Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

Putem discuta si despre Rammstein , chiar daca nu sant preferatii mei . Altfel , am vazut ( sa zicem ) OZN - uri intre 1980 si 1999 . De 3 ori , in imprejurari diferite . De pe sol . O singura data eram singur ... ma rog , in companie feminina . Noaptea ... fumam o tigara pe balcon , la un hotel de pe Valea Prahovei . Celelalte doua au fost ziua ... una in prezenta a cel putin cateva sute de observatori , pe malul marii . Despre aceea am sa ma abtin , la vremea respectiva s - a cerut in mod expres sa nu se faca mentiuni . E drept ... s - a intamplat de mult , inainte de '89 , evenimentul e cunoscut in anumite cercuri . Ma rog , cred ca - si amintesc cativa din cei prezenti . A treia ... in 1999 . Ziua , am mentionat . La ultimele doua am avut binoclu ... bun , zic eu . Nu am nici o explicatie . Rationala . Presupuneri , destule .

Editat de gauss
Link spre comentariu

E si o nuanta de adevar in asta ... Altfel , lucruri din astea s - au mai intamplat . Ma rog , din surse credibile . Una e in link ... mai stiu cateva . Nu am facut referire decat la ce am vazut cu ochii mei . Sa fiu inteles , nu umblu dupa cai verzi pe pereti . Nici nu doream sa fac vorbire , doar ca am vazut topicul ...

http://adevarul.ro/locale/calarasi/ozn-ul-speriat-baraganul-1984-aparitia-misterioasa-de-baza-militara-alexeni-eveniment-bomba-trecut-tacere-comunisti-1_54e4fd75448e03c0fdc05fd0/index.html

P .S . - pentru postul 17 .

Editat de gauss
Link spre comentariu

Eu, cand eram copil (pe vremea lu' ceasca), stateam intr-o seara pe balcon pe la ora 23.00 cu taica-meu si ascultam vocea americii la radio. Tata fuma si la un moment dat, a aruncat chistocul peste balcon de la etajul 2. Deodata, am auzit in radio, suprapus peste vocea americii, o voce metalica care a zis: "Ba' neandertalule, nu mai arunca cu chistoace-n noi ca-ti decupam apartamentu' si ti-l mutam in statia de tramvai!!!".

Cu ochii mariti de groaza, ne-am uitat amandoi peste balcon si in iarba misunau doua creaturi verzi, cam cat un caine ciuaua si cu cate o antena pe protuberanta ce parea a fi un cap.

Am tasnit ca fulgerul amandoi in casa si n-am putut dormi toata noaptea de frica.

DImineata, cand ne-am uitat in iarba, iarba era de culoare portocalie si in jurul portiunii portocalii latrau vreo 5 caini care nu se incumetau sa calce pe ea.

Atat.

Editat de Untold
Link spre comentariu

Cu nefecioare nu mergea ? ...

P .S . - tot nu vad legatura cu OZN - urile . Ma refer la postul 20 .

Cateodata sant candid , dar nu - mi da o stare de inferioritate , sa merit apelativul de "biet " . Ma rog , poate nu simt eu . Aproape sigur ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Sper ca te consideri un inaintas al ilustrului nostru inaintas - Pitecanthropus Thrakus Erectus...

De maimuta aia negroida de 40.000 de ani, care se pretinde ca ar fi stramosul tau, aia auzit?

S-ai fie rushine... nu cred ca poti mandru, ca geto-dac, de asa ceva!

Un negroid, cu pretentia de a cel mai "vechi" cetatean european...

https://www.google.ro/search?q=pestera+de+oase+man&tbm=isch&source=iu&pf=m&ictx=1&fir=UgQA9C-HjEbwMM%253A%252C3GV5w3NIBVjStM%252C_&usg=__3og-8aekNxHGZJaipWWEH4S9QbE%3D&sa=X&ved=0ahUKEwicgtDAtrvXAhUFKlAKHZmNAoQQ9QEINzAC&biw=1024&bih=494#imgrc=UgQA9C-HjEbwMM:

dE-A DREPTLUL INcREDIBIL...

Editat de lukeme
Link spre comentariu

@gauss: pai legatura e ca extraterestrii aia coborasera din ceva ozeneu, ca doara nu se teleportasera de pe la fo' cinshpe mii de ani lumina, nu?

Ori dac-au descoperit gaurile de vierme, chiar si-atuncia tot cu ozeneul venira prin gaura/thru the wormhole, nu?

Picard out.

Pentru mine nu e evident . Ma rog , Toma Necredinciosul ... ( similar ) . N - ati pomenit nimic de OZN . Puteau sa iasa din ceva " icre " , ajunse cu vreun asteroid , comeata si alte nenorociri . Se exista o teorie a panspermiei etc . Poate erau ceva holograme imateriale ... continand doar digitizarea informatiei initiale . Sau o simpla iluzie optico - auditiva ( colectiva ) . Se mai intampla ... au fost si la Fatima . Si prin alte locuri si timpuri . Eu am avut prima data asa ceva prin 1211 , pre - Evul Mediu .

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări