florin mulies Postat Noiembrie 8, 2017 Partajează Postat Noiembrie 8, 2017 salut! am avut un kingston v300 de 120gb. am pierdut laptopul impreuna cu el... mi-am cumparat un alt laptop iar acum as vrea din nou acelasi model de ssd, insa la magazinele online il gasesc la pret mai scump decat l-am cumparat acum 2ani. adica peste 250lei.. acum 2 ani si nu de black friday l[-am luat cu 190lei de la em..g. acum vad ca sunt mai scumpe si cica nu ar mai fi fabricate cu aceleasi cipuri nand de la toshiba si din cauza asta au o viteza citire scriere mica. intrebare mea este: ce model de ssd sa imi cumpar? de 128gb insa sa nu sara de 250lei, nou sau second.. Link spre comentariu
modoran Postat Noiembrie 8, 2017 Partajează Postat Noiembrie 8, 2017 Cel mai ieftin pe care il gasesti, nu-i diferenta sesizabila intre ele, ci doar in unele teste. Link spre comentariu
florin mulies Postat Noiembrie 8, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2017 am sa il montez pe un i5 prima generatie, m520 si 8gb ram ddr3. am sa il folosesc la filme, navigat pe internet si ocazional resoftat decodat telefonane ori editare foto deci teroretic, orice ar fi bun venit, ore cat mai putine de functionare si cat mai mare capacitate ))) Link spre comentariu
Spitfire Postat Noiembrie 8, 2017 Partajează Postat Noiembrie 8, 2017 (editat) Cel mai ieftin pe care il gasesti, nu-i diferenta sesizabila intre ele, ci doar in unele teste. Cel mai rau sfat posibil...printre cele mai ieftine sunt "Patriot", e ceva de groaza cu ele, incredibil de nefiabile.Vad insa ca si Emag si PCGarage au scapat de ele, probabil s-or fi saturat de retururi... Recomand Kingston V400, sau si mai bine V300 daca mai gasiti. cat de spre diferente intre SSD-uri, sunt diferente colosale, de ex. un SSD pe PCI-E sau chiar pe M2 sare de 2000 MB/s pe cand un SSD pe SATA nu prea trece de 400-450MB/s, dar banuiesc ca initiatorul se refera doar la SSD pe SATA 3. Mai conteaza enorm si tipul de memorie, ideal(dar improbabil...) ar fi SLC, dar macar MLC sa alegeti, nu TLC. Ideal ar fi: https://www.emag.ro/solid-state-drive-ssd-kingston-2-5-120-gb-sata-iii-shfs37a-120g/pd/DC1P1BBBM/?X-Search-Id=9d67a94b7120bda7c485&X-Product-Id=15956970&X-Search-Page=1&X-Search-Position=5&X-Search-Action=view Editat Noiembrie 8, 2017 de Spitfire 1 Link spre comentariu
mila Postat Noiembrie 8, 2017 Partajează Postat Noiembrie 8, 2017 Confirm problemele cu SSD Patriot. Recomand in schimb Sandisk. Indiferent de ce cumparati un minim 256G Link spre comentariu
florin mulies Postat Noiembrie 8, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2017 acele hyperx fury sau v300 ma uit ele insa bugetu meu momentan ii cam mic.. o sa stau momentan pe hdd pana la black friday sa vedem cat de mult le scad la bani, cu toate ca acum le-au scumpit ca sa aiba de unde sa scada.. Link spre comentariu
Bandi Szasz Postat Noiembrie 8, 2017 Partajează Postat Noiembrie 8, 2017 (editat) Sa fim realist, pt ce trebuie un SLC / MLC ( care de fapt sunt Industrial grade) pentru navigare pe net / filme ? Doar nu face omul DataCenter din el sa mute cateva zeci de giga pe zi. Un TLC de 250 GB in medie rezista la 100TB scrisi. Daca se scrie zilnic 50GB de date inseamna o durata de viata de 5ani. Pentru o partitie C unde nu se tin date critice dupa care sa planga omul mi se pare decent, pentru date critice s-a inventat cloud -ul unde este garantat siguranta datelor. Editat Noiembrie 8, 2017 de Bandi Szasz Link spre comentariu
Alphsoo Postat Noiembrie 8, 2017 Partajează Postat Noiembrie 8, 2017 Eu detin Samsung EVO si sunt foarte multumit de ele. Nici de Lite-on nu am fost dezamagit. 1 Link spre comentariu
wally_gatter Postat Noiembrie 25, 2017 Partajează Postat Noiembrie 25, 2017 recomand Samsung EVO .. am unul de 500 Gb si merge struna.. deja il am de doi ani si merge ca in prima zi.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum