Ovidanie Postat Aprilie 10, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2020 Nu trimit colete cu valoare mai mica de 50 lei. "Reportofon" de pe vremuri. Mai multe detalii cu Google. Pret 25 lei. Rezistori de putere, totul 12 lei. O supercarcasa metalica, se vede calitatea japoneza. Panoul frontal si cel din spate pot fi usor confectoinate din tabla de Al. Pret 25 lei. Amplificator stereo cu TCA830S, cu tot cu transformator, 20 lei. Are si corectie de ton. Carcasa material plastic, completa, noua, 20 lei. Carcasa material plastic, completa, noua, 20 lei. Mari si solide, provin de pe receptorul R250M. 40 lei perechea. 4 tocuri+penite+23 flacoane tus, 120 lei. Cerneala nu este de vanzare. Decodor stereo complet, pret 20 lei. Nu mai stiu din ce receptor sunt, 10 lei totul din foto: Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 10, 2020 Partajează Postat Aprilie 10, 2020 Acum 43 minute, Ovidanie a spus: "Reportofon" de pe vremuri. Mai multe detalii cu Google. Pret 25 lei. Philipsul il iau eu.Mai vad ce punem alaturi ca sa facem de un colet . Link spre comentariu
carageae Postat Aprilie 10, 2020 Partajează Postat Aprilie 10, 2020 Amplificator stereo cu TCA830S, cu tot cu transformator, 20 lei. Are si corectie de ton. Si decodorul stereo il vreau... Link spre comentariu
Ovidanie Postat Aprilie 10, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2020 La reportofon merg niste casete. Am la asa ceva, la pagina 10. Negociem. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 11, 2020 Partajează Postat Aprilie 11, 2020 Acum 12 ore, Ovidanie a spus: Nu mai stiu din ce receptor sunt, 10 lei totul din foto: Sunt din tunerul IEI T-350. Le-as fi cumparat eu (cu plata anticipata in cont si expedierea prin curier) daca nu ar fi fost problema sumei minima impusa de 50 lei. Link spre comentariu
norad Postat Aprilie 11, 2020 Partajează Postat Aprilie 11, 2020 (editat) Carcasele de plastic alb le veau eu. Detalii pe MP. Editat Aprilie 11, 2020 de norad Link spre comentariu
carageae Postat Aprilie 11, 2020 Partajează Postat Aprilie 11, 2020 (editat) Pe langa amplificatorul stereo cu TCA830S si decodorul stereo, mai adaugati si carcasa aceea japoneza la 25 de lei. Mai aveti cumva butonul de power? As folosi frontul asa cum e. Si decodorul stereo il vreau... Puneti si resturile de receptor in pachetul meu. Le trimit eu saptamana viitoare d-lui Traian B. Editat Aprilie 11, 2020 de carageae 1 Link spre comentariu
mac01 Postat Aprilie 11, 2020 Partajează Postat Aprilie 11, 2020 (editat) La 23.03.2020 la 20:29, Ovidanie a spus: 50 lei/ colet, valoare minima! 27 trimeri, 30 lei. 50 lei/ colet, valoare minima! Trimerii ii vreau eu...va rog sa-i puneti deoparte...mai astept sa vad ce mai apare la vanzare...ca sa facem de un colet. Multumesc. Editat Aprilie 11, 2020 de mac01 Link spre comentariu
Ovidanie Postat Aprilie 12, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2020 Picioarele de la receptorul R250M Diaponibile 6 buc, 30 lei. Cauciucul este ok, nu este cleios sau sfaramicios. Curatat cu putin silicon arata ca nou. VSM-6 VF Signal Balance Ratio Bridge BN 4514/00.04 http://www.testequipmenthq.com/datasheets/WANDEL & GOLTERMANN-DLA-9D-Datasheet.pdf Domeniul de lucru: 20 Hz -300 kHz Observ ca am uitat sa-i montez butonul comutatorului. 40 lei. 1 Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Aprilie 13, 2020 Partajează Postat Aprilie 13, 2020 as vrea eu carcasa, dardin pacate nu se incadreaza in minimul de pret la care trimiteti colete si altceva care sa adaug la comanda nu gasesc momentan daca totusi va razganditi astept un mesaj, pot sa platesc coletul in avans multumesc! Link spre comentariu
Ovidanie Postat Aprilie 13, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2020 Cel mare 25, cel mic 20. Scuze ca le prezint necuratate, nu am avut la indemana ce le necesare sa le curat putin, ar fi aratat ca noi. Pret 25 lei. Provin din Tesla B116. Un cablaj este spart, se vede care iar cel de dedesubt este putin fracturat. Le-am pastrat pentru corectorul de ton deoarece consider consider ca este o schema reusita, mi-a placut cum suna. Cu 10 minute inainte de foto cablajele aratau perfect dar erau prafuite. Le-am sters de praf cu o pensula si cu spirt medicinal...decapantul a reactionat cu alcoolul. Acum trebuie curatate cu toluen, acetona sau diluant si vor arata "normal". Link spre comentariu
Ovidanie Postat Aprilie 15, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2020 5 lei ambele comutatoare: Behringer Europower EP2500. Tranzistori finali lipsa plus alte mici defecte, usor remediabile. Pret 45 lei cu tot cu radiatorul original. Suport pentru sacaz si fludor. 10 lei Contor de timp. Nou, nefolosit, cutie originala. Era in trusa de reparatie a unei instalatii cu tuburi redresoare cu mercur, practic un alimentator pentru baia de galvanizare. 3 filtre, 30 lei. 50 lei 3 placi ca cea din foto: Link spre comentariu
Ovidanie Postat Aprilie 17, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2020 Rugaminte: Colegul care intentiona sa cumpere microfoanele, sa ma contacteze, din greseala am sters mesajul. Convertizor, din tensiunea acumulatorului de pe auto facea anodica pt aparat de radio. In partea cilindrica este un motor si un dinam, pe acelasi ax. Pret 45 lei plus transport. Droser bobinat cu sarma groasa, sursa livra 11A. Am folosit drosere identice la curent de 18A, fara probleme. Pret 15 lei. 50 lei/ colet, valoare minima! Link spre comentariu
tehnic dan Postat Aprilie 19, 2020 Partajează Postat Aprilie 19, 2020 Hristos a Inviat ! Daca mai este disponibil la vanzare , vreau eu "Behringer Europower EP2500. Tranzistori finali lipsa plus alte mici defecte, usor remediabile. Pret 45 lei cu tot cu radiatorul original ". Amanuntele le punem de acord in privat . Multumesc ! . Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Aprilie 19, 2020 Partajează Postat Aprilie 19, 2020 Cât costa contorul de timp? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum