M.Adrian Postat Noiembrie 11, 2017 Partajează Postat Noiembrie 11, 2017 (editat) Salut! Am un multimetru dt830 caruia i s-a cam... mutilat carcasa. As putea sa il folosesc la altceva? O idee ar fi sa il folosesc pe post de display la o sursa, cu un comutator si sa imi arate tensiunea sau intensitatea, in functie de pozitia comutatorului. Aveti si alte idei inafara de asta? Ma mai gandeam sa il adaptez cumva sa masoare capacitati, link-uri si teorie am gasit eu destula pe net da parca nu prea se leaga in capul meu . Editat Noiembrie 11, 2017 de M.Adrian Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 11, 2017 Partajează Postat Noiembrie 11, 2017 Poți să-l pui în altă carcasă, ca să-l folosești ca voltmetru pentru surse, trebuie alimentat din altă sursă separată galvanic, deci te complici.... Link spre comentariu
M.Adrian Postat Noiembrie 11, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2017 Deci sa inteleg ca-i numai bun de recuperat piese din el dupa la gunoi. Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 11, 2017 Partajează Postat Noiembrie 11, 2017 Găsești sigur o carcasă din aia la cineva care l-a ars, cred că eu aveam vreo două arse pe la serviciu. Dar la cât costă unul nou, 10-15 Lei...îl ții de rezervă. Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 11, 2017 Partajează Postat Noiembrie 11, 2017 (editat) Nu chiar . Puteti face cu el ce v - a sugerat dl . Validae , sau alte chestii . Ma rog , indicator digital . Tensiuni , ampermetru etc . Cam ce facea ca multimetru . Sau atasat unui alt montaj ... esr - metru , punte rlc , generator semnal etc . Desi acum se poarta astea " moderne " , cu microcontroller ... Editat Noiembrie 11, 2017 de gauss Link spre comentariu
modoran Postat Noiembrie 11, 2017 Partajează Postat Noiembrie 11, 2017 La cat de mare e placa, plus ca trebuie sa simulezi si comutatorul ala nu se merita, cu 10 - 15 lei iei voltmetru de panou gata facut la chinezi, mult mai mic si elegant. Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 11, 2017 Partajează Postat Noiembrie 11, 2017 (editat) Cateva strapuri ... scala de 200mV tensiune continua . Avantajul este consumul mic . In rest , extern ... ca la majoritatea chinezariilor . Asta , daca posesorul doreste cu tot dinadinsul . Personal , folosesc alte metode . Editat Noiembrie 11, 2017 de gauss Link spre comentariu
puriu Postat Noiembrie 22, 2017 Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 Are masa flotanta si trebuie alimentat dintr-o sursa separata sau dintr-o baterie de 9 V. Nasol! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum