Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

La ce te referi? La telefonul ce poarta denumirea unui aparat photo sau la locatia geografica din mijlocul oceanului?

intentionat am pus date la bajocura. deci da, exact la aia ma refer.

thunderer ce ai simtit cand ai vazut chestiile alea, sau nici nu prea ai avut timp sa simti ceva? (frica, groaza, indiferenta, bucurie, etc.)

Ai vorbit cu cineva din familie, sau ai preferat sa treci sub tacere?

nu ar trebui sa raspund eu. probabil euforie. dar intreaba-l ce simte acum, cand nu-l crede nimeni...

Link spre comentariu

Sesebe, ai uitat sa pecifici data si ora: 2064:12:30 23:12:35

Ideea e alta. Daca cineva ar vrea sa minta ar face sa para fisierul original.

Mi-ar place sa ne credem si pe cuvant pe-aici. In ciuda faptului ca pare ireal.

Link spre comentariu

...Acuma, morala. Daca ati citit sau vazut Viata lui Pi, la un moment dat, dupa ce povesteste cele 2 versiuni (cea cu animalele si cea cu oamenii in barca de salvare), vine si intrebarea de 1 milion cand interlocutorul lui Pi il intreaba care este intradevar versiunea adevarata. Raspunsul: tu care vrei sa fie?

...

Cred ca subiectul este epuizat. 3000 de citiri si 12 pagini de comentarii.

Recititi morala de mai sus.

@moderator, putem inchide/bloca topicul? Multumesc!

Link spre comentariu

Trebuie sa fii bolnav la cap sa crezi ca doar noi suntem singurele creaturi din tot universul. Odata ce acceptam simplul adevar ca nu suntem singuri este usor de inteles restul. Ce ar fi zis razesii lui Stefan cel Mare daca vedeau pe cer niste F-35? Deja stim ca timpul este relativ (timpul pe pamant nu se scurge la fel ca atunci cand esti in spatiu.

Se pare ca unii au ramas doar la photoshop, lustre si tavane.

Link spre comentariu

Eu sper sa raspunda initiatorul topicului . Chestii cu morala si daca am citit viata lui pi pe mine ma cam lasa in ceata . Mi se par prea subtile daca ma raportez la subiectul , presupus adevarat , al topicului . Personal nu am avut decat o anumita parere ( nedumerire ) despre foto postata . Am expus - o in postarea 47 . O am si acum . Nu stiu sa spun mai multe . Daca toata chestia e o mistocareala ... sincer sant dezamagit . E una ieftina . Ma opresc aici , cred ca nu as mai avea ce sa spun , in lipsa unui raspuns .

Editat de gauss
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări