Ovidanie Postat Noiembrie 14, 2017 Partajează Postat Noiembrie 14, 2017 Momentan am un Nikon D80 si cred ca e timpul sa fac un upgrade...vreauun full frame, Nikon D610. Se potrivesc obiectivele de la D80 la D610? Link spre comentariu
gusti_73 Postat Noiembrie 17, 2017 Partajează Postat Noiembrie 17, 2017 Inainte de toate faceti niste probe cu NIKON D610. S-ar putea sa nu va placa......... Si cred ca se potrivesc daca sunt obiective pentru full frame. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 18, 2017 Partajează Postat Noiembrie 18, 2017 Vezi sa nu, dar poti oricand sa pui o lentila dx in locul uneia full frame si folosesti doar centrul pozei. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Noiembrie 23, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2017 Am rezolvat problema doar pe jumatate, adica nu e full frame dar filmeaza. Am rugat un bun amic sa-mi trimita contra-cost, din SUA, un D610, acum, de black friday. I-am spus ca inca sunt multumit de Nikon D80 numai ca vreau un aparat care filmeaza...si mi-a trimis gratis vechiul lui aparat, un Nikon D5100. Si extra bonus, ca sa filmez pana ma satur o videocamera JVC Everio GZ HD30. Gata, ma declar linistit. Full frame peste 2-3-4 ani. Va fi un Nikon DF Retro Full-Frame (argintiu). Asta are acum amicul meu. Link spre comentariu
rosmarin Postat Decembrie 2, 2017 Partajează Postat Decembrie 2, 2017 Un coleg fericit dar mai ales ..norocos.Felicitari. Eu...am doar un NIKKON D-3000.Tehnica Foto ii mai costisitoare decat cea de radioamator Link spre comentariu
Ovidanie Postat Decembrie 4, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2017 Da, sunt oarecum norocos. Sa nu va imaginati ca-i chiar gratis, mai fac oarece servicii pentru cadourile primite. Prietenul e in SUA dar mama lui care are 75 ani e in RO. La doua saptamani vad ce are calculatorul de nu mai merge Skype-ul, o data pe luna duc baba sa-si viziteze sora, mai o priza/ intrerupator/ lustra, cand a fost cazul am cumparat si schimbat masina de spalat... treburi de astea. Prietenul plateste TOTUL dar si eu raspund prompt cererilor. Concluzia: Norocul ţi-l faci cu mâna ta. 1 Link spre comentariu
rosmarin Postat Decembrie 5, 2017 Partajează Postat Decembrie 5, 2017 De acord, stiu acest lucru.. Vorba aceea , totul se plateste si totul are un pret Dar sa va bucurati de aparat si de performantele lui-lucrul cel mai important Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum