Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Receptor 2m FM

milet

Postări Recomandate

• Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• milet

10

• Yo4You

4

• Gheorghe Dracu

3

• MiniTehnicus

3

Top autori în acest subiect

o intrebare , componentele din receptoare , adica filtrele de FI 10.7 de ce nu se gasesc in romania , ori daca se gasesc , spuneti-mi si mie ca eu caut la ele de parca ar fii cinestie ce . am o urgenta cu acestea si nu stiu cum so acopar. va multumesc.

Link spre comentariu

se gasesc la radiocluburi. da-te bine pe langa un radioamator si-ti aduce :).

Corect ar fi la timpul trecut, se gaseau...si-apoi alea radioamatoricesti au banda detrecere de 3-15 kHz, nu are ce face cu ele.
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Am si eu un receptor cu MC 3362 cumparat de la un radioamator,dar nu am oscilatorul,sau sinteza de frecventa.are cineva o schema ?prefer oscilator pentru inceput.Si eventual un etaj de preamplificare.Mersi!

Link spre comentariu

Foloseste oscilatorul intern VCO pui 4 spire CUEM 0,8mm si in paralel un condic de 6,8pico acordul il faci din potentiometru uita-te la datasheetul integratului.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 5 săptămâni mai târziu...

Fiecare face cum stie cablajul la acest receptor eu l-am facut6 dublu placat pe vremea cand nu stiam sa fac , cablaje pe calculator insa cauta pe internet exista un receptor cu 3362P identic cu schema postata ba plus avea si un CAF cu operational.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări