yo9hrb Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 De ce sa nu-lm poata localiza? O antena directiva... si uite asa apare un nou sport radio, vanatoarea de dulai :supz: . Link spre comentariu
milet Postat Ianuarie 30, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 Ma intereseaza sa-l aud sa stiu ca este intr-o raza de Xmetri.Apoi daca este cazul cuplez o antena HB9CV sa-l localizez. Link spre comentariu
milet Postat Ianuarie 30, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 Am primit kit-urile de la Velleman.Va rog,poate sa-mi spuna cineva cum sa le modulez?si ce etaj sa fac la receptor? Link spre comentariu
zvartoshu Postat Februarie 3, 2008 Partajează Postat Februarie 3, 2008 o intrebare , componentele din receptoare , adica filtrele de FI 10.7 de ce nu se gasesc in romania , ori daca se gasesc , spuneti-mi si mie ca eu caut la ele de parca ar fii cinestie ce . am o urgenta cu acestea si nu stiu cum so acopar. va multumesc. Link spre comentariu
Vizitator niros Postat Februarie 9, 2008 Partajează Postat Februarie 9, 2008 se gasesc la radiocluburi. da-te bine pe langa un radioamator si-ti aduce . Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 9, 2008 Partajează Postat Februarie 9, 2008 se gasesc la radiocluburi. da-te bine pe langa un radioamator si-ti aduce .Corect ar fi la timpul trecut, se gaseau...si-apoi alea radioamatoricesti au banda detrecere de 3-15 kHz, nu are ce face cu ele. Link spre comentariu
Yo4You Postat Februarie 16, 2008 Partajează Postat Februarie 16, 2008 Recomand cu caldura MC3362P uite aici receptorul meu facut merge impecabil. Link spre comentariu
milet Postat Martie 7, 2008 Autor Partajează Postat Martie 7, 2008 Am si eu un receptor cu MC 3362 cumparat de la un radioamator,dar nu am oscilatorul,sau sinteza de frecventa.are cineva o schema ?prefer oscilator pentru inceput.Si eventual un etaj de preamplificare.Mersi! Link spre comentariu
Yo4You Postat Martie 9, 2008 Partajează Postat Martie 9, 2008 Foloseste oscilatorul intern VCO pui 4 spire CUEM 0,8mm si in paralel un condic de 6,8pico acordul il faci din potentiometru uita-te la datasheetul integratului. Link spre comentariu
Gheorghe Dracu Postat Martie 24, 2008 Partajează Postat Martie 24, 2008 Recomand cu caldura MC3362P uite aici receptorul meu facut merge impecabil.ce schema ai folosit? Link spre comentariu
Yo4You Postat Martie 25, 2008 Partajează Postat Martie 25, 2008 O schema din cartea lu` Yo3CO montaje practice radio , a fost pusa fi pe elforum de catre un user o mai atasez si eu inca odata. Link spre comentariu
Gheorghe Dracu Postat Martie 25, 2008 Partajează Postat Martie 25, 2008 Multumesc! Link spre comentariu
Vizitator energie Postat Aprilie 23, 2008 Partajează Postat Aprilie 23, 2008 Aveti va rog si un cablaj la acest receptor? Link spre comentariu
Yo4You Postat Aprilie 25, 2008 Partajează Postat Aprilie 25, 2008 Fiecare face cum stie cablajul la acest receptor eu l-am facut6 dublu placat pe vremea cand nu stiam sa fac , cablaje pe calculator insa cauta pe internet exista un receptor cu 3362P identic cu schema postata ba plus avea si un CAF cu operational. Link spre comentariu
Vizitator energie Postat Aprilie 25, 2008 Partajează Postat Aprilie 25, 2008 Multumesc Mult! :bere: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum