Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Imbunatatire cablu Scart

spinach

Postări Recomandate

Este vorba despre un cablu scart , tata-tata.

Il folosesc la conecsiune RGB si nu ma multumeste , pentru ca am observat ca prezinta interferente . Am studiat cablul in sectiune si am observat ca sint cele 20 fire , puse la gramada si inconjurate de o manta . Eu cred ca firele interfereaza intre ele .

Nu am gasit date , ce frecvente exista pe conecsiune RGB si ce calitate ofera , atit pe aparatele care au iesire RGB cit si pe aparatele care au intrare RGB.

Am intrebat la magazine daca cablurile mai scumpe au firele ecranate si ei nu stiau nimic , dar erau convinsi ca sint mai bune pentru ca sint mai scumpe !

Ar fi util sa modific cablajul ? sa utilizez cabluri ecranate separat ? Si de care ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• spinach

1

• ceorneialexdru

1

Top autori în acest subiect

Eu, acum vre-o 10 ani, faceam eu scarturile. nu mai stiu exact concfiguratia lor, poate am schema prin pod, daca o gasesc diseara, ti-o postez. Stiu ca firele merg in X. Eu nu inteleg ce fregvente spui, nu sunt electronist. Eu le faceam dupa cerinte si i-mi iesea! Spune doar ce pini te intereseaza?

Editat de ceorneialexdru
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări