Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Va mai amintiti de filmul pentru copii ''Arabella''?

overdrive

Postări Recomandate

Il am eu tot, 720P, tradus.

Inclusiv acesta, tot 720P, tot tradus, toate cele 52 episoade.

Evident sunetul original japonez.

Da-mi te rog un link pe PM, unde ai gasit Samantha si Kojak.

Caut si Daktari, acela cu tigrul..Si

Si eu il am dintr-un dvd convertit in avi si lipita subtitrarea.Al tau se vede bine sau e luat dupa VHS?

Link spre comentariu

Nu are nici o legatura John Waine cu acest film.

In Daktari, in rolurile principale au jucat Marshall Tompson si Cheryl Miler, interpretand pe Dr. Mars Tracy si respectiv Paula Tracy, sotia acestuia.

Leul era sașiu, adica vedea dublu, I-se spunea Clarence Leul Sașiu.

Editat de validae
Link spre comentariu

Bine combatut ... Ideea e ca s - au schimbat si din lei si maimutze ... de , biologicu' ... Precum la nu mai putin celebrul Lassie . Altfel , tot actori . De mare talent ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Filme bune s-au facut mereu dar trebuie sa recunoastem ca niciodata in blocul comunist. Un film ca Arabela care nici macar nu seamana cu un film artistic ci aduce mai degraba cu o piesa de teatru dupa cum joaca actorii, cu decoruri exagerate pentru o piesa de teatru, este un film pe care nu poti sa il revezi chiar daca ai incerca.

Legat de filmele noi: sunt o gramada de filme noi mult mai bune decat ce se facea mai demult, ies in fiecare an filme bune, faptul ca unii le considera inferioare este doar nostalgia sau imposibilitatea sa accepte noul si sa il inteleaga. Doar pentru ca sunt o gramada de filme cu batai, politiste sau plictisitoare, nu inseamna ca nu exista si alte filme bune, ci doar ca voi va uitati la filmele de duzina !

Editat de dany_cta
Link spre comentariu

Bun film ... ala cu pasarea ! A avut si remake - uri , mult mai diluate ... ca orice lucru bun ! ...

P .S . - domnul Dany are dreptate ... nu ca as fi ( eu ) vreun mare cinefil . Se fac si astazi filme bune ( discutabile criteriile ) . Multe ... nu - s americane ... si nici indiene sau turcesti !

Au fost filme bune si in blocul comunist ... ma rog , putine ( iar de discutat ) .

Editat de gauss
Link spre comentariu

Un film ca Arabela care nici macar nu seamana cu un film artistic ci aduce mai degraba cu o piesa de teatru dupa cum joaca actorii, cu decoruri exagerate pentru o piesa de teatru, este un film pe care nu poti sa il revezi chiar daca ai incerca.

' Arabella' a fost un serial de televiziune. Cum a fost si 'Pistruiatul' la noi.

Link spre comentariu

Linia maritima Onedin ... Om bogat , om sarac ... The Saint ... Invadatorii ... Povestiri cu final neasteptat ... Mannix , Millenium , Twin Peaks , Bonanza , Planeta gigantilor , etc . Chiar si Omul din Atlantis ! Seriale , mai noi sau mai vechi . Ordinea e aleatoare . Viata merge inainte ...

P .S . - mie mi - a placut Muppets . Si , bineinteles , Woody . Cred ca am cam tot ce s - a produs cu ciocanitoarea ... ma rog , ce a circulat ! Le vizionez ( cateodata ) cand sant abatut ... sau seara , in concediu . Ciocanitoarea e batrana ... s - a nascut in anii '40 .

Editat de gauss
Link spre comentariu

Si Dallas- Ewing a fost mai prejos? Ne tinea, in acei ani, cu sufletul la gura.

Mai tarziu a fost difuzata telenovela 'Sclava Isaura'. Mama si sora se uitau la acest serial.

Un alt serial a fost 'Om sarac, om bogat' , cu Nick Nolte.

O tempora...

Link spre comentariu

Nu am fost fan Dallas . Ma rog , chestie de gusturi . Mai ales cand a fost reluat . Si difuzarea , si productia . Mi s - a parut incorect sa se substituie actorii ... gen " Tanar si nelinistit " , sa se modifice actiunea si finalul etc . Doar doar mai ieseau ceva parale ... Aveam colegi care - l urmareau numai pentru cele 2 actoritze ... nu - i interesa intriga . Doar " naturelul " ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Seriale precum "Omul din Atlantis", "Daktari" nu se vor mai face niciodata, actorii sunt incapabili in prezent de implicarea profunda in scenariu, iar efectele speciale mai mult strica decat ajuta.

Filme exceptionale precum "O calatorie spre centrul Pamantului" evident varianta din 1959, cu o coloana sonora fenomenala, si o distributie la fel de fenomenala, "Ocolul Pamantului in 80 de zile" cel din 1956 cu David Niven nu mai pot fi egalate de nimic in prezent...e de ajuns sa comparati capodopera asta:

https://www.cinemagia.ro/filme/journey-to-the-center-of-the-earth-calatorie-spre-centrul-pamantului-28357/

cu caricatura asta neagra:

https://www.cinemagia.ro/filme/journey-to-the-center-of-the-earth-448823/

ca sa intelegeti ca cinematografia e... istorie... :tryre

Un asemenea film ar fi imposibil de realizat azi, inclusiv din motive obiective:

http://www.cinemarx.ro/filme/Around-the-World-in-Eighty-Days-Ocolul-pamantului-in-80-de-zile-9446.html

Iar viitorul se anunta si mai sumbru, (de) generatiile viitoare vor transforma in realitate un... film: "Idiocracy".

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări