mac01 Postat Noiembrie 11, 2017 Partajează Postat Noiembrie 11, 2017 (editat) Stie cineva daca cele doua telecomenzi sunt compatibile? Sau cu ce-as putea inlocui prima telecomanda? Televizorul se afla la 60 km de mine si nu este nimeni in preajma lui la ora asta ca sa-mi spuna ce firma si ce model este! Telecomanda vreau s-o trimit prin fii-mea, dar vreau sa stiu sigur daca cea de-a doua este compatibila cu prima. Multumesc! Editat Noiembrie 11, 2017 de mac01 Link spre comentariu
surubarila Postat Noiembrie 11, 2017 Partajează Postat Noiembrie 11, 2017 (editat) Sanatate permanenta ! https://telecomanda-tv.ro/telecomanda-pentru-beko/233.htm prima e cea din link iar a doua pare Vestel insa nu-i stiu codul , am cutia uneia comandate recent , caut maine. Despre compatibilitate nu stiu , n-am incercat. LE-a doua este RC2040 PIP. Editat Noiembrie 11, 2017 de surubarila Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 12, 2017 Partajează Postat Noiembrie 12, 2017 Nu-s compatibile cea de sus e pentru sasie Beko cea de jos pentru vestel Link spre comentariu
alcon Postat Noiembrie 12, 2017 Partajează Postat Noiembrie 12, 2017 Nu sunt compatibile 100%, modelul din fotografia de jos l-am testat pe clayton, finlux, vestel si functioneaza doar pana la butoanele colorate. Link spre comentariu
mac01 Postat Noiembrie 12, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2017 Multumesc frumos la toti...deci nu mai trimit telecomanda a doua, ca o trimit degeaba. O sa comand o alta telecomanda noua identica cu prima. Link spre comentariu
Postări Recomandate