deneinvins Postat Martie 13, 2021 Partajează Postat Martie 13, 2021 Dacă mai este valabil, vă rog să adăigați la pachetul meu și reperul : Rack HDD extern USB de 2,5" impreuna cu HDD 160 GB, 30 lei. Fara cablu si alimentator. Lucrurile solicitate de mine și de userul @brabaro, puneți-le toate într-un pachet și trimiteți-le pe adresa mea. Mulțumesc ! Link spre comentariu
Ovidanie Postat Martie 15, 2021 Autor Partajează Postat Martie 15, 2021 (editat) Senzor crepuscular de exterior, Moeller DS-GK 237771. Produsul este nou, in cutia originala. Pret 100 lei. Pentru nostalgici, mapa inscriptionata IPRS Baneasa. Pret 25 lei. Contactor Moeller DIL R22 pret 35 lei. Produs nou, in cutia originala. Protectie supratensiune trifazic/monofazic. Pret 15 lei bucata disponibile 2 buc. Modul alimentator 5V 1A, 10 lei bucata, 2 buc disponibile. Primiti doar modulul, fara pcb. 2 bucati, 10 lei bucata, 30 cm lungime. Mufa filetata este SMA mama. Provine din echipament ce lucra la 1,8GHz. Laptop, 50 lei. Daca doriti, puteti cumpara doar laptop-ul. Alimentator original 19V 1,5A, 25 lei. Geanta originala, 15 lei. Cine cumpara setup-ul complet are prioritate. Functioneaza corect dar este cam lent. Autonomie cam 15 minute. Excelent pt. muzica sau radio online. Cred ca sub Linux ar functiona mai vivace. Caldura a afectat putin carcasa. Adaptor pentru scanat negative foto. Alimentare: 12V. In interior are un inverter care aprinde un tub CCFL. Pret 20 lei. 10 lei toate. Originala Apple, supercalitate, model A1048. Avantaj cele doua porturi USB. Acum arata mult mai bine decat in foto, am curatat-o, e ca noua. Pret 45 lei. Editat Martie 15, 2021 de Ovidanie Link spre comentariu
hixpp02 Postat Martie 16, 2021 Partajează Postat Martie 16, 2021 Buna ziua, doresc eu urmatoarele: Modul alimentator 5V 1A, 10 lei bucata, 2 buc disponibile - amandoua Laptop, 50 lei + Alimentator original 19V 1,5A, 25 lei + Geanta originala, 15 lei. Multumesc. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Martie 17, 2021 Autor Partajează Postat Martie 17, 2021 Din radioreceptorul Capri, partea de radio. Are condensatorul variabil pentru UL/UM blocat. Defect tipic, vaselina uscata. Putin WD40 si se deblocheaza dar solutia corecta ar fi demontarea condensatorului, spalare si curatare, gresare, etc. Restul este in stare excelenta, nu este roasa de soareci, partea mecanica functioneaza, antena intreaga. Putin praf doar deasupra, nu am incercat sa-l curat. Dedesubt este impecabil, fara fir de praf. Butoane intregi, scala impecabila, vopseaua la locul ei, nimic scorojit. Pret 130 lei plus transport. Am si carcasa, arata foarte bine, urmeaza sa o scot la vanzare in cateva zile. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Martie 19, 2021 Autor Partajează Postat Martie 19, 2021 Pret 100 lei plus transport. O gramada de componente plus carcasa "Metroset". Mai multe fotografii aici: https://www.elforum.info/topic/146936-centrala-telefonica/ Link spre comentariu
bogdyyyy Postat Martie 19, 2021 Partajează Postat Martie 19, 2021 Buna vreau eu centrala Link spre comentariu
Ovidanie Postat Martie 26, 2021 Autor Partajează Postat Martie 26, 2021 Ipod classic A1238 model MB565LL. 120GB. Pret 120 lei. Fara cutie, fara incarcator. Doar ce se vede in foto. Tuburi miniatura, 21 bucati, 40 lei. 9 tranzistori, 20 lei totul din foto. Cutiile din foto cu tot ce-o fi in interior, 15 lei: "Sistem Stereo Compact 01" Functiona, dar partea mecanica era distrusa. Totul 50 lei. Link spre comentariu
IAndras Postat Martie 26, 2021 Partajează Postat Martie 26, 2021 M-ar interesa Cutiile metalice - 15 ron Tuburile miniatura - 40 ron Link spre comentariu
tehnicx Postat Martie 26, 2021 Partajează Postat Martie 26, 2021 Buna ziua, Vreau sa cumpar eu: -Sistem Stereo Compact 01" Functiona, dar partea mecanica era distrusa. Totul 50 lei. -9 tranzistori, 20 lei totul din foto. 0724 588 452 Link spre comentariu
tehnicx Postat Martie 26, 2021 Partajează Postat Martie 26, 2021 NU am acces la PM. Va rog sa-mi trimiteti un mesaj pe nr. de telefon afisat. Link spre comentariu
tehnicx Postat Aprilie 2, 2021 Partajează Postat Aprilie 2, 2021 Pachetul "superblindat" a ajuns in stare foarte buna. Multumesc! Link spre comentariu
Ovidanie Postat Aprilie 2, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2021 Pistol de lipit Daro 190, fabricat in DDR. Pret 50 lei. 50 lei. Are volum digital, tasta de volum "down" nu face contact. A ramas setat la maximum. M-ai mult nu l-am testat. Kit nr.1 pistol lipit "Radioprogres" Transformatorul rebobinat acu' 25 ani, de atunci a stat nemontat. Lipsesc: becul si stecherul. Pret 100 lei. 35 lei: Kit nr.2 Pret 80 lei. Lipsa buton plastic, poate fi inlocuit cu unul din intrerupatoarele din foto. Fara cablu si stecher, fara bec 35 lei: 15 lei. Difuzorul original a fost inlocuit cu o casca telefonica. Pret 35 lei. Cineva l-a modificat pentru SMD. Am uitat sa-i fac si o fotografie de ansamblu, casca abrata bine si functioneaza. Totul original. Pret 75 lei. Link spre comentariu
IAndras Postat Aprilie 2, 2021 Partajează Postat Aprilie 2, 2021 As dori Kit nr 1 si casca de "centralista" monoureche Link spre comentariu
carageae Postat Aprilie 2, 2021 Partajează Postat Aprilie 2, 2021 Pistol de lipit Daro 190, fabricat in DDR. Pret 50 lei. In principiu ma intereseaza pe mine...vorbim la telefon? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum