Vizitator Postat Noiembrie 14, 2017 Partajează Postat Noiembrie 14, 2017 (editat) Apropo de EXIF-urile din foto. Nu neaparat sa reprezinte o garantie. A se verifica noua fotografie cu EXIF. Editat Noiembrie 14, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 14, 2017 Partajează Postat Noiembrie 14, 2017 La ce te referi? La telefonul ce poarta denumirea unui aparat photo sau la locatia geografica din mijlocul oceanului? Link spre comentariu
adrian_pic Postat Noiembrie 14, 2017 Partajează Postat Noiembrie 14, 2017 thunderer ce ai simtit cand ai vazut chestiile alea, sau nici nu prea ai avut timp sa simti ceva? (frica, groaza, indiferenta, bucurie, etc.) Ai vorbit cu cineva din familie, sau ai preferat sa treci sub tacere? Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 14, 2017 Partajează Postat Noiembrie 14, 2017 La ce te referi? La telefonul ce poarta denumirea unui aparat photo sau la locatia geografica din mijlocul oceanului? intentionat am pus date la bajocura. deci da, exact la aia ma refer. thunderer ce ai simtit cand ai vazut chestiile alea, sau nici nu prea ai avut timp sa simti ceva? (frica, groaza, indiferenta, bucurie, etc.) Ai vorbit cu cineva din familie, sau ai preferat sa treci sub tacere? nu ar trebui sa raspund eu. probabil euforie. dar intreaba-l ce simte acum, cand nu-l crede nimeni... Link spre comentariu
alcon Postat Noiembrie 14, 2017 Partajează Postat Noiembrie 14, 2017 intentionat am pus date la bajocura. deci da, exact la aia ma refer. Bravo, esti tare priceput... Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 14, 2017 Partajează Postat Noiembrie 14, 2017 Sesebe, ai uitat sa pecifici data si ora: 2064:12:30 23:12:35 Ideea e alta. Daca cineva ar vrea sa minta ar face sa para fisierul original. Mi-ar place sa ne credem si pe cuvant pe-aici. In ciuda faptului ca pare ireal. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Noiembrie 15, 2017 Partajează Postat Noiembrie 15, 2017 nu ar trebui sa raspund eu. probabil euforie. dar intreaba-l ce simte acum, cand nu-l crede nimeni... Nu stiu daca il afecteaza asa tare ca nu-l crede nimeni. Sa zicem ca erau si drone si tot nu iti convine ca isi fac mendrele la cativa metri de casa ta. Nu cred ca mai ai liniste cand apare ceva in plus in peisaj. Link spre comentariu
VAX Postat Noiembrie 15, 2017 Partajează Postat Noiembrie 15, 2017 Aveti aici ceva documentatie despre "OZN-uri". Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 15, 2017 Partajează Postat Noiembrie 15, 2017 https://www.antena3.ro/externe/un-fenomen-astronomic-ciudat-a-determinat-zeci-de-persoane-sa-sune-la-politie-442301.html Link spre comentariu
TESSLA Postat Noiembrie 15, 2017 Partajează Postat Noiembrie 15, 2017 Erau pe naiba. Daca va uitati cu atentie, in partea de sus se vad si doua linii frante, cam la 90 de grade. Probabil ceva de pe tavanul unde e si lustra. Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 15, 2017 Partajează Postat Noiembrie 15, 2017 Pe dracu, e un camp de forte facut de OZN-uri, e clar ca lumina zilei! Link spre comentariu
Mircea Postat Noiembrie 15, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2017 ...Acuma, morala. Daca ati citit sau vazut Viata lui Pi, la un moment dat, dupa ce povesteste cele 2 versiuni (cea cu animalele si cea cu oamenii in barca de salvare), vine si intrebarea de 1 milion cand interlocutorul lui Pi il intreaba care este intradevar versiunea adevarata. Raspunsul: tu care vrei sa fie? ... Cred ca subiectul este epuizat. 3000 de citiri si 12 pagini de comentarii. Recititi morala de mai sus. @moderator, putem inchide/bloca topicul? Multumesc! Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 15, 2017 Partajează Postat Noiembrie 15, 2017 Si ... pana la urma , care este versiunea adevarata ? Ca in afara de foto ( cum o fi ea ... ) ati fost destul de laconic si evaziv . Ma rog , asa am perceput eu . Daca am gresit , cer ( sincer ) scuze ! ... Link spre comentariu
adrian_pic Postat Noiembrie 15, 2017 Partajează Postat Noiembrie 15, 2017 Trebuie sa fii bolnav la cap sa crezi ca doar noi suntem singurele creaturi din tot universul. Odata ce acceptam simplul adevar ca nu suntem singuri este usor de inteles restul. Ce ar fi zis razesii lui Stefan cel Mare daca vedeau pe cer niste F-35? Deja stim ca timpul este relativ (timpul pe pamant nu se scurge la fel ca atunci cand esti in spatiu. Se pare ca unii au ramas doar la photoshop, lustre si tavane. Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 15, 2017 Partajează Postat Noiembrie 15, 2017 (editat) Eu sper sa raspunda initiatorul topicului . Chestii cu morala si daca am citit viata lui pi pe mine ma cam lasa in ceata . Mi se par prea subtile daca ma raportez la subiectul , presupus adevarat , al topicului . Personal nu am avut decat o anumita parere ( nedumerire ) despre foto postata . Am expus - o in postarea 47 . O am si acum . Nu stiu sa spun mai multe . Daca toata chestia e o mistocareala ... sincer sant dezamagit . E una ieftina . Ma opresc aici , cred ca nu as mai avea ce sa spun , in lipsa unui raspuns . Editat Noiembrie 15, 2017 de gauss Link spre comentariu
Postări Recomandate