tepeleacatalin Postat Noiembrie 9, 2017 Partajează Postat Noiembrie 9, 2017 (editat) buna seara tuturor colegilor am primit de la un prieten un radioreceptor kapsch harmonie ukw problema lui dupa curatare si inocuirea conzilor uscati precum si montarea de tuburi valide probate pe alte receptoare este ca auditia este ragusita in toate gamele de unda tensiunea la iesirea pe dioda redresoare cu seleniu este 200 volti. are niste conzi cu 3 picioare care ma pun in incurcatura....banuiesc ca sunt din cei cu hartie si dupa atata timp s-au dus pe ei scrie urmatoarele 12/3000pf la 125 volti 0.05 micro+0.1 micro la 500 volti 12/0.03 0.03 micro la 125 volti 50/0,05 0.05 micro la 500 volti daca in cazut al doilea e clar ce si cum in celelalte cazuri imi este cam neclar poate cineva dintre colegi sa ma lamureasca despre ce e vorba si cam ce valori au conzii aia sa ii pot inlocui? o schema ar fi binevenita va multumesc mult Editat Noiembrie 9, 2017 de tepeleacatalin Link spre comentariu
radianr Postat Noiembrie 10, 2017 Partajează Postat Noiembrie 10, 2017 https://www.radiomuseum.org/r/kapsch_harmonie_ukw.html (Sub imaginea principala, scrie cu litere mici si rosii modul in care se poate descarca schema sau alte imagini ale aparatului). Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Noiembrie 11, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2017 (editat) am descarcat schema...multumesc mult <script> </script> kapsh.pdf Editat Noiembrie 11, 2017 de tepeleacatalin Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum