doru3160 Postat Noiembrie 13, 2017 Partajează Postat Noiembrie 13, 2017 La mine n-am gasit decat astea doua ... Teoretic trebuia sa am si tipul cautat,insa n-am gasit deocamdata. Link spre comentariu
albine Postat Noiembrie 13, 2017 Partajează Postat Noiembrie 13, 2017 51 ,52 borne intrare termocuplu + si minus .-31 ,31.33 alarma-.21,22,23 minim reglaj.-11, 12 ,13 max reglaj. -----borna 1si 2 alimentare. rezistentele din partea dreapta spate sunt rezistenta de linie masura si rezistenta de calibrare etalonare. Link spre comentariu
albine Postat Noiembrie 14, 2017 Partajează Postat Noiembrie 14, 2017 nelamuriri sunt dispus la discutii Link spre comentariu
Vizitator vampi Postat Noiembrie 14, 2017 Partajează Postat Noiembrie 14, 2017 Multumesc, dl albine. Stiti cumva si cum determin tensiunea de alimentare? Multumesc. La mine n-am gasit decat astea doua ... Teoretic trebuia sa am si tipul cautat,insa n-am gasit deocamdata. Dl. Doru, daca gasiti exact manualul 1ARE192 ar fi fantastic. Multumesc. Link spre comentariu
albine Postat Noiembrie 16, 2017 Partajează Postat Noiembrie 16, 2017 dupa fotografie si codificare aparatul se alimenteaza la 220v alternativ. ..............termocuplul se va monta la aparat folosind cabluri de prelungire din acelasi material cu termocuplu ,deci iti trebuie cablu de prelungire cromel alumel.daca folosesti alt tip de cablu de exemplu Cu acesta iti va da informatii false despre temperatura.este obligatoriu ca legatura de la aparat la termocuplu sa se faca cu cablu de prelungire cromel alumel pentru o informatie precisa.VOI CAUTA SI UN MANUAL DE LA ACEST APARAT.T APARATUL MASOARA mv produsi de termocuplu prin incalzire si ii afiseaza pe scala gradata in grade C.la o temperatura de 800 grade termocuplu genereaza o tensiune de 32,30 mv. Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 16, 2017 Partajează Postat Noiembrie 16, 2017 Dl. Doru, daca gasiti exact manualul 1ARE192 ar fi fantastic. Multumesc. N-am gasit la mine,dar sigur o are albine,ca prea le zice ca in carte... Link spre comentariu
albine Postat Noiembrie 16, 2017 Partajează Postat Noiembrie 16, 2017 cand eram tanar acum 100 ani lucram cu asa ceva eu spun ce imi aduc aminte, cautam si carte .sunt dispus la discutii vezi ca alimentarea este inscriptionta pe cadran la tine scrie 220 v curent alternativ asa vad eu din fotografie. la 1200 grade C ai 48,82 mv asa vad pe aparat ,pot sa iti spun si cum il etalonezi calibrezi daca te intereseaza. Link spre comentariu
Vizitator vampi Postat Noiembrie 16, 2017 Partajează Postat Noiembrie 16, 2017 Aveti dreptate, acum am vazut si eu ca scrie 220V. Link spre comentariu
albine Postat Noiembrie 17, 2017 Partajează Postat Noiembrie 17, 2017 aparatul functioneaza ori nu? Link spre comentariu
Vizitator vampi Postat Decembrie 3, 2017 Partajează Postat Decembrie 3, 2017 (editat) Buna seara, scuze de intarziere, de-abia am apucat sa-l probez. Intr-adevar, bornele sunt cum ati spus. L-am alimentat cu 220V, am conectat si termocuplul, si am pus capatul termocuplului pe ochiul de aragaz, si a suit pana peste 600 de grade, dar acul se blocheaza si se misca foarte greu, trebuie sa-i dai palme ca sa se miste. M-am uitat mai atent in el si se pare ca bobina care invarte acul atinge de tole. O sa-l reglez eu eventual, cu mare grija, sa nu mai atinga. Aparatul functioneaza, multumesc pt ajutor! Editat Decembrie 3, 2017 de vampi Link spre comentariu
cosinschi mihai Postat Martie 19, 2023 Partajează Postat Martie 19, 2023 Buna. Ma intereseaza un asemenea apaarat. Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 19, 2023 Partajează Postat Martie 19, 2023 Incearca un anunt in sectiunea bazar-cumparari. Link spre comentariu
Marius Nicu Postat Mai 14, 2023 Partajează Postat Mai 14, 2023 La 19.03.2023 la 6:33, cosinschi mihai a spus: Buna. Ma intereseaza un asemenea apaarat. Pe ce domeniu de temperatura si cu ce traductor la intrare ? Eu am undeva unu ,nu retin domenu si nici traductorul , momentan. Link spre comentariu
cosinschi mihai Postat Iunie 22, 2023 Partajează Postat Iunie 22, 2023 Mai aveti acest aparat? Link spre comentariu
tm07uxo Postat Decembrie 10, 2023 Partajează Postat Decembrie 10, 2023 D-lor va salut cu tot respectul cuvenit .... nu tiu ce se putea repara la acest aparat ... era facut ca un tanc...si de o siplitate si o fiabilitate naucitoare....poate releul care comanda circuitele externe apartinind utilajului pe care era montat, gen cuptoare de tratamente termice....in rest necesita reparatie numai si numai daca Dorel baga surubelnita unde nu trebuia.. electronica 2 tranzistoare 2N708 si unul BFX68 firma Ates... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum