soulraven Postat Iunie 8, 2007 Partajează Postat Iunie 8, 2007 PIC-u asta se gaseste intr-un casetofon de logan, am cumparat de la adeliada un programator AD-PIC01V, si am incercat sa il citesc.....configuratia este asta....am conectat pini 5-6 si 8 si o masa din casetofon......alimentez programatorul....si degeaba, cu ponyprog imi da eroarea asta "Hardware error, is the bord ......(-14), am gresit cu ceva?ce anume gresesc?help...please Link spre comentariu
kokoelectro Postat Iunie 8, 2007 Partajează Postat Iunie 8, 2007 ai dat jos epromu din casetofon si ai incercat sa il citesti?si mai exact ce vrei sa faci? Link spre comentariu
soulraven Postat Iunie 8, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2007 nu pot sa il dau jos, este smd eepromu, vreau sa il citesc, ca sa i pot afla codul.... Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Iunie 8, 2007 Partajează Postat Iunie 8, 2007 SMD-ul este usor de desfacut. Folosesti tresa pentru absorbit cositorul dupa care cu un varf de ac ridici fiecare pin de pe cablaj in timp ce tii letconul pe el. Dupa ce ai ridicat pinii poti conecta fire la ei sau daca are o picatura de rasina sub capsula o rotesti si trebuie sa se desfaca. Mai bine folosesti programatorul si interfata de aici: http://www.lancos.com/siprogsch.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum