Marian Postat Noiembrie 12, 2017 Partajează Postat Noiembrie 12, 2017 (editat) Ce legatura are semnatura mea cu discutia de fata? Tu razi din orice si la orice, nu ai argumente la nici o discutie dar tii neaparat sa te bagi in contre... Editat Noiembrie 12, 2017 de marian Link spre comentariu
maxente Postat Noiembrie 12, 2017 Partajează Postat Noiembrie 12, 2017 Elmar, sa nu te superi pe mine ca nu am nimic personal cu tine, da' am impresia ca tu nici becu in dulie nu esti in stare sa ti-l schimbi cand se arde, la cat de gica contra esti tu pe forum (in special la bodega) Ai niste argumente de te doare capu' ! Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 12, 2017 Partajează Postat Noiembrie 12, 2017 E sub demnitatea mea să mă pun să schimb un bec! De care bec!? Cu filament!? Păi frate, eu nici un amplificator mos-fet nu bag în priză...ce vrei să mă corentez!?? Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 12, 2017 Partajează Postat Noiembrie 12, 2017 (editat) ^Pe principiul "intelepciune din putul secat al gandirii"... Validae, sterge-l si pe asta te rog, nu-si mai are rostul Editat Noiembrie 12, 2017 de marian Link spre comentariu
Postări Recomandate