icar Postat Noiembrie 13, 2017 Partajează Postat Noiembrie 13, 2017 Se uita un lucru esential si se face o confuzie regretabila: OZN inseamna Obiect Zburator Neidentificat. Adica poate fi orice care nu stii ce e! Toata lumea care vorbeste de OZN-uri se gindeste exclusiv la nave extraterestre, ori nu este asa! Abia dupa ce nu mai e OZN stim ...ce e: pasare, avion, meteorit, cioara, balon, nor, planeta, bolovan, palarie, farfurie...de portelan, capac de la roata masinii si lista ar putea continua la nesfirsit. Ultima pe lista, cu voia dumneavoastra, poate fi si o nava extraterestra! Ce-i in poza, e facatura clara. Cica nava pleaca in sus, dar partea neclara e...deasupra, ca si cum ar pleca in jos. Apoi, cui foloseste acea forma fara spatiu pentru eventulii ocupanti??? Sau, facind comparatie cu obiectele din jur, cam ce dimensiune are? Sau cum mama naibi lumina Soarele ala, care, dupa curcubeu, era undeva in sparte, de nu lasa nici o umbra? Si intrebarile ar putea continua! Oricum, frumoasa lustra! Acuma, ca exista OZN-uri, ma refer la nave extraterestre sub forma de farfurie, e clar. Ele au aparut inca din timpul celui de al Doilea Raboi Mondial. Aveti mai jos dovada clara! Exista si ateliere de reparatii, normal, chestiile alea se mai si strica, mai un culbutor, mai o buzie cu antimaterie ancrasata, mai o janta crapata (ca de, drumurile noastre....), mai un halogen defect, trebuie sa si le repare, nu????!! Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 13, 2017 Partajează Postat Noiembrie 13, 2017 (editat) mai functiona dpdv genetic ... nu te mai preface ca nu intelegi... sigur ai citit evangheliea apocrifa dupa Enoch. Plus atatea romane SF... care iti dezvaluie adevarul absolut! Am citit multe chestii . Unele le tin in secret ... nu sant de bon - ton . Codexuri si alte cele ... Ma rog , starnesc idiosincrazii la unii . Anumite ... si la unele . Altfel , aveti dreptate . M - ati prins cu cotoiul in sac . " Adevarul e dincolo de noi " ... ziceau un nene si o tanti . A ajuns motto , citat cu disperare de multi care nu stiu de unde se emana , dar suna " frumos " , n' asa ? ... Parca si un pic intelectual ! Editat Noiembrie 13, 2017 de gauss Link spre comentariu
Untold Postat Noiembrie 13, 2017 Partajează Postat Noiembrie 13, 2017 Aia cu " za trus iz aut zer" e celebra. Am vazut-o scrisa la unu' pe capacu' de la buda. Si nu e bascalie, parol! Link spre comentariu
lukeme Postat Noiembrie 13, 2017 Partajează Postat Noiembrie 13, 2017 Nu vrei sa provoci... un dezastru total, mondial, spunand adevarul absolut... irefutabil. Sa manipulezi opinia publica, pentru ca apoi sa profiti... pt avantaj propriu, desigur... Si mai retinzi ca esti se al nostru... de stanga... Incredibil! Chiar si iNTELECTUAL! Link spre comentariu
icar Postat Noiembrie 13, 2017 Partajează Postat Noiembrie 13, 2017 Eu stateam in Titan, la un bloc de 4 etaje, la trei. Intr-o seara de noiembrie, pe la ora 17, ma uitam pe geam, situat chiar spre vest si vad, in departare, o lumina puternica, care staea pe loc. Am zis ca e o planeta sau o stea. La un moment dat lumina a inceput sa se deplaseze, cu viteza crescinda, oarecum spre est, adica asa imi parea mie. Pe masura ce prindea viteza tot mai mare, intensitatea luminii scadea tot mai mult si, la un moment dat, a disparut brusc, adica la fel de brusc cum aparuse. Am incercat sa filmez totul (aveam aparatul la indemina, tocmai descarcasem niste poze in calculator), din pacate, fiind foarte departe, pe film nu s-a vazut mai nimic!!! Link spre comentariu
lukeme Postat Noiembrie 13, 2017 Partajează Postat Noiembrie 13, 2017 GAUSS... de'astia'mi esti? Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 13, 2017 Partajează Postat Noiembrie 13, 2017 (editat) In nemernicia mea ... Asta este ... m - am demascat . Urmeaza si urmatoarele masti ... functie de topic , cursul valutar , Piata Universitatii , si calendarul mayas . Si mai presus de toate , de voia domnului moderator , care are " butoanele " ! Cred ca va apasa pe " STOP "... Editat Noiembrie 13, 2017 de gauss Link spre comentariu
Marele Savant Postat Noiembrie 13, 2017 Partajează Postat Noiembrie 13, 2017 Cu nefecioare nu mergea ? ... P .S . - tot nu vad legatura cu OZN - urile . Ma refer la postul 20 . Cateodata sant candid , dar nu - mi da o stare de inferioritate , sa merit apelativul de "biet " . Ma rog , poate nu simt eu . Aproape sigur ... Presupun ca omuletii respectivi venisera cu un OZN, pare destul de clar! Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 13, 2017 Partajează Postat Noiembrie 13, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=WtR2m20C2YM Link spre comentariu
lukeme Postat Noiembrie 13, 2017 Partajează Postat Noiembrie 13, 2017 (editat) Acum...sincer... s-ar putea sa se amuze putin si "nemernicia" sa... Si sa ne ierte, de data acesta... We,re all livin' in Amerika... Amerika ist Wundebar! Nicht Kontrolieren! Amerika... sometimes WAR! Editat Noiembrie 13, 2017 de lukeme Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 13, 2017 Partajează Postat Noiembrie 13, 2017 (editat) Presupun ca omuletii respectivi venisera cu un OZN, pare destul de clar! Am explicat in postul 30 . Doar ca trebuie citit ... eventual inteles . Ultima actiune e aproape imposibila , nici eu nu inteleg adesea ce vreau sa spun . Ce gandesc ( daca se intampla ) , si mai putin . Faceti totusi un efort , fie si " pro bono " . Multumesc ! Editat Noiembrie 13, 2017 de gauss Link spre comentariu
PINTI Postat Noiembrie 13, 2017 Partajează Postat Noiembrie 13, 2017 (editat) Pentru a mai detensiona atmosfera o mica gluma, apropo de : Presupun ca omuletii respectivi venisera cu un OZN, pare destul de clar! Aselenizarea din 1969. Coboara Neil Amstrong, spune acele cuvinte minunate si se apuca de exploatat suprafata Lunii, inpreuna cu prietenul lui Collins. Intr-un crater, ce doi vad o mogaldeata, cu statura umanoida si cu ceva cosuri langa el. Se apropie usor de el, cu intentia sa nu il sperie. Umanoidul ii observa si se ridica in picioare. La statura semana cu un pamantean. Cei doi si il intreabai; - Cine esti? - Io? Io mis' Gho, a lu Jijicu, din Marginimea Sibiului! - Bine, am inteles. Dar cu ce ai venit aici? - Io? Cu branza! Concluzia: Se poate ajunge pe un astru ceresc si cu branza, nu numai cu un OZN! Editat Noiembrie 13, 2017 de PINTI Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 13, 2017 Partajează Postat Noiembrie 13, 2017 Asta-i calitatea noastra de baza: o dam in bascalie si facem varza orice discutie. Nu, pe bune...vezi o discutie serioasa pe marginea primului post?Daca da,atunci eu imi cer scuze,daca nu,atunci cred ca tu ar trebui s-o lasi mai moale cu reprosurile. Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 13, 2017 Partajează Postat Noiembrie 13, 2017 (editat) Bancurile sant cel mai adesea despre personaje si situatii , imprejurari ipotetice . Toata lumea stie ca oamenii nu au fost pe Luna ... Mai ales dupa filmul " Hangar 18 " , a rulat si la noi . Filmul ( cateodata ) bate viata ... Editat Noiembrie 13, 2017 de gauss Link spre comentariu
PINTI Postat Noiembrie 13, 2017 Partajează Postat Noiembrie 13, 2017 (editat) Vezi si filmul : "Capricorn One". Aceiasi problema cu planeta Marte. Editat Noiembrie 13, 2017 de PINTI Link spre comentariu
Postări Recomandate