Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Utilizare alternativa pentru multimetru dt830

M.Adrian

Postări Recomandate

Salut! Am un multimetru dt830 caruia i s-a cam... mutilat carcasa. As putea sa il folosesc la altceva? O idee ar fi sa il folosesc pe post de display la o sursa, cu un comutator si sa imi arate tensiunea sau intensitatea, in functie de pozitia comutatorului. Aveti si alte idei inafara de asta? Ma mai gandeam sa il adaptez cumva sa masoare capacitati, link-uri si teorie am gasit eu destula pe net da parca nu prea se leaga in capul meu :scarpin .

Editat de M.Adrian
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gauss

2

• validae

2

• M.Adrian

2

• modoran

1

Top autori în acest subiect

Găsești sigur o carcasă din aia la cineva care l-a ars, cred că eu aveam vreo două arse pe la serviciu. Dar la cât costă unul nou, 10-15 Lei...îl ții de rezervă.

Link spre comentariu

Nu chiar . Puteti face cu el ce v - a sugerat dl . Validae , sau alte chestii . Ma rog , indicator digital . Tensiuni , ampermetru etc . Cam ce facea ca multimetru . Sau atasat unui alt montaj ... esr - metru , punte rlc , generator semnal etc . Desi acum se poarta astea " moderne " , cu microcontroller ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Cateva strapuri ... scala de 200mV tensiune continua . Avantajul este consumul mic . In rest , extern ... ca la majoritatea chinezariilor . Asta , daca posesorul doreste cu tot dinadinsul . Personal , folosesc alte metode .

Editat de gauss
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări