Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema SAMSUNG

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Tavi

6

• yo4avd

6

• lulu07

1

Top autori în acest subiect

Draga Tavi,navigind prin forum,ma gindeam ca D-ta.poti sa ma ajuti cu siguranta.Eu nu sint depanator nici macar ocazional,sint radioamator si imi place sa construiesc.Acum am un necaz cu Tv-ul (e drept cam vechi),si m-am gindit ca as putea vedea schema,dar in loc de asta ma trimiti sa citesc regulamente,cind puteai sa-mi spui simplu ca fiind prea vechi este greu de gasit o schema.Repet nu sint depanator,nu prea ma pricep;daca eram fii sigur ca citeam toate regulile posibile.Sper ca nu te-am suparat.Cu stima,Sandu.P.S. Am vazut ca ajuti multa lume,speram si eu.....

Link spre comentariu

eu nu va inteleg pe unii dintre voi

nu vreti sa faceti nimic , dar asteptati sa faca altii pentru voi

eu nu am zis ca e prea vechi si nu se gaseste schema , asta e inventia ta

ce e asa greu sa citesti regulamentul ala ? nu trebuie sa te ocupi de depanare ca sa il citesti , e scris in limba romana si nu contne termeni tehnici

iti citez eu din el daca iti e asa de greu :

REGULI OBLIGATORII PENTRU CERERE DOCUMENTATII SI DUMPURI

incercati un mic efort voi care cereti ceva sa dati date complete despre ceea ce aveti nevoie pentru a scuti pe cei care vor sa va ajute sa piarda ei timpul

ceea ce trebuie cand cereti ceva :

- sasiul - in cazul in care aveti nevoie de schema sau manual service

- procesorul , sursa, jungla - in caz ca sasiul este neidentificabil si aveti nevoie de o schema

- procesor si memorie - chiar daca se stie sasiu si model ( care sunt la fel, necesare in acest caz ) in cazul cand cereti continuturi de memorie

pfff , ce se ataca unii daca ii pui sa citeasca regulamentul , parca ar fi cine stie ce directori de corporatii si nu se coboara ei la acel nivel ... adica , ori ii ajuti direct , ori le spui ca nu se poate - nu cumva sa indraznesti sa ii pui sa citeasca regului , e sub demnitatea lor dom'le

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări