MifTy Postat Iunie 8, 2007 Partajează Postat Iunie 8, 2007 văd că de ceva vreme au apărut asemenea obiecte pe piaţa noastră...sunt ceva posesori de asemenea leptoace p'aici, pe forum???sau a avut careva la reparat chestii d'astea???nu de alta, dar au un preţ de aproximativ 15 milioane vechi, iar configuraţia este destul de bună... dacă eşti mulţumit cu 256 de rami (ddr2, cică...) Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 9, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2007 http://www.mediagalaxy.ro/catalog/item/ ... itemId=371 delicios, dar tot n-am habar cât sunt de fiabile!!! Link spre comentariu
Vizitator ktg Postat Noiembrie 12, 2007 Partajează Postat Noiembrie 12, 2007 Probabil ca sunt la fel de fiabile ca ACER,MSI sau ASUS........aceleasi chinezarii facute la aceeasi fabrica si branduite de te miri cine. Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 12, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2007 n-am prea auzit să se caine cineva de msi sau asus, însă acer, berechet...ideea e că nu mă interesează să dau cât nu face pe un leptroc, însă oricât de puţin aş da, dacă mă trezesc obligat să stau cu obiectul mai mult în service decât pe masă, e un preţ exorbitant!!!(căutaţi, de curiozitate, leptoace second hand... şi faceţi calculele. o să constataţi că oricât ar fi ele de vechi, tot pe la 6-7-900 de euro/dolari ajungeţi, cu tot cu sh, taxe de import, vamă, dacă e vorba de alte ţări în afră de mUE... timp în care un laptop nou la noi costă cam tot atât... dar are o fiabilitate de kkt!!!) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum