie Postat Iunie 4, 2022 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2022 Am curațat cablajele: Link spre comentariu
Ovidanie Postat Iunie 5, 2022 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2022 Preamplificatorul pentru doza MM/MC din amplificatorul A350. Un asemenea preamplificator urmat de un buffer SRPP ofera un sunet exceptional. Binenteles, dupa ce schimbati cativa electrolitici si rezistorii de pe calea de semnal. Se vinde cu tot cu cutia-ecranaj. Pret 80 lei 15 lei: Doua carcase, totul din metal, se preteaza pt. o constructie cu lampi, de exemplu preamplificator RIAA cu PCF802 . Toate laturile sunt drepte iar panoul frontal foarte putin gaurit. Observati cum se inbina capacul superior cu partea frontala, carcasa poate sustine transformatoare apreciabile ca greutate. Inaltimea interna a carcaselor este de 5 cm. 40 lei bucata, cu tot cu electronica interna. Doua preamplificatoare RIAA, cu PCF802, doua cablaje pt. partea de alimentare, un cablaj pt. un etaj buffer. Inca nu stiu pretul, trebuie sa aflu cu cat le-am cumparat. Valoare minima colet 50 lei. Link spre comentariu
yoo Postat Iunie 5, 2022 Partajează Postat Iunie 5, 2022 Acum 1 oră, Ovidanie a spus: Preamplificatorul pentru doza MM/MC din amplificatorul A350. Un asemenea preamplificator urmat de un buffer SRPP ofera un sunet exceptional. Binenteles, dupa ce schimbati cativa electrolitici si rezistorii de pe calea de semnal. Se vinde cu tot cu cutia-ecranaj. Pret 80 lei 15 lei: Doua carcase, totul din metal, se preteaza pt. o constructie cu lampi, de exemplu preamplificator RIAA cu PCF802 . Toate laturile sunt drepte iar panoul frontal foarte putin gaurit. Observati cum se inbina capacul superior cu partea frontala, carcasa poate sustine transformatoare apreciabile ca greutate. Inaltimea interna a carcaselor este de 5 cm. 40 lei bucata, cu tot cu electronica interna. Doua preamplificatoare RIAA, cu PCF802, doua cablaje pt. partea de alimentare, un cablaj pt. un etaj buffer. Inca nu stiu pretul, trebuie sa aflu cu cat le-am cumparat. Valoare minima colet 50 lei. Acestea tot pentru mine va rog. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum