lukeme Postat Noiembrie 14, 2017 Partajează Postat Noiembrie 14, 2017 Da, sunt de acord, tot ce e neoficial si nu se poate dezvalui e descris cu lux de amanunte in nenumarate romane SF. Nici nu stii cata dreptate ai. Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 14, 2017 Partajează Postat Noiembrie 14, 2017 ... poate ar fi mai bine sa caute pe unde gravitationale. Sau poate mai bine sa caute prin boschetii din gradina lui thunderer Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 14, 2017 Partajează Postat Noiembrie 14, 2017 (editat) Daca cineva ar produce dovezi irefutabile , bine documentate si accesibile ca mai exista si " altii " , viata noastra s - ar schimba . Posibil cu accente tragice . Religia spune ca nu exista decat oameni ... creati dupa cum stim . Daca ar fi altfel , s - ar prabusi multe .Caci devin necredibile , n - ai cum sa fentezi cu explicatii acum dupa 2.000 de ani ca de fapt era si atunci etc . Nu merge ... Adam si Eva etc . nu merg " rescrisi " . Altfel , gurile rele zic ca prin biblioteca Vaticanului ar fi oarece dovezi , inclusiv artefacte , care , n' asa ... nu e bine sa le vada noroadele . Acolo sant in siguranta , accesul e cu o singura cifra ... si aia " mica " , si secretul e inmormantat . Trei institutii au structura militara , cu subordonare ierarhica , ascultare stricta si obedienta : biserica , armata si mafia . Las la dumneavoastra o alta ordonare , functie de rigoare , credibilitate , implicare , putere vizibila si oculta etc . In fine ... cred ca e evident ce se afla in joc , si ar putea fi maturat de ceva de prin alte stele . Editat Noiembrie 14, 2017 de gauss Link spre comentariu
lukeme Postat Noiembrie 14, 2017 Partajează Postat Noiembrie 14, 2017 (editat) Da, toate acestea sunt foarte clar precizate si un ultimul roman al lui Dan Brown, aparut de curand: Origin. Faceti-va timp sa il cititi... desi ma tem ca inca nu a fost tradus in limba noastra, a primilor europeni. Pacat ca domnul inca nu stie ca noi am inventat prima maimuta hominida si primul european autentic... Sa speram... poate in urmatorul roman. Editat Noiembrie 14, 2017 de lukeme Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 14, 2017 Partajează Postat Noiembrie 14, 2017 (editat) S - a citit . Ma rog , nu de - acolo am ideile de mai sus . Le - am mai postat la fostele Bodegi ... sant ani buni de - atunci . Si le am de ani mult mai multi . Oricum ... mi se par de domeniul evidentei . Altfel , Brown nu ataca frontal unele chestiuni , fandeaza si ocoleste multe altele . E scriitor ( chit ca de notorietate ) , trebuie sa vanda romanele ... plus ca are si el " parintii " lui , care l - ar putea urechea grav . Ma rog , pareri personale ... https://www.libris.ro/origini-dan-brown-precomanda-RAO978-606-8905-49-5--p1192949.html?gclid=EAIaIQobChMIupvf3eq91wIVJjPTCh0L0AwuEAAYASAAEgKmK_D_BwE Daca se considera reclama , stergeti fara mila ! ... Editat Noiembrie 14, 2017 de gauss Link spre comentariu
Untold Postat Noiembrie 14, 2017 Partajează Postat Noiembrie 14, 2017 Nicaieri in lumea asta si niciodata nu vor aparea in carti, presa sau tv, decat informatii trunchiate despre unul sau alt adevar, adeseori amestecate cu dezinformari, strict controlate de....cine vreti dvs: masoni, reptilieni, nefilimi sau...whatever...dar controlate. Nimic nu iese in eter fara a fi suspus acestui lucru. Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 14, 2017 Partajează Postat Noiembrie 14, 2017 Ati uitat bubulii ... Altfel , de acord . Cu observatii , dar nu schimba fondul ... Link spre comentariu
Blacksmith Postat Noiembrie 14, 2017 Partajează Postat Noiembrie 14, 2017 Extraterestri exista ! Si sint deja printre noi. Chiar aici pe forum am identificat cativa.... Link spre comentariu
eugenbt Postat Noiembrie 14, 2017 Partajează Postat Noiembrie 14, 2017 aia-s doar clonele lor. cei adevarati, nu-si arata fata. Link spre comentariu
Mircea Postat Noiembrie 14, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2017 Colegul Thunderer a vrut sa ne puna vigilenta la incercare. In poza se vad si reflexiile unei scafe de rigips aflate deasupra lustrei, dar si reflexiile olnitei. Scafa de rigips a fost inlaturata printr-un photoshop grosier, culoarea firului de curent se schimba treptat pe masura ce se apropie de tavan, umbra de la masca firelor e facuta de mana, arata diferit fata de umbra lustrei (atat ca finete cat si culoare). Cum vad eu treburile, colegul a vrut sa pozeze curcubeul, s-a pomenit cu acele reflexii, si-a zis, mah... dar n-arata rau pentru un OZN care decoleaza din curtea din spatele casei/blocului. Restul se stie... Reflexiile pe care le-am accentuat eu cu o mana de sharphness, in imaginea din stanga, se vad si in poza originala, daca e privita mai atent. In imaginea din dreapta, locul unde suspectez eu ca exista o scafa de rigipS... Nope, nu am fotoşopat nimic. Poza e virgina. PS: pe computeru' meu nu am decat Office, Eagle, cateva programele Mikroe, Autocad si Winamp. Singurul editor de imagine fiind Photo Editor din Office. Cu ala nici culoarea nu o schimbi. Voi chiar nu credeti ce va spun eu. Link spre comentariu
Untold Postat Noiembrie 14, 2017 Partajează Postat Noiembrie 14, 2017 Si bubulii lui Corut, fie. Poate chiar si Petre Varain. Ca si-ala era un pui de alien, bagat-am de seama.. Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 14, 2017 Partajează Postat Noiembrie 14, 2017 Voi chiar nu credeti ce va spun eu. Acuma pe bune,daca poza era a mea,tu ma credeai ca e un OZN acolo? Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 14, 2017 Partajează Postat Noiembrie 14, 2017 http://www.romaniatv.net/un-celebru-astronaut-american-rupe-tacerea-extraterestrii-exista-si-sunt-de-doua-tipuri_385092.html Link spre comentariu
eugenbt Postat Noiembrie 14, 2017 Partajează Postat Noiembrie 14, 2017 (editat) cand am pus poza asta, nu m-a crezut nimeni Image InformationSize: 601.7kbType: image/jpegDimensions: 1599x1064 Camera Make: CanonCamera Model: Canon EOS 40D Taken: 2015:03:18 21:48:22 Editat Noiembrie 14, 2017 de eugenbt Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 14, 2017 Partajează Postat Noiembrie 14, 2017 Macar la tine nu se vede lustra...si apoi in afara de un punct luminos care poate fi orice vrei(banuiesc despre asta e vorba) nu se poate spune mare lucru...poate fi si OZN,cine sa contrazica numai pe baza a ce se vede? Link spre comentariu
Postări Recomandate