mac01 Postat Noiembrie 14, 2017 Partajează Postat Noiembrie 14, 2017 (editat) Arabella?! Ce porcarie de film...eu nu stiu cum naiba ma uitam la el cand eram copil...dar il asteptam cu sufletul la gura! Inelul lui Rumburak...vrajitorii....ce tampenie! Editat Noiembrie 14, 2017 de mac01 1 Link spre comentariu
surubarila Postat Noiembrie 14, 2017 Partajează Postat Noiembrie 14, 2017 Multumesc . Sincer . Pentru mine e genul de umor adevarat . Bascalie despre " nimic " , oameni cu bune si rele , autoironie etc . in fine ... Si a fost odata......Divertis , cei adevarati , stiti dvs. Arabella?! Ce porcarie de film...eu nu stiu cum naiba ma uitam la el cand eram copil...dar il asteptam cu sufletul la gura! Inelul lui Rumburak...vrajitorii....ce tampenie! Cel putin acolo erau actori , adica oameni reali , hai sa comparam acel serial cu desenele animate (unele) pentru copiii din anul Domnului 2017..... 3 Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Februarie 24, 2018 Partajează Postat Februarie 24, 2018 S-a pomenit de filmele Toamna bobocilor,Iarna bobocilor,Primavara bobocilor? Filme bune(din punctul meu de vedere) cu actori pe masura. 1 Link spre comentariu
wave Postat Aprilie 7, 2018 Partajează Postat Aprilie 7, 2018 Tin minte ca intr-un episod i se vedeau sanii actritei din rolul principal. Link spre comentariu
hpavictor Postat Aprilie 7, 2018 Partajează Postat Aprilie 7, 2018 (editat) Se vedeau doar in imaginatia unora , departe de textila care proteja laptaria actritei : https://en.m.wikipedia.org/wiki/Jana_Nagyová Editat Aprilie 7, 2018 de Victor Corectie Link spre comentariu
wave Postat Aprilie 7, 2018 Partajează Postat Aprilie 7, 2018 Asta, nu madam Arabela. Iar ai desfacut sticla? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum