Vizitator upward Postat Noiembrie 8, 2017 Partajează Postat Noiembrie 8, 2017 Am ales sa postez aici si nu la sectiunile tehnice,pentru ca vreau un schimb de idei cu privire la debordarea gpl din buteliile romanesti in cea ruseasca mare,rosie de 25kg. Am urmarit pe youtub si vad ca se pot face asemenea treburi,dar nu am vazut decat din butelii mari in alea mici https://www.youtube.com/watch?v=oLmX3B7kGVc . Asa ca eu vreau sa ma informez exact cum debordez fara ca sa fac accident sau improvizatii. Care a facut asa ceva il rog sa posteze aici exact. Link spre comentariu
gica70 Postat Noiembrie 8, 2017 Partajează Postat Noiembrie 8, 2017 (editat) Pai crezi ca cineva recunoaste ca a pus in pericol pe sine si, poate, pe altii! Este o operatiune sinucigasa! Si de ce se numeste "debordare"? Editat Noiembrie 8, 2017 de gica70 Link spre comentariu
Dxxx Postat Noiembrie 8, 2017 Partajează Postat Noiembrie 8, 2017 Vezi ca deja Validae a inchis un subiect similar, pe buna dreptate. Pe forum nu sfatuim pe sinucigasi sau teroristi... Urmatorul subiect va fi despre detonatoare pentru niscai bombe artizanale... Link spre comentariu
Vizitator upward Postat Noiembrie 8, 2017 Partajează Postat Noiembrie 8, 2017 Eu am intales asa: iau butelia ruseasca si o pun la pozitia fireasca de lucru cu robinetul sus butelia romaneasca o atarn intr-un copac cu robinetul jos,adica la pozitia nefireasca,ca sa vina lichid la butelia ruseasca deschid la maxim robinetul la butelia romaneasca deschid usor si astept oprirea fasaielii,ca atunci s-a debordat tot gazul Ce nu am intales daca trebuie ceas daca dupa ce debordez ,trebuie demontat furtunul de la cea ruseasca si purjat aerul cu gaz cateva secunde ,ca sa am zona de vapori Vezi ca deja Validae a inchis un subiect similar, pe buna dreptate. Pe forum nu sfatuim pe sinucigasi sau teroristi... Urmatorul subiect va fi despre detonatoare pentru niscai bombe artizanale... Eu am precizat foarte clar,ca doresc alimentarea unei centrale,din butelie,intr-o casa unde nu am retea de gaz si nici nu v-a fi in viitorul apropiat. Tocmai din motivul asta am deschis aici topicul,ca vad ca aici e o zona neutra si nu tehnica. Link spre comentariu
Dxxx Postat Noiembrie 8, 2017 Partajează Postat Noiembrie 8, 2017 Neutra-ne-neutra asta nu inseamna ca punem planuri cum sa-ti faci bomba atomica, asa, doar ca sa-ti creasca siguranta familiei. Ce spui tu se poate face de cineva cu experienta - insa in momentul cand incepi sa intrebi aici si cand nu ai habar ce este "ceasul" si ce face el - etc. etc. este clar ca habar-n-ai. Deci cine crezi ca este nebun sa-ti dea sfaturi, ca apoi sa faci cine stie ce si sa omori oameni si copii nevinovati... **** Speram ca interventia mea sa te potoleasca, dar insistenta ta cred ca poate fi "rasplatita" macar un astfel de prerogativ sa aiba moderatorii. Link spre comentariu
Vizitator upward Postat Noiembrie 8, 2017 Partajează Postat Noiembrie 8, 2017 Eu stiu ce este ceasul,in el intra presiunea mare de la butelie si scoate presiune mica si constanta,dar nu stiu daca se pune si la debordare. Link spre comentariu
Dxxx Postat Noiembrie 8, 2017 Partajează Postat Noiembrie 8, 2017 Deci stii ca este regulator de presiune dar habar-n-ai de ce si cand este necesar... daca nu poti gandi tu singur macar atata cum ai siguranta ca ce vei face nu este periculos? Poate iti da sfat Feri si iti zice el cum sa pui tubul si unde sa pui bricheta... Este vorba de Feri ala care a citit inscriptia in limba nematerna: "Ase Feri da foc!" Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 8, 2017 Partajează Postat Noiembrie 8, 2017 Vă rog să nu mai continuați cu acest subiect, s-a spus ce trebuia spus, ați auzit și părerea unui coleg care lucrează în domeniu. Orice nou subiect care tratează improvizații cu potențial mortal va fi închis... Link spre comentariu
Postări Recomandate