Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

fara"comentarii" de la Mi....rom.

Postări Recomandate

Mai nou am observat ca s-a schimbat politica menegeriala pe-acolo, ne-au privat de dreptul de a mai sti ce piese mai merita luate de la ei.Acum riscul ni-l asumam in totalitate ,inainte mai ne orientam la acele comentari dar vad ca au sters acea oportunitate de a stii aproximativ ce mai este bun si ce nu.Gandesc ca s-a mers pe ideia ca in felul acesta isi vor marii vanzarea la rebuturi ,dar personal cred ca se inseala,ducand clientii si la o mai mare reticienta in a mai cumpara diverse produse . Pacat, aici sunt si cuvinte de apreciere ptr. unele produse care sunt ok ,spre exemplu de curand am luat c-am ce stiam ca este bun ,si am luat si un integrat la plesneala tda8350q pe care nu-l speram a fi bun ,dar la pretul care era .. , am riscat si surpriza, a fost ok dar am mai luat si o pila de drujba ce nu am putut s-o folosesc ,aici este marea ironie a lor pe care n-o inteleg.Stie cineva ceva despre aceasta shimbare? :96

Link spre comentariu

Recent am observat si eu disparitia comentariilor. Am comenzi la ei de cateva mii de lei (cumulate) insa inainte sa fac o comanda citeam si parerile celor ce au testat unele echipamente. Acum ca nu mai am punct de reper, parca nu imi mai vine sa testez pe banii mei. Probabil ma voi reorienta spre alte site uri care ofera posibilitatea de feedback din partea clientilor

Link spre comentariu

Nici cu cei de la Adel....Craiova nu mi-e rusine. A venit un pachetel cu niste SMD-uri dupa o luna.

Totusi......poate... nu este vina lor.

Cei de la Alexandria au fost foarte rapizi, de fiecare data. Si colaborez cu ei de 6 ani.

O colaborare buna am si cu Con.x, vezi Maica Domnului. E ceva mai scump,... dar ...de...!

Link spre comentariu

Luam de la ei ca ajung mai rapid decat din China doar. Calitatea o stiam. Am vazut ca si comanda minima e mai mare acum. Baga si o taxa daca iei pana in 50 lei, alta taxa daca iei pana in 25, ma rog. Niste bani dati gratis in opinia mea, pentru care nu mai cumpar de la ei. Daca aleg transport cu posta si iau de 25 de lei, ma costa 42 de lei in total, sa zic. Pai cu 42 imi iau din quintrix sau adelaida marfa mai buna, asta ca sunt zilnic in Craiova...

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Da, si eu eram nedumerit ca au disparut comentariile. De fapt, dupa ceva investigatii, am constatat ca de fapt comentariile nu au disparut, ele sunt acolo. Ca sa le vedeti, la adresa din pagina produsului trebuie sa inlocuiti product_info cu product_reviews si la urma de tot, trebuie sa mai adaugati litera r in dreapta literei p, dupa care urmeaza niste numere.

Link spre comentariu

Pai la un leu jumate vrei si coada? Sa zici "merci" ca nu ti-au dat o punga cu par sa-l legi matale cum iti place pe un bat.

Eu am luat un cancioc odata, l-am folosit o zi sa prind niste doze in ipsos, l-am spalat si a doua zi cand sa il folosesc iar, a ruginit de parca trecusera saptamani de stat in apa si sare. Un fer mai prost ca ala n-an vazut in viata mea...

Link spre comentariu

Eu am cumparat de la ei acumulatoare si diverse scule cu care nu am avut probleme.

O singura problema am avut cand am comandat printre altele o bidinea,care a venit fara coada...si ce sa fac?Am telefonat si o doamna de acolo,cu voce de centralista pitigaiata,care vorbea nazal,mi-a zis sa-i fac coada,ca asta nu-i problema lor.Pai din ce sa-i fac eu coada duduie draga?

Bidineaua n-are coada....

Uite asta erahttp://www.mivarom.ro/catalog/product_info.php/bidinea-mini-par-natural-30x70mm-p-11506 si au scos-o si de la vanzare,ca nu cred ca s-au vandut toate fara coada,ca din ce sa le faci coada???

Mi-ati adus amine de un cantec... "Bidineaua n-are coada, ihai ihai bidineaua, Taie p..a si fa-i coada, ihai ihai bidineaua"
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări