Ovidanie Postat Martie 1, 2020 Autor Partajează Postat Martie 1, 2020 (editat) Pret 40 lei mai multe detalii aici: https://www.elforum.info/topic/139883-old-stuff/page/152/#comments Decodor stereo, 40 lei plus transport. Poate fi folosit si intr-un a parat cu lampi. Editat Martie 1, 2020 de Ovidanie Link spre comentariu
Ovidanie Postat Martie 7, 2020 Autor Partajează Postat Martie 7, 2020 (editat) Suruburi pentru calculatoare. Numai suruburile, in pungi, fara cutiile din plastic. 10lei plus transport. Nu expediez colete cu valoarea mai mica de 50 lei. . Am doar volumul doi, 10 lei plus transport. Ambele volume, 30 lei plus transport. Trei cataloage identice, stari de uzura diferite, 15, 20, 25 lei plus transport. 15 lei plus transport. Arata impecabil si functioneaza. Pret 100 lei plus transport. 300W+300W, pret150 lei plus transport, integratul si tranzistorii costa mai mult. Doua cablaje LQ405, doua cablaje. 50 lei plus transport. Editat Martie 7, 2020 de Ovidanie Link spre comentariu
deneinvins Postat Martie 7, 2020 Partajează Postat Martie 7, 2020 (editat) Dacă mai sînt de actualitate, sînt interesat de modulul : Decodor stereo, 40 lei plus transport. Poate fi folosit și într-un aparat cu lămpi. și de cărțile : Tuburi electronice și funcțiunile lor, vol 2 Am doar volumul doi, 10 lei plus transport și Catalog de tuburi electronice, aceea cu coperți roșii, care este în STAREA CEA MAI BUNĂ Trei cataloage identice, stari de uzura diferite, 15, 20, 25 lei plus transport. Restul discuției pe PM. Mulțumesc. Editat Martie 7, 2020 de deneinvins Link spre comentariu
Ovidanie Postat Martie 8, 2020 Autor Partajează Postat Martie 8, 2020 Placa de baza +procesor+cooler 50 lei. Disponibile 4 buc. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Martie 10, 2020 Autor Partajează Postat Martie 10, 2020 Revin cu schema de alimentare. 300W+300W, pret150 lei plus transport, integratul si tranzistorii costa mai mult. Sursa Didactica, 65 lei plus transport. Comutatorul de pe alimentare defect, butonul comutatorului de tensiune lipsa. Pata de pe panoul frontal este o incercare de curatare, cu un servetel umed. Panoul poate fi cutatat sa arate ca nou. Carcasa in stare buna, fara indoituri. Condensator variabil, 35 lei. Am facut un test de curatare cu un burete abraziv si se curata perfect. Link spre comentariu
carageae Postat Martie 10, 2020 Partajează Postat Martie 10, 2020 Vreau eu alimentatorul Didactica. Va rog sa imi spuneti si din trecut cat va datorez, mai am niste produse neachitate. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Martie 14, 2020 Autor Partajează Postat Martie 14, 2020 Tub cinescop M17-11GR Tunsgram. 16,5Cm diagonala. Se livreaza cu sursa de inalta tensiune, soclu, ecran magnetic. Intentionam sa fac un VU-metru, am vazut un proiect construit in jurul unui microcontroler, folosea un tub cinescop asemanator. https://frank.pocnet.net/other/Tungsram/Tungsram_ElectronTubes_Semiconductors_1976.pdf Link spre comentariu
Ovidanie Postat Martie 15, 2020 Autor Partajează Postat Martie 15, 2020 M17-11GR Tunsgram pret 80 lei. Radiator masiv, excelent pt sursa de tensiune liniara. Vine echipat cu 6 * 2N3055H si 10 diode D10Nxx. Pret 100 lei. Radiatorul arata foarte bine, din pacate nu am avut presiune in butelia compresorului... Cablajele de rezerva pt. un amplif hibrid, lampa+mos-fet ca finali audio. Fara traf de iesire. Pret 100 lei ce se vede in foto. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Martie 16, 2020 Autor Partajează Postat Martie 16, 2020 Pereche de difuzoare Nokia. Recuperate dintr-un televizor, erau folosite ca difuzoare de medii-bass. Pret 35 lei perechea. Recuperate dintr-un televizor Saba. Difuzoare de banda larga, suna excelent in incinte deschise. Asemenea difozoare am in doua mini-incinte plasate intre cartile din biblioteca. 35 lei perechea. Pereche de difuzoare recuperate dintr-un TV. Erau folosite ca difuzoare de banda larga. Preet 30 lei. 25 lei toate trei. In realitate arata mult mai bine. 35 lei 4 bucati. Se vede in foto, un miliampermetru are plalsticul crapat. 15 lei bucata. In realitate arata mullt mai bine. 12 lei bucata. Pentru montaj pe panou. 25 respectiv 20 lei bucata. Contoare de timp, cat timp sunt alimentarte, cronometreaza. Neresetabile. sunt folosite in aparatura unde este nevoie sa stim timpul de functionare, de exemplu aplicatiile cu tuburi. 10 lei bucata. Made in Germany, metal si sticla. Supercalitate. 35 lei bucata. Am mai multe exemplare din fiecare. Scuze, nu am avut timp sa igienizez sursa. In realitate arata mult mai bine. Pret 65 lei plus transport. Tot ce trebuie pentru teste si experimente cu lampi. Pret 100 lei. Link spre comentariu
flomar60 Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 Sursa pt lampi o vreau eu! Multumesc! Link spre comentariu
carageae Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 Sursa Didactica si difuzoarele de Nokia rotunde le vreau eu, am scris si mai sus de sursa... Link spre comentariu
grosu99 Postat Martie 17, 2020 Partajează Postat Martie 17, 2020 Aparatele alea cu cos fi pe cadran si 1MD120 cu oglinda le vreau eu.Vorbim dincolo... Link spre comentariu
carageae Postat Martie 17, 2020 Partajează Postat Martie 17, 2020 Daca sunt doua de 24, o vreau si pe a doua si daca mai e vreuna pt lampi, macar cu traful bun, o vreau si pe aia. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Martie 19, 2020 Autor Partajează Postat Martie 19, 2020 15 lei bucata: Unitate floppy+controller SCSI + radiomodem+port serial si paralel= 30 lei. La cerere pot cauta su hdd-urile SCSI. Osciloscop, cumva functioneaza dar are nevoie de service. Vesnica problema, contactele comutatoarelor, condensatorii si potentiometrele. Pe ecran afisa o sinusoida completa dar timpul de expunere fiind mic atat a reusit sa fotografieze. Pret 150 lei plus transport. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Martie 20, 2020 Autor Partajează Postat Martie 20, 2020 WH-662 Hitachi. Functioneaza foarte bine, potentiometru volum ok, singura problema este mufa pt casti, anulata. Pret 45 lei. Role metalice, le-am pus deoparte pt poarta glisanta dar intre timp au devenit disponibile. Pret 90 lei totul din foto. Mini-incinte din plastic, 4 ohm 5W. Aspect general foarte bun, o mica problema remediabila cu sistemul de prindere a mastilor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum