Vizitator Postat Februarie 3, 2018 Partajează Postat Februarie 3, 2018 Mie imi plac foarte mult cablurile Cordial. Nu am ce le reprosa. Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 3, 2018 Partajează Postat Februarie 3, 2018 Eu folosesc de citiva ani numai de astea: https://www.tme.eu/ro/katalog/cabluri-audio-video/618a2566bb4fd23a5170e6df682caeab.html Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 4, 2018 Partajează Postat Februarie 4, 2018 Si dai 70 de lei plus TVA pe un cablu??? Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 4, 2018 Partajează Postat Februarie 4, 2018 Decit 2000E mai bine 70ron. Nu știu la care te referi cind spui 70ron. Probabil au mai crescut preturile pt ca eu nu am dat mai mult de 30 RON - 40 RON pe nici unul din cablurile mele. In timp am schimbat mai multe cabluri dar m-am oprit la astea pt ca au conectori buni, care se cuplează foarte bine, sint demontabili de pe cablu dacă an nevoie, iar cablul este flexibil și destul de calitativ. Am avut cabluri inclusiv făcute de mine din cablu cumpărat + conectori dar, deși erau mai ieftine acele cabluri, astea au conectori mai buni și cablurile sint mai flexibile. Nu am zis sa va cumpărați și voi cabluri de astea, am dat numai un exemplu de cabluri de calitate la preturi cit de cit decente (pt mine cel puțin). Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 4, 2018 Partajează Postat Februarie 4, 2018 Sunt exemple de cabluri la acel link ce costa si mai mult de 70 lei. Eu nu dau mai mult de 15, poate 20 lei pe un cablu nici sa fie promovat de nasa... Link spre comentariu
Olteanu Daniel_234083 Postat Februarie 5, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2018 Seara buna Mi-au ajuns boxele , s-a schimbat situatia parca acum ascult alte melodii au aparut alte sunete vorbind de innalte , bassul este profund clar nu stiu cum la altii lipseste basul , intradevar nu este basul ca la un subwoofer dar sunt multumit . Am cateva intrebari este normal ca tweeterul sa primeasca sunet pe frecventa de 10 Hz ? am un program care are generator de semnal si la frecvente joase se strofoaca sa redea acea frecventa . De ce boxa pe spate are doua perechi de mufe care sunt conectate intre ele prin niste "cleme" sa zic asa wooferele sunt legate in paralel ? Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 Eu sint ABSOLUT Sigur ca frecventa de 10hz nu ajunge la tweeter-ul. Dacă ar fi ajuns la tweeterele sigur s-ar fi ars. Cu ce redai tu 10hz? Cu placa de sunet din calculator? Hai sa fim serioși. Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 Sunt probabil armonici. Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 Ce aiurea corecteaza telefonul....... Ca sa ajunga armonicile la un semnal cu frecventa de 10 Hz pina in tweeter adica sa aiba peste 1Khz..trebuie sa ai un sistem audio foarte "calitativ". Sa ajunga sa fie vizibila (parca asa s-a exprimat) armonica 100 atunci trebuie sa fie distorsionat a dracului de tare. @Daniel: puntea aia poate sa aiba in pricipiu 2 roluri: 1 - filtrele sint complete si sint ok iar puntea este numai pt optiunea de dual-amping 2 - difuzoarele de bass defapt nu au filtru si sint conectate direct pe un set de borne pt a fi conectate la un amplificator separat. Link spre comentariu
Olteanu Daniel_234083 Postat Februarie 5, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2018 Am eliminat puntea dintre cele doua legaturi . cand este alimentata doar perechea de jos merg wooferele insa nu mai merge media si tweeterele , cand este legata prechea de sus merg toate difuzoarele insa wooferele au o intensitate mai mica in volum daca nu ma insel , am masurat impedanta pe bornele de jos 6 ohmi pe bornele de sus nu indica nimic probabil din cauza filtrelor . Practic pot folosii wooferle pe post de sub woofer insa in cazul acesta as avea nevoie de o statie cu patru canale ... Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 Un link cu boxele?!? Link spre comentariu
Olteanu Daniel_234083 Postat Februarie 5, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2018 (editat) https://www.emag.ro/pereche-boxe-pasive-taga-harmony-tav-806f-180w-rms-negru-5907529263075/pd/DJWP4BBBM/?X-Search-Id=d5effbc7d6d06b534d63&X-Product-Id=382723&X-Search-Page=1&X-Search-Position=0&X-Search-Action=view Am avut curiozitatea sa vad cum se aud wooferele pe post de subwoofer , am conectat iesirea de subwoofer de la placa de sunet la amplificare si am lasat doar ramura wooferelor deja ma gandesc sa imi mai fac doua amplificari pentru medie si tweeter )) glumeam ... suna demential , este suficient bass si cu ele normal nu bi amping acum fiecare cu preferinta lui Editat Februarie 5, 2018 de Olteanu Daniel_234083 Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 Pana la urma ce ai facut, le-ai luat? Link spre comentariu
Olteanu Daniel_234083 Postat Februarie 5, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2018 (editat) Dap le-am luat acum ascult la ele ... incet din pacate :( sunt primele mele boxe full rage sunt multumit de ele ce pot spune la prima auditie este ca unele melodii au unele sunete in plus sa ma exprim asa , cei care se plang de bass din partea lor ori sunt obsedati de bass ori au probleme cu sursa audio , vorba mamei mele cu boxele vechi tremura tocaria in casa cu usile acum "tremura peretii" basul este arhi suficient acum depinde de fiecare . Boxele sunt "complete" au bass medii inalte destul de bine echilibrate daca vrei mai mult bass poti sa folosesti functia bi ampling si sa le pui filtru sa iti scoata doar bass , eu prefer sa le folosesc normal . Pe scurt sunt multumit pentru ca le-am luat si iti multumesc frumos pentru sfat , intentionam initial sa i-au magnaturile supreme 2002 sau ce de genul nu regret ca nu le-am luat , fireste poate imi schimb parerea daca le voi asculta si ar fi mai placute urechii . Editat Februarie 5, 2018 de Olteanu Daniel_234083 Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 6, 2018 Partajează Postat Februarie 6, 2018 Iti garantez ca daca folosesti amplificator separat pentru joase, cu filtru activ, demolezi casa. Este testat pe incinte similare... n-o sa-ti vina sa crezi. Incearca te rog in masura timpului, sa urci pe Youtube vreun filmulet. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum