Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

Văd că încă nu s-a lămurit problema ”OZN-urilor” din prima poză(primul post) ...unii mai cred că acele ”ozn-uri” sunt niște obiecte zburătoare pe cerul Canadei!?

De fapt, sunt niște spoturi din tavan! :rade:

Ceva de genul.....fotografiat într-un geam, dintr-un anumit unghi par că sunt pe cer ...de fapt e doar relexia lor(a spoturilor) pe geam!

121471678_1_644x461_spot-tavan-fals-1200

Link spre comentariu

Pai ... cum va face placere ! ... Nu vreau sa stric topicul cu vreo polemica . Mai ales ca sant printre putinii care au recunoscut ca au vazut OZN - uri . Ma rog , eu asa cred . Cu toata seriozitatea . Nu stiu daca erau extraterestre , dar pe Terra nu - mi amintesc sa fi vazut , fie si prin carti sau alte chestii media asa ceva . Oricum , nu stiu sa existe aeronave capabile de asa performante . In fine ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Am si eu o nelamurire.

Initiatorul topicului a scris in postarea #3 asa:

De altfel, curcubeuri acolo vad o duzina in fiecare an.

Intrebarea mea este : de ce spuneti ca vedeti aceste curcubeuri acolo. Cand ati surprins acele OZN-uri nu erati acolo?

Erati aici?

Editat de PINTI
Link spre comentariu

Acolo ca localizare. Nu le vad in stanga sau in dreapta. Sunt cam pe axa Nord-Sud cu vreo 20-30 de grade decalare.

Nu am vazut niciodata unul pe axa Est-Vest. Si vad destule in fiecare an.

O sa caut o foto cu curcubeul exact in aceeasi pozitie.

Fara "obiecte" si nu in amurg. Asta in amurg a fost chiar ciudat.

PS: nu am spoturi d-alea acasa.

Link spre comentariu

Pun poza diseara dintr-o camera de unde ar fi fost posibil sa fac poza. Exista varianta sa fi facut poza de pe deck-ul din spate.

Chiar nu inteleg...de ce o poza de unde ar fi fost posibil sa fixezi acel cadru si nu o poza chiar din acea camera?Din ce spui,parca nici tu nu esti sigur unde ai facut acea poza.Stim ca exista mai multe variante,o infinitate chiar...arata-ne varianta castigatoare.

Link spre comentariu

1-D-abia am apucat sa fac o poza. S-au ridicat din tufişuri, destul de lent insa.

Apoi, ca un zvâcnet, au zbughit-o catre nori.

2-Pentru ca eu nu am zis ca eram in casa

Pai si cum ramane cu prima postare unde ne aburesti ca abia ai apucat sa faci o poza ... acum e poza facuta de altcineva din casa,si tu erai pe afara? Te pomenesti ca ai avut parte de una de gradul 3 si celalalt (din casa) a ratat poza cand va imbratisati.Acum nu are rost sa te feresti de noi...zi drept,era si o ea? :rade:

Link spre comentariu

Nu inteleg unde e neconcordanta intre cele 2 postari. Dupa cum se vede in poza sunt in gradina.

In care poza esti in gradina? In poza din prima postare ma dor ochii de atata benoclat si tot nu m-am prins unde erai.Si apoi nu stiu cum ti se pare firesc sa spui ca abia ai reusit sa faci tu acea poza,dar tu nu erai in camera...erai in gradina fugarind pitici verzi.Conditia sa faci acea poza,era ca tu sa fii in spatele aparatului,care dupa toate aparentele era in camera...sau nu?

Link spre comentariu

Va spun eu care e treaba. Ne strangem cu totii la thnunderer la scara, fiecare cu lopeti, tarnacoape, si ne apucam de sapat in locul de unde s-a ridicat obiectul care este, ca doar nu s-au pogorat aia inainte, degeaba, intre boscheti...poate gasim niscai Ni, Cr, Mo sau de ce nu, chiar Ha, dupa cativa metri de sapaturi.

PS: Ni = nichel, Cr = crom, Mo = molibden, Ha = haur.

Editat de marius75
Link spre comentariu

Suna bine ... chit ca vine iarna . Dar cine astupa " transeea " ? Banuiesc ca trebuie si ceva autorizatii ...p' acolo nu sapa fiecare cum vrea , mai ales o trupa de turisti . Cred ca trebuie ( si ) ceva vize ... ma rog , personal sant scapat ... am pentru USA . O merge direct , sau trebuie mai intai la mister Trump ? ...

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări