deneinvins Postat Februarie 3, 2021 Partajează Postat Februarie 3, 2021 Dacă mai este valabil, vă rog să rezervați pentru mine și reperul : 6 perechi de mufe. 5 perechi cu 9 pini, o pereche cu 7 pini. Recuperate din aparatura "Made in Japan", excepție soclul mama cu 7 pini care este metalo-ceramic rusesc. Preț 50 lei toate. Mulțumesc ! Link spre comentariu
Ovidanie Postat Februarie 8, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2021 51 rotatii pe minut. Din pacate nu-mi amintesc tensiunea. 15 lei. IFK2000, am mai multe bucati. 2 Kilojouli http://lampes-et-tubes.info/fl/fl096.php?l=e lampes-et-tubes.info/fl/IFK-2000.pdf 180 lei, primiti o lampa noua, la cutie si un cablaj semiplantat, pentru stroboscop. Am si schema. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Februarie 20, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2021 Pret 100 lei. Colegul skaarj are prioritate Unitate de banda BRSLA-0901-DC . Are interfata de retea sau si din cate-mi amintesc (dar nu sunt sigur) poate demonta unitatea si se conecteaza pe IDE. Am pe undeva trei casete pentru aceasta unitate, cumparatorul le va primi gratis dar nu promit ca le gasesc repede. Sper ca vara asta sa inchiriez un container, sa pot sorta materialele adunate in doua garaje, trei poduri si un atelier. 50 lei: 38 dischete 3,5" si o cutie noua, nemontata, pentru dischete. Jumatate din dischete sunt noi. 50 lei 21 "discuri de ZIP" A nu se confunda cu dischetele de 3,5". 19 dischete sigilate, una desigilata de mine, pentru foto+cea verde, folosita de mine, inscriptionata cu diverse utilitare, unele de pe vremea procesorului i80386. Link spre comentariu
IAndras Postat Februarie 20, 2021 Partajează Postat Februarie 20, 2021 Daca skaarj nu este interesat de unitatea de banda atunci l-as dori eu, celelalte 2 loturi - dischete + zip de asemenea. Link spre comentariu
skaarj Postat Februarie 20, 2021 Partajează Postat Februarie 20, 2021 Cu respect, mulțumesc mult mult pentru considerație. Unitatea e frumoasă și sexi da' n-o pot cupla nici pe Felix nici pe Coral, oricât mi-aș dori. Tot o dihanie d'aia mare ar merge. În schimb disketele ZIP tare îmi fac cu ochiul. Pentru astea am unitate pe scsi în Coral și transferu de date îl fac cu două zipuri că numa' atâtea am.... și acu văzui că matale domnu IAndras le-ai revendicat. Nu știu ce să zic. Le facem juma-juma? Mie îmi trebuie pentru animalu' meu cât 3 șifoniere din poza d'aici (coralu corcit cu felix-m18, vezi topic vintage tranzistorizat): Referitor la container - vă rog dacă în urma sortărilor găsiți ceva ține de tehnică de calcul antică din vremea dinozaurilor cu benzi și cartele perforate, dați-mi de știre. Link spre comentariu
Mișu Postat Februarie 26, 2021 Partajează Postat Februarie 26, 2021 Bună ziua! Transformatorul #341 îl doresc eu. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Februarie 26, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2021 15 lei: 10 dischete 33,5" sigilate, 9 dischete folosite 8 dischete pentru curatat unitatilr de disc si o cutie de depozitare, toate 50 lei. ZIP 3 dischete sigilate, 16 folosite si o carcasa goala, 50 lei toate 8 casete de date, una singura sigilata. 25 lei toate Unitati de 3,5 NOS. 25 lei bucata Finalul din Rostov 105. Era functional, trebuie recapat, eu as schimba si condensatorii placheta. Pret 50 lei cu tot cu radiator. Istorie: Network adapter PCI/ATM-155 MMF produsa de Sun Microsystems 15 lei Hdd-ul 10 lei si cele trei CD-uri de curatat unitatea optica 10 lei toate trei. Pret 40 lei. Functioneaza, nu am consumabile pt imprimanta. Link spre comentariu
skaarj Postat Februarie 26, 2021 Partajează Postat Februarie 26, 2021 cu respect. va rog pentru mine jazu si zipurile. Link spre comentariu
Mișu Postat Februarie 27, 2021 Partajează Postat Februarie 27, 2021 bună ziua! aș vrea transformatorul #341. îmi puteți scrie în privat (eu nu pot să trimit mesaje private pentru că sunt nou pe forum) pentru a stabili detaliile? mulțumesc Link spre comentariu
IAndras Postat Februarie 27, 2021 Partajează Postat Februarie 27, 2021 Buna ziua M-ar interesa urmatoarele AU 5000 Adaptorul de retea Casetele de date - in cazul in care sunt compatibile cu unitatea de banda cumparata Link spre comentariu
vlad1980 Postat Februarie 27, 2021 Partajează Postat Februarie 27, 2021 Vreu eu cele 8 casete de date, una singura sigilata - 25 lei toate. Ma mai uit poate mai adaugam ceva sa merite drumul la posta. Multumesc! Link spre comentariu
Ovidanie Postat Martie 4, 2021 Autor Partajează Postat Martie 4, 2021 (editat) 100 lei. A mai aparut o unitate de banda BRSLA-0901-DC . Are interfata de retea sau si din cate-mi amintesc (dar nu sunt sigur) poate demonta unitatea si se conecteaza pe IDE. Un amplificator facut la sfarsitul anilor '70, se dorea a fi amplificator pentru auditie. Toate lampile sun rusesti. Pret 200 lei. Reducere la 20 lei: Editat Martie 4, 2021 de Ovidanie Link spre comentariu
Ovidanie Postat Martie 11, 2021 Autor Partajează Postat Martie 11, 2021 Nu expediez colet cu valoare mai mica de 50 lei. Cumparatorul plateste transportul. Genius sw5.1 home theater, numai subwoofer-ul activ. Fara sateliti. Pret 50 lei. Sunt din Suceava, cine vine sa o ridice personal 30 lei. Boxa a cazut in asa fel incat cele doua potentiometre s-au dezmembrat, in mod sigur si doua TDA-uri defecte. Poza, de pe net, am uitat sa-i fac foto si frontal. 10 lei KT809A, 5 bucati, unul nu apare in foto MAA723, TESLA, 2 buc, 10 lei ambele ROS 01 si ROS 02 5 lei ambii Din sursa IEMI I-4102, 30 lei. Cele din stanga, curate si frumoase, sunt de la "Latvia" Pret 10 lei toate Link spre comentariu
Barbaro Postat Martie 12, 2021 Partajează Postat Martie 12, 2021 Bună ziua! Doresc să-mi rezervați cele 3 cd pentru curățat unitatea optica la 10 lei, dacă mai sant disponibile și mai adun ceva din postările dumneavoastra, Link spre comentariu
deneinvins Postat Martie 12, 2021 Partajează Postat Martie 12, 2021 Sînt interesat de circuitele integrate și butoanele de radio prezentate : - MAA723, TESLA, 2 buc, 10 lei ambele - Cele din stanga, curate si frumoase, sunt de la "Latvia" Pret 10 lei toate. Acestea vă rog să le adăugați la pachetul userului @brabaro. Vom stabili dacă pachetul mi-l trimiteți mie sau dînsului. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum