yo4avd Postat Iunie 8, 2007 Partajează Postat Iunie 8, 2007 Rog f. mult pe cei care au posibilitatea sa ma ajute cu schema televizorului Samsung model no:CK-5026Z,made in KOREA.Cu multumiri,Sandu. Link spre comentariu
Tavi Postat Iunie 8, 2007 Partajează Postat Iunie 8, 2007 sasiul e scris pe partea cablata in dreptul trafo linii Link spre comentariu
yo4avd Postat Iunie 9, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2007 Pe partea cablajului sint scrise cifrele:90-1185 intr-un chenar,si,mai alaturi :33004-145-651.Cred ca cele din chenar reprezinta nr.sasiului. Link spre comentariu
lulu07 Postat Iunie 9, 2007 Partajează Postat Iunie 9, 2007 ar trebui sa fie K.. Link spre comentariu
Tavi Postat Iunie 9, 2007 Partajează Postat Iunie 9, 2007 nu ala e sasiulciteste si regulile de la inceputul categoriei Link spre comentariu
yo4avd Postat Iunie 9, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2007 Multumesc de ajutor!? Link spre comentariu
yo4avd Postat Iunie 9, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2007 Draga Tavi,navigind prin forum,ma gindeam ca D-ta.poti sa ma ajuti cu siguranta.Eu nu sint depanator nici macar ocazional,sint radioamator si imi place sa construiesc.Acum am un necaz cu Tv-ul (e drept cam vechi),si m-am gindit ca as putea vedea schema,dar in loc de asta ma trimiti sa citesc regulamente,cind puteai sa-mi spui simplu ca fiind prea vechi este greu de gasit o schema.Repet nu sint depanator,nu prea ma pricep;daca eram fii sigur ca citeam toate regulile posibile.Sper ca nu te-am suparat.Cu stima,Sandu.P.S. Am vazut ca ajuti multa lume,speram si eu..... Link spre comentariu
Tavi Postat Iunie 9, 2007 Partajează Postat Iunie 9, 2007 eu nu va inteleg pe unii dintre voi nu vreti sa faceti nimic , dar asteptati sa faca altii pentru voi eu nu am zis ca e prea vechi si nu se gaseste schema , asta e inventia ta ce e asa greu sa citesti regulamentul ala ? nu trebuie sa te ocupi de depanare ca sa il citesti , e scris in limba romana si nu contne termeni tehnici iti citez eu din el daca iti e asa de greu : REGULI OBLIGATORII PENTRU CERERE DOCUMENTATII SI DUMPURI incercati un mic efort voi care cereti ceva sa dati date complete despre ceea ce aveti nevoie pentru a scuti pe cei care vor sa va ajute sa piarda ei timpul ceea ce trebuie cand cereti ceva : - sasiul - in cazul in care aveti nevoie de schema sau manual service - procesorul , sursa, jungla - in caz ca sasiul este neidentificabil si aveti nevoie de o schema - procesor si memorie - chiar daca se stie sasiu si model ( care sunt la fel, necesare in acest caz ) in cazul cand cereti continuturi de memorie pfff , ce se ataca unii daca ii pui sa citeasca regulamentul , parca ar fi cine stie ce directori de corporatii si nu se coboara ei la acel nivel ... adica , ori ii ajuti direct , ori le spui ca nu se poate - nu cumva sa indraznesti sa ii pui sa citeasca regului , e sub demnitatea lor dom'le Link spre comentariu
yo4avd Postat Iunie 9, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2007 OK,draga Tavi iti cer scuze. Link spre comentariu
Tavi Postat Iunie 9, 2007 Partajează Postat Iunie 9, 2007 deci : sursa , procesor, jungla ( sau poza clara cu sasiul ) Link spre comentariu
yo4avd Postat Iunie 10, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2007 Am rezolvat cu nea"GOGU",am scos-o la imprimanta.Multumesc tuturor care mi-au trimis mesaje. Link spre comentariu
Postări Recomandate