Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

fara"comentarii" de la Mi....rom.

Postări Recomandate

S-or fi enervat si ei la cate comentarii negative au luat la diverse produse care sunt de fapt bombe. Acolo e o loterie, trebuie sa cumperi produse mai mult sub forma de ''sample'', nu trebuie sa iti pui prea multa incredere in ce iei.

Livrarea e proasta, cum spunea si un coleg mai sus. Faci comanda acum si in doua zile o expediaza dupa care mai astepti alte 4-5 zile sa vina cu posta. Am facu odata si prin curier, aceeasi intarziere la expediere catre curier, practic platesti degeaba ca numai rapid nu iti vine.

Link spre comentariu

Pe mine nu ma deranjeaza dezactivarea comentariilor, la cate tampenii se debitau pe acolo, e mai bine asa. Nici marile magazine nu le au ( cel putin TME nu are, si din cate stiu nici Farnell, deci....).

Referitor la livrare, e drept ca unori procesarea si expedierea comenzilor dureaza destul de mult, insa dupa ce coletul a fost expediat, nu mai depinde de ei cat timp face pana la destinatar, ci de posta, intarzierea lor este strict acea perioada cat comanda are statusul "in asteptare".

Referitor la produse si la calitatea lor, pai vreti preturi de ebay, va asumati si calitatea de ebay, corect?

Ce ma deranjeaza pe mine sunt acele taxe suplimentare, adica inteleg ca vor sa incurajeze la comenzi mai mari, dar nu cred ca este ca mai buna strategie.

Link spre comentariu

Pe mine m-au pierdut. Daca voiau sa sporeasca banutii puteau sa bage un 5% in pret, probabil la 5-7 produse diferite tot atat plateai, dar nu aveai impresia ca dai bani sa le puna in cutie... Intotdeauna au venit vraiste produsele.

Link spre comentariu

Taxa de ,,ambalare,, e ceva de prost gust, mai bine specificau că nu livrează comenzi sub un prag minim de ,,X Lei,,. Acum câțiva ani, aveam credit la BCR, pe contract fiind trecut și eu și soția. Când plăteam eu ratele nu era nicio problemă, dar când se ducea soția, i se spunea că trebuie să plătească o taxă de 4 Lei fiindcă ,,nu e titulara contului,,.....le-am zis că pot să-și pună și o taxă pe deschiderea ușii la intrare, că eu nu mă mai apropii în veci de banca lor de rahat.....mi-am plătit cu anticipare restul de bani datorați și am plecat la altă bancă. Vorba unui fost coleg de serviciu țigan către un ,,patron,, de butic ce nu voia să-l servească, pe motiv că-i în pauză de masă : ,,Dare-ai faliment !...,,

Link spre comentariu

E totuși cam aiurea să comanzi prin curier o rezistență de 5 Bani să zicem. Și mulți colegi de la Bazar impun o comandă minimă, altfel nu se deranjează să se ducă la Poștă, pentru 5 Lei să zicem.....deci e de înțeles că dacă 100 clienți comandă într-o zi doar câte o rezistență de 5 Bani, muncești o zi doar să le cauți prin depozit și să le ambalezi, pentru mai nimic.....

Link spre comentariu

Ma indoiesc ca unii colegi de la Bazar ofera factura ca si persoana juridica ca sa se supuna legislatiei .

In problema cu componente de 5 bani ai dreptate. Nu cred ca ar vrea un comerciant sa munceasca o zi pentru un profit de 3 lei . Sa trimita la 100 de speriati , 100 de colete de cate 1 fiecare .

In alta oride de idei , comentariile de pe pagina produselor , uneori frizau ridicolul . 90% din ele erau total pe langa . Nu aveau nimic de-a face cu un cumparator care stia macar depre ce e vorba cu produsul respectiv . Unori , le citeam si ma apuca rasul de prostia celor care le scriau . Darmite sa ma pot ghida dupa ele daca vroiam sa cumpar ceva .

Cat de idiot putea fi un meserias in domeniu sa se ia dupa un comentariu al unui pusti de 12 ani care daca a ars o componenta din prostia lui dadea vina pe vanzator ca vinde facke-uri. De fapt , am vazut si pe aici destule postari despre asa ceva .

Pe de alta parte, M... a ramas printre putinele magazine din Ro. care mai trimite comanda prin posta .

Editat de ndor
Link spre comentariu

..In alta oride de idei , comentariile de pe pagina produselor , uneori frizau ridicolul . 90% din ele erau total pe langa...

N-o sa fiu atat de gratios si o sa spun ca erau o multime de tampenii astronomice vomitate de afoni! La fel cum se intampla pe facebook si iutub.

Pe mine m-au pierdut. Daca voiau sa sporeasca banutii puteau sa bage un 5% in pret, probabil la 5-7 produse diferite tot atat plateai, dar nu aveai impresia ca dai bani sa le puna in cutie... Intotdeauna au venit vraiste produsele.

Da, modul de ambalare lasa deseori mult de dorit, de asta taxa aia nu se justifica.

Daca vor sa devina competitivi pot incerca sa renunte la produsele de provenienta indoielnica ( deci ieftine ), in special la gama de componente active ( incepand de la diode pana la CI-uri ), care sunt in majoritate niste porcarii ( culmea, deseori aud pe forum ceva de genul " am cumparat cutare integrat de la mivarom... -pe bune? Cum sa cumperi integrate de la ei, adica...). Tranzitia de la chinezarii la componente de calitate se poate face lent, in etape, astfel cumparatorul aproape ca nici nu va simti. Si daca vrei sa incurajezi la comenzi mai mari, faci ce fac si marile magazine, contract cu o firma serioasa de curierat, si preturi mult mai mici la fiecare reper pentru cantitati mai mari, cine se ocupa de productie cu siguranta va cumpara in cantitati mari ( eu asa fac la TME ).

Editat de marian
Link spre comentariu

La comentarii am vazut si intrebari la obiect.

Cereri de detalii despre un produs,din foto minuscula nu se intelegea mai nimic,detalii despre dimensiuni,reprosuri ca in prezentare e ceva si a primit altceva.

Din pacate nimeni nu raspundea,mai rar era cate un utilizator ce cumparase acelasi produs si poate dadea el detaliile cerute.

Link spre comentariu

@marian, poate ai sa razi , dar am cumparat o gramada de componente de la ei si nu am avut probleme ....pana acum .

Componente ieftine , nu ceva sensibil dupa care sa-mi para rau de bani .

Oricum daca am nevoie de ceva mai special cumpar de la Farnell , Mouser ,Digikey .

Nu TME. Cei mai scumpi din sud-estul Europei .

Link spre comentariu

TME au preturi tipice marilor magazine, doar nu-i compari cu Mivarom...

Si eu mai comand de la Mivarom, dar precaut, comand spre exemplu cupru pentru bobinat la role de 1kg, sarma e ok, pretul la fel, deci n-am ce comenta. Pasive nepretentioase, radiatoare mici, tresa ( mie mi se pare ok la ei ), si alte consumabile.

Link spre comentariu

Stiti care e problema, nu ai nici o garantie ca produsul pe care il cumperi din alta parte e original. Vazusem la un moment dat la magazinul Dioda din Iasi un multimetru. Acelasi multimetru l-am vazut si la m i v a r o m de cateva ori mai ieftin. Oare chiar aveau producatori diferiti? Ma indoiesc.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări