gauss Postat Noiembrie 13, 2017 Partajează Postat Noiembrie 13, 2017 (editat) Putem discuta si despre Rammstein , chiar daca nu sant preferatii mei . Altfel , am vazut ( sa zicem ) OZN - uri intre 1980 si 1999 . De 3 ori , in imprejurari diferite . De pe sol . O singura data eram singur ... ma rog , in companie feminina . Noaptea ... fumam o tigara pe balcon , la un hotel de pe Valea Prahovei . Celelalte doua au fost ziua ... una in prezenta a cel putin cateva sute de observatori , pe malul marii . Despre aceea am sa ma abtin , la vremea respectiva s - a cerut in mod expres sa nu se faca mentiuni . E drept ... s - a intamplat de mult , inainte de '89 , evenimentul e cunoscut in anumite cercuri . Ma rog , cred ca - si amintesc cativa din cei prezenti . A treia ... in 1999 . Ziua , am mentionat . La ultimele doua am avut binoclu ... bun , zic eu . Nu am nici o explicatie . Rationala . Presupuneri , destule . Editat Noiembrie 13, 2017 de gauss Link spre comentariu
adrian_pic Postat Noiembrie 13, 2017 Partajează Postat Noiembrie 13, 2017 Acum dupa impanzirea dronelor multi sunt luati peste picior zicand ca de fapt au fost drone. Link spre comentariu
lukeme Postat Noiembrie 13, 2017 Partajează Postat Noiembrie 13, 2017 (editat) Au niste versuri ingrozitoare... la piese... Am crezut pot ca invata limba germana pe Rammstein. Dar nu se pot compara cu declaratia lui Luther, batuta in cuie pe biserica aia catolica Editat Noiembrie 13, 2017 de lukeme Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 13, 2017 Partajează Postat Noiembrie 13, 2017 (editat) E si o nuanta de adevar in asta ... Altfel , lucruri din astea s - au mai intamplat . Ma rog , din surse credibile . Una e in link ... mai stiu cateva . Nu am facut referire decat la ce am vazut cu ochii mei . Sa fiu inteles , nu umblu dupa cai verzi pe pereti . Nici nu doream sa fac vorbire , doar ca am vazut topicul ... http://adevarul.ro/locale/calarasi/ozn-ul-speriat-baraganul-1984-aparitia-misterioasa-de-baza-militara-alexeni-eveniment-bomba-trecut-tacere-comunisti-1_54e4fd75448e03c0fdc05fd0/index.html P .S . - pentru postul 17 . Editat Noiembrie 13, 2017 de gauss Link spre comentariu
Untold Postat Noiembrie 13, 2017 Partajează Postat Noiembrie 13, 2017 (editat) Eu, cand eram copil (pe vremea lu' ceasca), stateam intr-o seara pe balcon pe la ora 23.00 cu taica-meu si ascultam vocea americii la radio. Tata fuma si la un moment dat, a aruncat chistocul peste balcon de la etajul 2. Deodata, am auzit in radio, suprapus peste vocea americii, o voce metalica care a zis: "Ba' neandertalule, nu mai arunca cu chistoace-n noi ca-ti decupam apartamentu' si ti-l mutam in statia de tramvai!!!". Cu ochii mariti de groaza, ne-am uitat amandoi peste balcon si in iarba misunau doua creaturi verzi, cam cat un caine ciuaua si cu cate o antena pe protuberanta ce parea a fi un cap. Am tasnit ca fulgerul amandoi in casa si n-am putut dormi toata noaptea de frica. DImineata, cand ne-am uitat in iarba, iarba era de culoare portocalie si in jurul portiunii portocalii latrau vreo 5 caini care nu se incumetau sa calce pe ea. Atat. Editat Noiembrie 13, 2017 de Untold Link spre comentariu
lukeme Postat Noiembrie 13, 2017 Partajează Postat Noiembrie 13, 2017 (editat) Neanderthalul era ma-sa... cainii erau decenti... Editat Noiembrie 13, 2017 de lukeme Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 13, 2017 Partajează Postat Noiembrie 13, 2017 Care e legatura cu OZN - urile ... ca nu ma prind ! Link spre comentariu
lukeme Postat Noiembrie 13, 2017 Partajează Postat Noiembrie 13, 2017 Extraterestrii ne-au innnobilat , ca cro-magnoni, incrucisandu-se cu bietele noastre fecioare... Cum poti fi atat de "candid"... bietul de tine... Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 13, 2017 Partajează Postat Noiembrie 13, 2017 (editat) Cu nefecioare nu mergea ? ... P .S . - tot nu vad legatura cu OZN - urile . Ma refer la postul 20 . Cateodata sant candid , dar nu - mi da o stare de inferioritate , sa merit apelativul de "biet " . Ma rog , poate nu simt eu . Aproape sigur ... Editat Noiembrie 13, 2017 de gauss Link spre comentariu
lukeme Postat Noiembrie 13, 2017 Partajează Postat Noiembrie 13, 2017 Nu mai functiona dpdv genetic ... nu te mai preface ca nu intelegi... sigur ai citit evangheliea apocrifa dupa Enoch. Plus atatea romane SF... care iti dezvaluie adevarul absolut! Link spre comentariu
Untold Postat Noiembrie 13, 2017 Partajează Postat Noiembrie 13, 2017 @gauss: pai legatura e ca extraterestrii aia coborasera din ceva ozeneu, ca doara nu se teleportasera de pe la fo' cinshpe mii de ani lumina, nu? Ori dac-au descoperit gaurile de vierme, chiar si-atuncia tot cu ozeneul venira prin gaura/thru the wormhole, nu? Picard out. Link spre comentariu
lukeme Postat Noiembrie 13, 2017 Partajează Postat Noiembrie 13, 2017 (editat) Sper ca te consideri un inaintas al ilustrului nostru inaintas - Pitecanthropus Thrakus Erectus... De maimuta aia negroida de 40.000 de ani, care se pretinde ca ar fi stramosul tau, aia auzit? S-ai fie rushine... nu cred ca poti mandru, ca geto-dac, de asa ceva! Un negroid, cu pretentia de a cel mai "vechi" cetatean european... https://www.google.ro/search?q=pestera+de+oase+man&tbm=isch&source=iu&pf=m&ictx=1&fir=UgQA9C-HjEbwMM%253A%252C3GV5w3NIBVjStM%252C_&usg=__3og-8aekNxHGZJaipWWEH4S9QbE%3D&sa=X&ved=0ahUKEwicgtDAtrvXAhUFKlAKHZmNAoQQ9QEINzAC&biw=1024&bih=494#imgrc=UgQA9C-HjEbwMM: dE-A DREPTLUL INcREDIBIL... Editat Noiembrie 13, 2017 de lukeme Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 13, 2017 Partajează Postat Noiembrie 13, 2017 @gauss: pai legatura e ca extraterestrii aia coborasera din ceva ozeneu, Picard out. Poate au venit cu o ocazie. Picard in. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Noiembrie 13, 2017 Partajează Postat Noiembrie 13, 2017 Asta-i calitatea noastra de baza: o dam in bascalie si facem varza orice discutie. Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 13, 2017 Partajează Postat Noiembrie 13, 2017 @gauss: pai legatura e ca extraterestrii aia coborasera din ceva ozeneu, ca doara nu se teleportasera de pe la fo' cinshpe mii de ani lumina, nu? Ori dac-au descoperit gaurile de vierme, chiar si-atuncia tot cu ozeneul venira prin gaura/thru the wormhole, nu? Picard out. Pentru mine nu e evident . Ma rog , Toma Necredinciosul ... ( similar ) . N - ati pomenit nimic de OZN . Puteau sa iasa din ceva " icre " , ajunse cu vreun asteroid , comeata si alte nenorociri . Se exista o teorie a panspermiei etc . Poate erau ceva holograme imateriale ... continand doar digitizarea informatiei initiale . Sau o simpla iluzie optico - auditiva ( colectiva ) . Se mai intampla ... au fost si la Fatima . Si prin alte locuri si timpuri . Eu am avut prima data asa ceva prin 1211 , pre - Evul Mediu . Link spre comentariu
Postări Recomandate