maxente Postat Noiembrie 11, 2017 Partajează Postat Noiembrie 11, 2017 (editat) Ca preturi, pentru ce chinezarii au ei, sunt destul de ok. Aici cred ca suntem cu totii de acord. Din cauza asta am zis ca nici nu trebuie sa ai mari pretentii la ce comanzi. Intr-adevar, gasesti si lucruri bune, de ex. eu mai iau alcool izopropilic, pasta siliconica, rezistente de rezerva la letconul meu termostatat, cablaje cu strat foto pozitiv, izolatori de mica etc. La semiconductoare trebuie atentie mare, mai ales la cele de putere, acolo e marea bomba. Semiconductoarele e bine sa le iei de la distribuitori mari gen mouser, farnell, digikey ca sa fii sigur ca ai luat componente de incredere, dar trebuie o comanda mai mare de obicei. Editat Noiembrie 11, 2017 de maxente Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 12, 2017 Partajează Postat Noiembrie 12, 2017 (editat) Emag nu le sterge. Le cenzureaza. Am un review negativ si nu mi-publica. Nu e cu injurii sau denigrari. Pur si simplu am spus ca mi-au trimis un produs de 4 ori si ca a durat peste 2 saptamani. Aveam motive sa il trimit inapoi si a 4 oara... O fi mai bine? O fi mai rau? Editat Noiembrie 12, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
modoran Postat Noiembrie 12, 2017 Partajează Postat Noiembrie 12, 2017 E si normal sa nu-ti aprobe comentariul in cazul asta, ce treaba are timpul de livrare cu produsul in sine ? Comentariile trebuie sa fie strict despre produs, nu timpi de livrare, pret sau alte minuni. Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 12, 2017 Partajează Postat Noiembrie 12, 2017 (editat) Trebuie să recunpaștem că fără acel magazin online ...mulți depanatori (mici) ar fi dat de mult faliment! Și așa situația nu e pe roze...depanarea electronicilor de consum e pe moarte ... Multe magazine online Ad...da,tm...și alții...cred că vând piese la multimilionari ...ca să repare apartură de zeci,sute de mii de lei! Au piese ...de multe ori, aceleași ca la miv..om...dar cu preturi de zece ori mai mari... Și magazinele(reale) de prin localități au niște preturi de te doare capul! Editat Noiembrie 12, 2017 de elmar Link spre comentariu
ndor Postat Noiembrie 12, 2017 Partajează Postat Noiembrie 12, 2017 Emag nu le sterge. Le cenzureaza. Am un review negativ si nu mi-publica. Nu e cu injurii sau denigrari. Pur si simplu am spus ca mi-au trimis un produs de 4 ori si ca a durat peste 2 saptamani. Aveam motive sa il trimit inapoi si a 4 oara... O fi mai bine? O fi mai rau? Nu confunda review-ul cu comentarii . Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 12, 2017 Partajează Postat Noiembrie 12, 2017 Adică!? Care-i diferența!?(în afară că e în engleză...) Link spre comentariu
ndor Postat Noiembrie 12, 2017 Partajează Postat Noiembrie 12, 2017 Un review este o informatie despre un produs . De obicei lasat de un client care a folosit acel produs . Un comentariu este un text despre ceva general , ex. "am trimis inapoi de 4 ori un produs " . Reflecta in special o stare . Nu era mai simplu sa dai o cautare pe goagal ? https://www.quora.com/What-is-the-difference-between-comment-and-review Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 12, 2017 Partajează Postat Noiembrie 12, 2017 Eu ințeleg prin review...a fi vorba de un comentariu asupra produsului respectiv...părerile omului despre calitatea,funcționalitatea și raportul pret/fiabilitate! Link spre comentariu
NICA Postat Noiembrie 12, 2017 Partajează Postat Noiembrie 12, 2017 Trebuie să recunpaștem că fără acel magazin online ...mulți depanatori (mici) ar fi dat de mult faliment! Și așa situația nu e pe roze...depanarea electronicilor de consum e pe moarte ... Multe magazine online Ad...da,tm...și alții...cred că vând piese la multimilionari ...ca să repare apartură de zeci,sute de mii de lei! Au piese ...de multe ori, aceleași ca la miv..om...dar cu preturi de zece ori mai mari... Și magazinele(reale) de prin localități au niște preturi de te doare capul! Exact asta este situatia . Cu ani in urma cumparam de la ei cam 90% din necesar,si azi mai cumpar cateodata unele lucruri si doar de vreo 2 ori am facut retur documentat si nu am avut probleme.mi-au trimis altele in loc sau le-au scazut la urmatoarea comanda. In general am fost multumit de Mivarom,preturi de talcioc. Preturile sunt la vedere si nu ca la altii unde trebuie sa ceri oferta si apoi vezi ca le era rusine sa le afiseze,ti-o trimit personal dupa 2 zile.... Mivaromul nu se adreseaza profesionistilor ci amatorilor,hobystilor.Cu toate acestea unele lucruri,majoritatea,sunt bune.Cine vrea performanta este constient ca nu poate avea la aceste preturi.Si acei cativa lei pentru impachetat sunt justificati.Toata pustimea comanda de 2-3 lei si atunci pune si impacheteaza,du la posta ,completeaza formulare,stai la rand...Eu nu as avea rabdare . Fara Mivarom ne era mai putin facil, la multe. Link spre comentariu
ndor Postat Noiembrie 12, 2017 Partajează Postat Noiembrie 12, 2017 Eu ințeleg prin review...a fi vorba de un comentariu asupra produsului respectiv...părerile omului despre calitatea,funcționalitatea și raportul pret/fiabilitate! Nu mai intru in polemica degeaba , ca nu ajungem nicaieri . A comenta e una , a lasa un review e alta . Un review este o informatie utila despre un produs . Poti constata si singur ca unele magazine sau diverse site-uri de prezentare au implementate module diferite pentru review si pentru comment-uri . PS. - Asta cred ca e unul din motivele pentru care aia de la Miva...au dezactivat acele review-uri .Ca se transformasera in comment-uri de doi lei ! Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 12, 2017 Partajează Postat Noiembrie 12, 2017 PS. - Asta cred ca e unul din motivele pentru care aia de la Miva...au dezactivat acele review-uri .Ca se transformasera in comment-uri de doi lei ! Păi tocmai că acelea de la miv... nu erau review-uri...scria clar românește ”opinii” și ”comentarii”! Dacă le(comentariile de la miv...) accesezi și acum prin metoda explicată (în prima pagină) de @TESSLA o să te convingi că erau de fapt comentarii și nu altceva! Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 12, 2017 Partajează Postat Noiembrie 12, 2017 Și așa situația nu e pe roze...depanarea electronicilor de consum e pe moarte ... Depanarea nu a murit ci a evoluat, de la curatat capete de redare am trecut la curatat lentile optice; de la inlocuit curele si rotite am trecut la inlocuit unitati optice; de la inlocuit transformatoare de retea subdimensionate, arse, am trecut la inlocuit condensatori si tranzistori la surse in comutatie; de la tuburi CRT am trecut la panel-uri si barete LED; etc... Asa va fi si in continuare, pe masura ce tehnologia evolueaza, si necesitatile de depanare vor face la fel, cine se adapteaza va supravietui, cine nu... Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 12, 2017 Partajează Postat Noiembrie 12, 2017 Scuze...dar te îmbeți cu apă chioară! Te afli al vârsta la care crezi că poți dărâma munții...curând o să descoperi că nu-i char așa! Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 12, 2017 Partajează Postat Noiembrie 12, 2017 Ce anume din ce am scris eu este neadevarat? Da exemple concrete, nu observatii abstracte! Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 12, 2017 Partajează Postat Noiembrie 12, 2017 (editat) “Ceea ce e corect rămâne după ce faci tot ce este greşit!” Te las să-ți răspunzi tu ...când o să dai cu capul de pragul de sus! Editat Noiembrie 12, 2017 de elmar Link spre comentariu
Postări Recomandate