MVS Postat Noiembrie 14, 2017 Partajează Postat Noiembrie 14, 2017 Sper sa se citeasca ce scriu acum pana sa mi se stearga postul. Din descrierea stearsa de d-voastra Shambala, tot mai apare o informatie care sa duca spre acea reclama ascuna a site-ului care face vanzarea. Cu s simpla cautare pe google a "QFET®MOSFET " ajungeti foarte usor pe acel site. Cu respecte, Link spre comentariu
Olteanu Daniel_234083 Postat Noiembrie 14, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2017 Pe mine nu mă deranjează daca se șterge postul după finalizarea "proiectului" sau să îl cosmetizam încât să nu mai apară linkuri sau cuvinte care sa te trimită către site-ul respectiv ... Chiar nu vreau sa fac reclama pt că nu am nici cel mai mic avantaj .... Link spre comentariu
Shambala Postat Noiembrie 14, 2017 Partajează Postat Noiembrie 14, 2017 Nu este intentia si nici practica administratiei forumului sa fie cu desavarsire interzise linkurile catre produse. Dar cand acestea se repeta de multe ori - involuntar sau nu, devine suspect. La fel, repetarea performantelor modulului scrisa cu BOLD este cu totul inutila si extrem de enervanta. S-a inteles de prima oara despre ce este vorba. @ valentin marcarian - in mod special am lasat mentiunea Qfet & Mosfet pt ca cine citeste sa inteleaga dintr-o privire ca e un modul cu mosuri (si nu cu bipolari) si la o adica sa il si gaseasca pe net. Topicul nu va fi sters pt ca nu exista motive. In plus este posibil ca initiatorul acestuia sa mai aiba nevoie de informatii dupa ce se apuca de montaj. Link spre comentariu
Olteanu Daniel_234083 Postat Noiembrie 14, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2017 Este posibil ca si altor persoane sa le fie de folos ceea ce s-a discutat pe tema asta ... Cat despre faza cu BOLDUL cuvintelor poti incerca sa copiezi din respectivul site si ai sa vezi ca automat iti mareste scrisul si ti-l face cu BOLD nu am facut eu expres majorarea si boldirea cuvintelor ... Link spre comentariu
Shambala Postat Noiembrie 14, 2017 Partajează Postat Noiembrie 14, 2017 Indiferent de motiv, tot arata a reclama si este deranjant. Eu am reusit din 3 click-uri de mouse sa anulez boldul. La nevoie se copie in notepad (care iti reformateaza textul) si apoi se recopie si se posteaza. Evident ca cel putin o parte din discutiile purtate pot fi de folos si altora. Este si unul din scopurile forumului. Nici prin gand nu mi-a trecut sa sterg topicul. Am spus ca voi sterge eventuale viitoare posturi (daca sunt intr-o forma neagreata, pe care am precizat-o), nu topicul. Link spre comentariu
Olteanu Daniel_234083 Postat Noiembrie 14, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2017 Eu nu am posibilitatea sa modific postările mele mai vechi ... Am găsit un dvd stricat pe la taicamiu și i.am făcut să dispară radiatorul o să fac o poza cu el când voi ajunge acasă ... Poate îmi este de folos pentru un singur kit macar de teste fara să îl omor prea rău. Si așa nu as avea boxe . Voi reveni cu ceva poze și dimensiuni dar când voi ajunge acasă .... Link spre comentariu
Olteanu Daniel_234083 Postat Noiembrie 14, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2017 (editat) Acesta este radiatorul https://imgur.com/a/xpz4S Dimensiuni ar fii 30x8 cm, grosime 9 mm , 6 cm cu grosime si aripioarele acelea . Intrebarea ar fii mi-ar fi de folos sa il folosesc pentru teste ? Editat Noiembrie 14, 2017 de Shambala Link spre comentariu
UDAR Postat Noiembrie 14, 2017 Partajează Postat Noiembrie 14, 2017 Nu se vede poza. Link spre comentariu
MVS Postat Noiembrie 14, 2017 Partajează Postat Noiembrie 14, 2017 Radu, se vede poza dar e un spatiu in plus la sfarsit. "dupa S". Link spre comentariu
UDAR Postat Noiembrie 14, 2017 Partajează Postat Noiembrie 14, 2017 Ai dreptate, nu am fost atent la așa ceva. Pur și simplu am urmat link-ul. Despre radiator ce să zic . Nu am avut de a face cu așa ceva deși am mai văzut și nici nu-mi place. Cred că aripioarele contribuie prea puțin la eficiența totală a radiatorului - contact discutabil cu baza, tabla subțire ... Link spre comentariu
Shambala Postat Noiembrie 14, 2017 Partajează Postat Noiembrie 14, 2017 Gata, acum se vede. Radiatorul e "o mizerie" dar pt teste e bun. Evident ca nu vei duce ampliful nici la 20% din Pmax iar testele la P mai mare se fac f scurte (20-30 sec). Tabla este sudata in puncte pe placa de Al dar intradevar este subtire. Link spre comentariu
MVS Postat Noiembrie 14, 2017 Partajează Postat Noiembrie 14, 2017 Doar pentru teste cred ca merge si cu un mic ventilator. Link spre comentariu
Shambala Postat Noiembrie 14, 2017 Partajează Postat Noiembrie 14, 2017 Un astfel de rad. e mai greu de ajutat de un vent. Placa e groasa, deci are capacitate calorica insa aripioarele nu au si sunt mici (nici nu au sens mai mari) pt ca oricum se racesc repede. Pb este ca ele nu pot extrage caldura multa si repede din placa. Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 14, 2017 Partajează Postat Noiembrie 14, 2017 Pt teste la putere mica, maxim 1-2W daca alimentezi la +/- 45-50V, ar putea fi folosit. Link spre comentariu
MVS Postat Noiembrie 14, 2017 Partajează Postat Noiembrie 14, 2017 Daca foloseste sarcina de 8R si o alimentare pana in +/-50V, merge acest radiator, doar pentru teste. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum