Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Parere achizitionare masina de tuns

Postări Recomandate

Eu am cumparat masina de tuns la 100euro pentru a produce bani cu ea...nu sa ma tund doar pe mine...altfel puteam sa imi iau o orezarie de la chinezi....insa pentru uz casnic recomand Philips fara acumulator....

Frizerita este sotia...asa ca cred ca este :)

Editat de catalin004
Link spre comentariu

Eu tot pe philips am mers acum vreo 6-7 ani, ceva pe la 240ron si inca merge perfect. Acumulatorul inca mai tine si el dar nu prea il folosesc ca nu am chef sa incarc/descarc, bag mereu in priza si gata. Cand tund mustata/barba o folosesc pe acumulator dar e treaba de 15secunde, in priza are turatie mai mare, taie mai repede.

I-am ascutit si lamele intre timp, nu ca ar fi avut nevoie dar am hotarat eu sa ii fac o reconditionare din lipsa de ocupatie. Taie bine, nimic de comentat, chiar daca de atatia ani mi-a tot raschetat parul si mustata de una singura. Nu prea apelez la lama pentru barba decat in cazuri speciale, in rest masina de tuns se descurca repede si perfect, fara iritatii si fara complicatii.

Editat de dany_cta
Link spre comentariu

Eu nu am contrazis, numai ca in imaginea propusa la inceput nu aparea.

Exista si laptopuri cu design Ferrari si de aceea ma asteptam sa aiba numai design deoarece marca Ferrari se vinde in sine, pe o gramada de tricouri, ceasuri, ochelari sau biciclete care sunt fabricate de altii nu de Ferrari.

http://store.ferrari.com/us_en/man.html#more2

De exemplu ochelarii sunt de la RayBan, o cunoscuta marca "americana" care de fapt apartine grupului Luxottica in Italia. Astia fac pe banda diverse modele de ochelari si apoi le marcheaza Chanel, Armani, RayBan. Nu exista o marca "originala" "RayBan" cu atat mai putin "Ferrari", poate sa imi dea cineva o intreaga carte cu ochelarii in care sa imi explice ca sticla de la ochelari inglobeaza tehnologia de la parbrizul masinii iar rama e facuta din acelasi material din care este facuta grila de ventilatie din bord.

Ferrari fabrica de automobile are proiecte importante pentru masini electrice si cred ca intra in FormulaE. Stiu ca fac motoare electrice. Ma astept bineinteles sa gasesc un motor puternic Ferrari pe undeva macar la o masina de spalat, numai ca mi se parea ciudat sa faca si motoare pentru masini de tuns caci tehnologia pentru acestea este relativ banala. Merg la viteza constanta, nu trebuie sa tina mii de ore de utilizare.

Dar e la moda acum formula "designed by..." sau "designed in UK made in China" ceea ce naste destule dubii dar in principiu cine face motoare de avion poate sa faca si drujbe si oricum este la moda sa proiectezi un produs pe care sa il fabrice altii, iar marile firme fac diverse produse. De exemplu Philips face si biberoane si tampoane caci daca ai bani iti diversifici afacerile.

Sa nu uitam ca Ferrari este un nume pe care il mai au si altii in Italia si oricine are dreptul sa il foloseasca daca nu face concurenta.

De exemplu exista o crama care face vin spumant care se cheama Ferrari, care este detinuta de o familie care se cheama Ferrari si care nu are legatura cu cea a fabricii de masini.

http://www.ferraritrento.it/the-house/?lang=en

In concluzie motorul de la masina de tuns, da, poate fi Ferrari. Poate fi creat de o firma detinuta de grupul Ferrari care face si automobile.

Editat de one
Link spre comentariu

Poate sa contina si plastic poate sa fie facuta si numai din plastic daca e facuta bine tine.

De obicei lucrurile de marca sunt facute mai bine iar cel mai important nu este marca ci categoria de pret.

Am avut un trepied pentru aparatul foto, din metal, chinezesc, s-a stricat dupa o vreme. Acum am luat unul de la Manfrotto, una dintre cele mai bune marci. Plastic. Dar ce plastic... sunt deosebit de multumit. Nici nu se compara.

Editat de one
Link spre comentariu

Philips-ul meu are o gramada de plastic, asta il face "washable". I se decupleaza acumulatorul (se roteste si e cu click) si bagi corpul masinii direct in apa, are si semn de robinet pe ea.

Pana in prezent nu a fost asta o problema.De multe ori prefer plastic in locul metalului, mai ales cand vorbim de umezeala.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări