Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Debordare gaz din buteliile romanesti in cea ruseasca ,rosie de 25kg

Vizitator upward

Postări Recomandate

Vizitator upward

Am ales sa postez aici si nu la sectiunile tehnice,pentru ca vreau un schimb de idei cu privire la debordarea gpl din buteliile romanesti in cea ruseasca mare,rosie de 25kg.

Am urmarit pe youtub si vad ca se pot face asemenea treburi,dar nu am vazut decat din butelii mari in alea mici https://www.youtube.com/watch?v=oLmX3B7kGVc .

Asa ca eu vreau sa ma informez exact cum debordez fara ca sa fac accident sau improvizatii.

Care a facut asa ceva il rog sa posteze aici exact.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator upward

Eu am intales asa:

iau butelia ruseasca si o pun la pozitia fireasca de lucru cu robinetul sus

butelia romaneasca o atarn intr-un copac cu robinetul jos,adica la pozitia nefireasca,ca sa vina lichid

la butelia ruseasca deschid la maxim robinetul

la butelia romaneasca deschid usor si astept oprirea fasaielii,ca atunci s-a debordat tot gazul

Ce nu am intales

daca trebuie ceas

daca dupa ce debordez ,trebuie demontat furtunul de la cea ruseasca si purjat aerul cu gaz cateva secunde ,ca sa am zona de vapori

Vezi ca deja Validae a inchis un subiect similar, pe buna dreptate.

Pe forum nu sfatuim pe sinucigasi sau teroristi...

Urmatorul subiect va fi despre detonatoare pentru niscai bombe artizanale...

Eu am precizat foarte clar,ca doresc alimentarea unei centrale,din butelie,intr-o casa unde nu am retea de gaz si nici nu v-a fi in viitorul apropiat.

Tocmai din motivul asta am deschis aici topicul,ca vad ca aici e o zona neutra si nu tehnica.

Link spre comentariu

Neutra-ne-neutra asta nu inseamna ca punem planuri cum sa-ti faci bomba atomica, asa, doar ca sa-ti creasca siguranta familiei.

Ce spui tu se poate face de cineva cu experienta - insa in momentul cand incepi sa intrebi aici si cand nu ai habar ce este "ceasul" si ce face el - etc. etc. este clar ca habar-n-ai.

Deci cine crezi ca este nebun sa-ti dea sfaturi, ca apoi sa faci cine stie ce si sa omori oameni si copii nevinovati...

Speram ca interventia mea sa te potoleasca, dar insistenta ta cred ca poate fi "rasplatita" macar un astfel de prerogativ sa aiba moderatorii.

Link spre comentariu

Deci stii ca este regulator de presiune dar habar-n-ai de ce si cand este necesar... daca nu poti gandi tu singur macar atata cum ai siguranta ca ce vei face nu este periculos?

Poate iti da sfat Feri si iti zice el cum sa pui tubul si unde sa pui bricheta... Este vorba de Feri ala care a citit inscriptia in limba nematerna: "Ase Feri da foc!"

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări