Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

plasma

codrut

Postări Recomandate

Este o plasma cu componente samsung ,adusa din afara.Nu are model sau este eticheta rupta.

Problema este ca se incalzeau 2 drivere SN755870 .Am comandat 5 bucati,am inlocuit cele 2 drivere,dar s-au ars imediat .Am schimbat din nou aceste drivere dar problema se repeta,poate fi ecranul cu probleme?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• codrut

2

• validae

2

• iuliantv

1

• winstyle

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Dacă te uiți cu atenție pe placa de bază, se pot găsi niște serii de litere și cifre după care se poate identifica șasiul......de obicei este foarte important de știut. După seria șasiului poți găsi schema, nu numai după numele comercial al produsului..

Se mai verifică și niște tensiuni prin sursa de alimentare și diversele module, înainte de a schimba și a testa. Altfel doar arzi niște componente, fără să știi de ce....

Link spre comentariu

Ai verificat cu o lupă dacă nu există scurtcircuit în mufe ? E posibil să fi intrat umezeală și să existe oxid în mufe.Am întîlnit cazuri când unele gospodine au exagerat cu aplicarea de detergent de spălat geamuri pe ecrane, acel lichid curgând pe lateralele displey-urilor și distrugând contactele dintre sticlă și conectorii flexibili....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări