Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nikon D610

Ovidanie

Postări Recomandate

Am rezolvat problema doar pe jumatate, adica nu e full frame dar filmeaza. Am rugat un bun amic sa-mi trimita contra-cost, din SUA, un D610, acum, de black friday. I-am spus ca inca sunt multumit de Nikon D80 numai ca vreau un aparat care filmeaza...si mi-a trimis gratis vechiul lui aparat, un Nikon D5100. Si extra bonus, ca sa filmez pana ma satur o videocamera JVC Everio GZ HD30. Gata, ma declar linistit. Full frame peste 2-3-4 ani. Va fi un Nikon DF Retro Full-Frame (argintiu). Asta are acum amicul meu.

20171123_193148_zpsvk0z4ana.jpg

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Da, sunt oarecum norocos. Sa nu va imaginati ca-i chiar gratis, mai fac oarece servicii pentru cadourile primite. Prietenul e in SUA dar mama lui care are 75 ani e in RO. La doua saptamani vad ce are calculatorul de nu mai merge Skype-ul, o data pe luna duc baba sa-si viziteze sora, mai o priza/ intrerupator/ lustra, cand a fost cazul am cumparat si schimbat masina de spalat... treburi de astea. Prietenul plateste TOTUL dar si eu raspund prompt cererilor.

Concluzia: Norocul ţi-l faci cu mâna ta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări