romicap Postat August 25, 2018 Partajează Postat August 25, 2018 (editat) Fara probleme....exista asa ceva (scheme radio , partea audio cu nfb global din g1 din perioada interbelica , anii 39 )si va voi arata . Eu m-am inspirat si am gandit un amplificator de audiofrecventa cu RV12P2000 si RL12P10 , cu NFB global din G1 driver RV12P2000, cu circa 4 ani in urma . . Editat August 25, 2018 de validae Link spre comentariu
THOMAS Postat August 25, 2018 Partajează Postat August 25, 2018 (editat) Adevarul este ca tuburile RV12P2000 si finala RL12P10 ar mertita respectul cuvenit intr-o vitrina,pacat sa fie bagate in span acum la varsta lor! M-ar interesa schema pe care ati facut-o cu aceste tuburi si vb. foarte serios,nu glumesc,mai ales ca a fost realizata si s-au obtinut rezultate foarte bune,mai stiti pe ce Ra ati mers pentru RL12P10 si cam ce PSF ati gasit ca fiind optim? Cred ca este vb. de ce ati postat dv. aici pe DIY,asa-i ? http://www.diyaudio.com/forums/tubes-valves/232955-amp-2x5w-rv12-p2000driver-rl12-p10-final.html Editat August 25, 2018 de LMOlimpiu Link spre comentariu
dark_angel Postat August 25, 2018 Partajează Postat August 25, 2018 (editat) On 11/10/2017 at 9:11 PM, popa marius said: Problema care apare d-le Olimpiu, este ca distorsiunile scad rapid aproape de punctul de disipatie maxim in anod sau chiar peste si spre deosebire de tuburile BO, EL34 nu prea suporta aceasta depasire de acea ar fi bine de verificat daca acest tub in limitele de functionare sigura are o distributie armonica buna. Din simularea dvs in descompunerea Fourier rezulta H3>H2 si este posibil ca rearanjarea acestora sa se faca pentru un alt bias oricum acest lucru trebuie verificat si practic lucru pe care sper sa-l fac in curind pe un set de tuburi finale fiindca idea lui valderama mi se pare foarte atragatoare. Auditile pe care le-am facut pina acum cu amplificatoare prevazute cu NFB globala m-au dezamagit dar toate erau cu reactia in catodul primei lampi si nu pe grila 1, sint deschis la aceste experimente... Spre deosebire de tuburile de BO (dau ex. aici sor'sa EL36) care pot fi manevrate mai usor din UG2, EL34 nu este asa maleabila in privinta Ug2 pentru a-i modifica spectrul armonic la iesire. Se poate incerca si in simulare asta daca exista modele care sa tina cont cu adevarat de G2. Pentru EL34 ar trebui o priza de UL pt G2 pentru a-i schimba spectrul armonic. Editat August 25, 2018 de validae Link spre comentariu
Toader Postat August 29, 2018 Partajează Postat August 29, 2018 Am inceput mai demult un SE cu EL 34.Sant in faza de asamblare.Pun niste poze ca sa fie mai clar ce e. Surs e de test. 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 (editat) arată bine cablajul plantat, mă agasează diodele stabilizatoare din g2-EL34 (mă duce cu gândul la 6L6 6Π3C 6Π3C-E EL500 EL504 etc) în opinia mea o schemă reuşită configuraţie SE pentru tubul final EL34 ar fi conexiunea etaj final ultralinear o posibilă schemă (etaj final EL34 conexiune ultralinear) Editat August 30, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Toader Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 (editat) Multumesc de sfat, domnule.O sa ma confrunt cu amicii.Mersi.La sfarsit, sper ca dl Popa Marius sa ne primeasca ptr teste cat mai detaliate si sa vedem daca e ceva de trafurile unguresti.Stima Editat August 30, 2018 de Toader Link spre comentariu
Vizitator Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 (editat) Acum 2 ore, Toader a spus: Multumesc de sfat, domnule.O sa ma confrunt cu amicii.Mersi.La sfarsit, sper ca dl Popa Marius sa ne primeasca ptr teste cat mai detaliate si sa vedem daca e ceva de trafurile unguresti.Stima Cu mare placere ! Va astept ! Editat August 30, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Toader Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 Multumim.Pacat ca anul asta nu mai e intalnire in Ungaria, ceva gen Triode Festival Link spre comentariu
simson Postat Octombrie 19, 2018 Partajează Postat Octombrie 19, 2018 On 8/30/2018 at 7:54 PM, Toader said: Multumesc de sfat, domnule.O sa ma confrunt cu amicii.Mersi.La sfarsit, sper ca dl Popa Marius sa ne primeasca ptr teste cat mai detaliate si sa vedem daca e ceva de trafurile unguresti.Stima Don Marius: Ati facut ceva masuratori cu trafurile de iesire sosite din Ungaria? Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 19, 2018 Partajează Postat Octombrie 19, 2018 Acum 31 minute, simson a spus: Don Marius: Ati facut ceva masuratori cu trafurile de iesire sosite din Ungaria? Nu , probabil cind @Toader are ocazia si disponibilitatea pentru masuratori Link spre comentariu
simson Postat Octombrie 19, 2018 Partajează Postat Octombrie 19, 2018 Eram in dilema sa comand OT-uri din Ungaria, dar ma retrag.Daca OT-urile ar fi fost = cu reclama demult ar fi aparut rezultate din comportamentul OT-ului in configuratia din titlu.Totusi au trecut doua luni timp in care se putea testa.Este doar parerea mea fara pic de rea vointa. 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 19, 2018 Partajează Postat Octombrie 19, 2018 (editat) un OT destinat cfg SE (exemplu 5P+4S) de asemenea dimensiuni(imaginile prezentate) poate avea răspuns foarte bun în banda audio mai ales dacă în configuraţia dată există o buclă închisă de reacţie negativă(-6db...-10db) Editat Octombrie 19, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Toader Postat Octombrie 24, 2018 Partajează Postat Octombrie 24, 2018 (editat) O sa testam cat de curand amplificatorul.Transformatoarele sant ce trebuie.Dureaza cu finisajele.Cutia va fii lacuita cum erau pe vremuri mobilele in comert, luciu tip oglinda.Aveti rabdare si o sa vedem ce iese. On 10/19/2018 at 9:04 AM, popa marius said: Nu , probabil cind @Toader are ocazia si disponibilitatea pentru masuratori Inca amplificatorul nu e complet terminat si nu vreau sa ma prezint cu un lucru neterminat. On 8/30/2018 at 10:04 AM, valderama said: arată bine cablajul plantat, mă agasează diodele stabilizatoare din g2-EL34 (mă duce cu gândul la 6L6 6Π3C 6Π3C-E EL500 EL504 etc) în opinia mea o schemă reuşită configuraţie SE pentru tubul final EL34 ar fi conexiunea etaj final ultralinear o posibilă schemă (etaj final EL34 conexiune ultralinear) Asta a fost doar de proba.Nu mai e aceasta.Am vrut sa ma refer la sursa. Editat Octombrie 24, 2018 de Toader Link spre comentariu
suat Postat Decembrie 6, 2018 Partajează Postat Decembrie 6, 2018 noutati de la dl Toader? Link spre comentariu
Toader Postat Decembrie 9, 2018 Partajează Postat Decembrie 9, 2018 (editat) Cam astea e noutatea dl. user suat.Am cam terminat SE cu EL 34.Mai sant mici detalii de terminat.Deocamdata doar poze.Oscilograme cand mergem la Dl Popa Marius la Arad cum am promis si cum ne-a promis Editat Decembrie 9, 2018 de Toader Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum