Vizitator Loft Postat Ianuarie 2, 2005 Partajează Postat Ianuarie 2, 2005 Ma poate ajuta cineva cu schema de constructie pentru niste boxe de 50-100w(*2) de calitate? Nu ma pricep aproape de loc si de aceea mi-ar prinde bine sa mi se dea (mura-n gura ) schema construirii incintei, modelele difuzoarelor, filtre folosite, etc. Nu de alta dar, din cat am citit pe diferite site-uri am inteles ca trebuie respectate anumite dimensiuni/proportii/forme si nu cred ca m-as putea descurca de unul singur.Ma intereseaza mai degraba calitatea si liniaritatea sunetului decat puterea. (dar nu am puterea sa investesc prea multe milioane :( )As putea apela la domnul Vasile, dar parca el sta pe undeva prin Maramures, nu? ...si eu sunt din Mures (fara "Mara" :P ) asa ca ar putea costa nejustificat de mult transportul.Si inca ceva: imi recomandati si un kit de amplificator pentru boxe (eventual si corector de ton).Va multumesc!PS: Am postat la "Audio pentru PC" pentru ca sursa de sunet este (de fapt va fi) un M-Audio Revolution 5.1 Link spre comentariu
LUCI Postat Ianuarie 16, 2005 Partajează Postat Ianuarie 16, 2005 Incearca sa citesti si tu pe forum poate iti vine vreo idee.Ai putea sa sa folosesti niste difuri SAL au un raport pret calitate foarte bun. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum