cearda Postat Noiembrie 11, 2017 Partajează Postat Noiembrie 11, 2017 Pot folosi o camera video de interior la exterior ? Link spre comentariu
PINTI Postat Noiembrie 11, 2017 Partajează Postat Noiembrie 11, 2017 Da, numai sa nu ploua pe ea. Undeva acoperita, sub streasina , de exemplu. Link spre comentariu
Freaka666 Postat Noiembrie 11, 2017 Partajează Postat Noiembrie 11, 2017 Depinde si de temperatura de lucru, posibil la -20 celsius sa nu mai functioneze cum trebuie, sau chiar deloc. Camerele de exterior au range mai mare pt temperatura de operare. Daca aveti deja camera puteti testa, am avut o problema similara cu routerele(setate ca access point pe afara) un tp-link ieftin merge de rupe pe cand un asus face figuri iarna. Poate depinde si de noroc si ce componente ieftine au fost folosite. Link spre comentariu
puriu Postat Noiembrie 11, 2017 Partajează Postat Noiembrie 11, 2017 La nevoie se poate pune inauntru un mic incalzitor comandat de un termistor. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 11, 2017 Partajează Postat Noiembrie 11, 2017 ar fi bine sa dai un strat de lac pe pcb. cele de exterior cam au asa ceva. Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 11, 2017 Partajează Postat Noiembrie 11, 2017 Caută Chemguard Extra Aerosol și pulverizează placa cu el pe ambele părți.Poți s-o bag și-n apă după aia....testat practic. Link spre comentariu
yo9gcc Postat Noiembrie 11, 2017 Partajează Postat Noiembrie 11, 2017 Eu am pusa una sub streasina de vreo 2 ani, inca mai merge si foarte bine, am dato jos dupa o iarna sa vad daca sunt urme de condens si este curat cablajul, cred ca daca erau probleme de la umiditate crapa pana acum! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum