elmar Postat Noiembrie 13, 2017 Partajează Postat Noiembrie 13, 2017 Va spun eu care e treaba. Ne strangem cu totii la thnunderer la scara, fiecare cu lopeti, tarnacoape, si ne apucam de sapat in locul de unde s-a ridicat obiectul care este, ca doar nu s-au pogorat aia inainte, degeaba, intre boscheti...poate gasim niscai Ni, Cr, Mo sau de ce nu, chiar Ha, dupa cativa metri de sapaturi. PS: Ha e prescurtarea de la haur. fer...nu!? Link spre comentariu
marius75 Postat Noiembrie 13, 2017 Partajează Postat Noiembrie 13, 2017 Nu veneau aia prin gaura de vierme cu nava invizibila pentru niste amarat de fer. Cautau ceva metale rare, care se gasesc (cica) doar pe Pamant Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 13, 2017 Partajează Postat Noiembrie 13, 2017 Poate că ”ei” nu...dar noi batem atâta drum fără să găsim măcar o țeavă de fer!? Link spre comentariu
marius75 Postat Noiembrie 13, 2017 Partajează Postat Noiembrie 13, 2017 (editat) Da, dar macar mergem cu speranta ca ne imbogatim si devenim si celebri ca era cat p-aci sa avem o intalnire de gradul 3. Daca poza e fake, o sa ne invelim noaptea cu cartoane si o sa mancam lebede pe drumul de intoarcere. Editat Noiembrie 13, 2017 de marius75 Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Noiembrie 13, 2017 Partajează Postat Noiembrie 13, 2017 (editat) Care toata lumea???? Eu, de exemplu, nu fac parte din acea "lume"... GEO, de OZN-ul descris de mine, ce zici??? Sincer? Se vede de la o posta ca s-a trecut pe bășcălie. Oricum pe mine nu ma prea afecteaza aluziile subtile sau mai putin subtile. E extrem de greu sa convingi pe cineva,ca ai vazut ceva ce n-ai mai vazut pina atunci si pe care,poate, n-o sa-l mai vezi niciodata. Multi (nu ma refer la colegii de forum) habar n-au care este Ursa mare(Carul mare),sau Ursa mica(Carul mic),care este steaua polara,luceafarul de seara(planeta Venus) sau luceafarul de dimineata(planeta Marte).Pentru ei sint doar niste stele si .........atit. Editat Noiembrie 13, 2017 de GEO 53 BN Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 13, 2017 Partajează Postat Noiembrie 13, 2017 Cred ca deviem catre alt subiect. Daca erai inspirat doar sa povestesti ce-ai vazut,parca inclinam sa discern putin si sa nu glumesc pe tema asta.Luam in seama istoricul serios si ma abtineam de la comentarii.Insa poza aia e de toata jena daca e sa judecam ce vrea sa arate...OZN-uri in plina decolare,care par ca de fapt aterizeaza.Macar daca erai inspirat si o treceai prin photoshop si mai bagai un parbriz,un far cu halogen,o antena,ceva care sa nu semene chiar cu o lustra.Altfel,cu mingea la fileu,cum naiba sa nu deviem de la subiect.Eu nu contest prin asta existenta unor forme de viata straine noua,nici existanta OZN...am comentat strict doar pe marginea postarii nr1.Daca aia e la misto,noi de ce s-o luam in serios?Sau cu alte cuvinte,daca alea-s OZN-uri,eu nu cred in existenta lor. Oricum,de amuzat,m-am amuzat...in concluzie,nice try. Link spre comentariu
Mircea Postat Noiembrie 13, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2017 De unde pare ca decoleaza? Intreb si eu. Link spre comentariu
lukeme Postat Noiembrie 13, 2017 Partajează Postat Noiembrie 13, 2017 Da, dar se pare ca se cam ingroasa gluma: http://www.universityherald.com/articles/55249/20161215/series-ufo-sightings-suggest-possible-alien-invasion-2017-lead-end.htm Series Of UFO Sightings May Suggest Possible 2017 Alien Invasion In 2017, Could Lead To World-Ending Chaos [Video] Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 13, 2017 Partajează Postat Noiembrie 13, 2017 De unde pare ca decoleaza? Intreb si eu. S-au ridicat din tufişuri, destul de lent insa.Apoi, ca un zvâcnet, au zbughit-o catre nori. Stiu si eu?Parca din cele spuse nu prea seamana cu o aterizare...poate suntem noi mai grei de cap si nu intelegem ce vrei sa spui.Dar daca te-ai razgandit si ne spui ca au zbughit-o in boscheti,noi reevaluam judecata. Link spre comentariu
Mircea Postat Noiembrie 13, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2017 Ai dreptate. Eu chestionam afirmatia ca "OZN-uri in plina decolare,care par ca de fapt aterizeaza." Gura pacatosului adevar graieste? Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 13, 2017 Partajează Postat Noiembrie 13, 2017 Chestiile alea pe care tu le vrei OZN-uri au un siaj,sau cum vrei sa-i spui,ca siajul e la marina,si necunoscand forma de propulsie,nu pot spune jet de reactie sau de alt fel,dar exista in poza acele urme.Se vad in acest crop din poza originala(plecand de la ideea ca sunt OZN-uri si nu lustra). Ti se pare firesc sa fie deasupra lor avand in vedere ca spui ca se deplaseaza in sus? E ridicol sa te contrazici de atatea ori dar sa nu renunti la ideea ca ce ai pozat tu sau naiba stie cine a facut poza,ca tu erai in gradina(si ca tot veni vorba,tu din gradina ce-ai vazut/auzit?),sa nu fie niste reflexii in geam ci veritabile OZN-uri...aveam alte asteptari,de ex o panorama (promisa mai pe seara) incepand de la geam si terminand cu tavanul acelei camere,sa vedem si noi ce fel de lustra ai acolo. Cat de complicat putea fi de facut o asemenea poza,care inlatura din start ideea ca e reflexia in geam a corpului de iluminat? Link spre comentariu
Mircea Postat Noiembrie 13, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2017 E ora 17h55 aici si bezna afara. O sa fac maine dimineata poza. Dar iti raspund la restul mai incolo. Sa nu zici ca nu-s serios. Si posibila camera care da in curte (de unde nu am facut poza din postul 1) Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 13, 2017 Partajează Postat Noiembrie 13, 2017 Apreciez bunavointa,dar ce relevanta are foto din camera de unde nu ai facut poza? Era la fel de buna pt discutii si o poza din camera mea,de unde nu s-a facut poza. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 13, 2017 Partajează Postat Noiembrie 13, 2017 Apreciez acest topic de mare simtamant, dar la voi au intrat extraterestrii ? Ca la mine nu merg notificarile si nici mesageria. Apas pe buton si se tot invarte, dar nu se deschide nimic. Sigur e ceva supranatural. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Noiembrie 13, 2017 Partajează Postat Noiembrie 13, 2017 Bancurile sant cel mai adesea despre personaje si situatii , imprejurari ipotetice . Toata lumea stie ca oamenii nu au fost pe Luna ... Mai ales dupa filmul " Hangar 18 " , a rulat si la noi . Filmul ( cateodata ) bate viata ... Este o tactica destul de cunoscuta, ca atunci cind vrei sa convingi lumea de ceva, sa incepi cu ''toata lumea stie, se stie ca, sau asemenea''. Numai ca noi nu am venit cu pluta pe conducta si nu luam de bune aceste afirmatii, ba din contra le analizam cu atentie dupa care le dam jet! Link spre comentariu
Postări Recomandate